אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

טוב.. אתם לא קולטים את עצמכם מהצד.. כמה גברים חסרי ביטחון שמתאגדים בשובינזם מכוער, בהתנהגות סופר סקסיסטית.. בוא נגיד שאני מקווה ששבעתם מהסטייק, ונהיתם לאונן מנטלית אחד לשני פה.. אני שבעתי ממכם.. בוא נרגיש חופשי לא לכתוב יותר.. ואם זה יגרום לקטן שלכם להרגיש יותר גדול, אתם יכולים להרגיש שניצחתם בחיה המתה הבאה בצלחת שלכם..
תקשיבי את שמנה ממורמרת ובודדה והיית מתה לחום גופי לצידך בלילות השקטים,את מוזמנת להכחיש.אני אגמור את הדיון פה לא רוצה לתת לך יותר מדי תשומת לב שלא תתפסי תחת.
:sarcastic:סבבה גבר.. אני מקווה שאני מוזמנת גם לשים זין..

אתה חי בסרט שאתה מנסה להקטין אנשים לתוך מסגרת שמסתדרת לך... גם לבנים שרצו לשחרר שחורים עם כל המסיונריות שלהם על חופש ושיוויון היו כמו דתיים..

יש הבדל מאד בסיסי בין דת. לטבעונות.. דת מבקשת ממך להאמין במה שאתה לא יכול לראות.. טבעונות מבקשת ממך לראות את מה שלא תרצה להאמין שקיים.. במקום הטמטום פה כאילו קלח תירס ולגרוס 15 אלף אפרוחים ביום זה אותן תעשיות.. אתה פשוט אדיוט..

אני מתייחס ספציפית לדיאלוג שלך עם ברק. הוא כתב לך תגובה מנומקת ובמקום לתייחס עניינית אמרת ש"זה ארוך מידי", "עזוב אותך ממחקרים" והבאת לינק מpeta, שזה בערך כמו לשאול את הרב אמנון יצחק על האבולוציה של מערכת העיכול של הדינוזאורים.

אני די שמח ש @sunshine הפסיקה להעמיד פנים שיש לה טיעונים ועברה לדבר האמיתי - לרדת על כולם. הפנים האמיתיות של אנשים עם אידאולוגיה.
[

אנשים "עם אידאולוגיה" = אנשים שמצאו אחלה קומבינה לעשות כסף מטמבלים.
אנשים עם אידאולוגיה = הטמבלים.

טוב.. אתם לא קולטים את עצמכם מהצד.. כמה גברים חסרי ביטחון שמתאגדים בשובינזם מכוער, בהתנהגות סופר סקסיסטית.. בוא נגיד שאני מקווה ששבעתם מהסטייק, ונהיתם לאונן מנטלית אחד לשני פה.. אני שבעתי ממכם.. בוא נרגיש חופשי לא לכתוב יותר.. ואם זה יגרום לקטן שלכם להרגיש יותר גדול, אתם יכולים להרגיש שניצחתם בחיה המתה הבאה בצלחת שלכם..

כמו שכבר נאמר פה: לוגיקה וראיות הם כלי דיכוי של הפטריארכיה. חוץ מCreepy horse (תפסיק גבר, not cool) אני לא רואה מישהו שהתייחס למין שלך באיזשהו אופן. מצד שני, את מתרצת את חוסר ההסכמה של אנשים איתך בזה שהם גברים עם זין קטן. כנראה שסקסיזם עובד רק לכיוון אחד...

אני רואה שנדלקת ואת לא יכולה להפסיק להגיב לי:37mv:.תפסיקי עם המשחקים והעקיצות נשמה זה מאוחר מדי, עכשיו לא בא לי אותך יותר.

נו, באמת. מחרא שזורקים עליה אתה מתעלם? היא יורדת על כולם? תראה לאיזו תגובה היא הגיבה, ומעניין איך אתה היית מגיב לזה.

אתה מוזמן לעקוב אחרי האשכול ולמצוא מתי כתבתי לה שהיא בן אדם טיפש ואפס חסר בטחון עצמי.

לא אכפת לי אם בטעות ריססת יותר ג'וקים, ואני מקבלת שאני ועכבר בשדה מתחרים על אותו משאב.. ורק אחד מאיתנו יכול לשרוד.. קצב ההתרבות של חיות בשדה הוא בקצב של מזיקים ואין ערך הישרדותי לאלפי עכברים בשדה או יכולת לשרוד אחריי שהם מיצו את השדה שהם עתידים להרוס..

היי,

את יכולה להסביר בבקשה את הטיעון שמבדיל בין אותם מזיקים לבין חיות אחרות?

ערב טוב ושבת שלום

אתה מוזמן לעקוב אחרי האשכול ולמצוא מתי כתבתי לה שהיא בן אדם טיפש ואפס חסר בטחון עצמי.
אתה לא היחיד שמטריל אותה, והאחרים לא בדיוק שומרים על רמה או על שפה. היא הצליחה לשמור על סובלנות שנמצאת הרבה מחוץ לסקאלה שלי, אבל לכל אחד יש גבול. חלאס להתמם. אתה ראית בדיוק איך אנשים מדברים אליה, כולל בדף הזה.

אני לא מצליח לאונן, כבר שכחת שציינת בתחילת האשכול שאני לא מתפקד בתחום הזה?
אתה לא היחיד שמטריל אותה, והאחרים לא בדיוק שומרים על רמה או על שפה. היא הצליחה לשמור על סובלנות שנמצאת הרבה מחוץ לסקאלה שלי, אבל לכל אחד יש גבול. חלאס להתמם. אתה ראית בדיוק איך אנשים מדברים אליה, כולל בדף הזה.

בדיוק, חלאס להתמם. זה לא מעניין אותי כמה סבלנות יש לה, היא מנסה לרדת עליי ועל אחרים עוד מתחילת האשכול. יש פה רק מישהו אחד שמגיב לה לא לעניין.
כמו שכבר ציינתי, אין לי בעיה עם זה, זה לא פוגע בי, אבל אני כן אנצל את זה כדי להצביע על הצביעות שלה.
בכיף.
גם אתה תורם המון ספאם לכאן, אז תודה גם לך.

איך פספסתי את זה. זו הודעה אדירה מבן אדם שמייצר הודעה לדקה בממוצע וש-90% מההודעות שלו הן תמונות אקראיות באינטרנט.

עניתי על זה.. תריץ קצת אחורה.. 😃
עברתי על כל התגובות מאז ששאלו אותך על זה ועד עכשיו

ל-coldfire אמרת משהו על היהודים והרוסים בשואה ולפיליפ לא ענית לגופו של עניין

את יכולה להסביר את התשובה שוב?

העכברים ושאר החיות השקופות, מתים מהר, בניגוד לפרות שסובלות ארבע שנים.

באמת שהייתי משקיעה מזמני האישי כדי לגרום לך להבין את הטענה שלי.. אבל אני לא יכולה לצפות שתבין אותי בתור אחד שעשה לייק לתגובה כמו של creepy horse...
אני חושבת ששמתי כבר מספיק נימוקים והשאר רק תלוי בבחירה שלך.
כי לא משנה מה אכתוב פה, יש כמה שתמיד יוציאו מילה מהקשרה.
והם לא עושים את זה רק בנושא הספציפי הזה..
אתה רוצה לצאת "גבר" יחד איתם, בהצלחה... לא כולם רואים אותם ככה מהצד.

אני לא מצליח לאונן, כבר שכחת שציינת בתחילת האשכול שאני לא מתפקד בתחום הזה?

בדיוק, חלאס להתמם. זה לא מעניין אותי כמה סבלנות יש לה, היא מנסה לרדת עליי ועל אחרים עוד מתחילת האשכול. יש פה רק מישהו אחד שמגיב לה לא לעניין.
כמו שכבר ציינתי, אין לי בעיה עם זה, זה לא פוגע בי, אבל אני כן אנצל את זה כדי להצביע על הצביעות שלה.

איך פספסתי את זה. זו הודעה אדירה מבן אדם שמייצר הודעה לדקה בממוצע וש-90% מההודעות שלו הן תמונות אקראיות באינטרנט.
סחטיין על החישוב מהיר, מגניב.

עכברים הם חיה מגעילה ופרות זו חיה חמודה. אפס מחיר אישי. מוסר. שטיפת מוח. קפיטליזם. שוביניזם. ובכלל, יש לך זין קטן.

באמת שהייתי משקיעה מזמני האישי כדי לגרום לך להבין את הטענה שלי.. אבל אני לא יכולה לצפות שתבין אותי בתור אחד שעשה לייק לתגובה כמו של creepy horse...
אני חושבת ששמתי כבר מספיק נימוקים והשאר רק תלוי בבחירה שלך.
כי לא משנה מה אכתוב פה, יש כמה שתמיד יוציאו מילה מהקשרה.
והם לא עושים את זה רק בנושא הספציפי הזה..
אתה רוצה לצאת "גבר" יחד איתם, בהצלחה... לא כולם רואים אותם ככה מהצד.

אם שמת מספיק נימוקים, את לא יכולה להפנות אותי לאחד מהם וזהו? עברתי על כל האשכול ולא מצאתי תשובה לטענה הזו

זה לא מתוך התנגחות או משהו, אני פשוט לא מוצא שענית על זה.

עכברים הם חיה מגעילה ופרות זו חיה חמודה. אפס מחיר אישי. מוסר. שטיפת מוח. קפיטליזם. שוביניזם. ובכלל, יש לך זין קטן.
אתה יכול לקחת מה14 עמודים האלה מה שאתה רוצה.. (ואני דווקא חושבת שעכבר זו חיה סופר חמודה..)
בסופו של דבר אני שמחה שהייתה לי הבמה להעלות את הדברים.
לא חשה צורך להתנצל בפנייך.. ולא בפני האחרים שזלזלו מלכתכילה.. מקווה שתפנימו כמה גועל יצא מכם ותתפכחו.

אתה יכול לקחת מה14 עמודים האלה מה שאתה רוצה.. (ואני דווקא חושבת שעכבר זו חיה סופר חמודה..)
לא חשה צורך להתנצל בפנייך.. ולא בפני האחרים שזלזלו מלכתכילה.. מקווה שתפנימו כמה גועל יצא מכם ותתפכחו.
אז את מביאה לי תשובה?

מישהו אמר שאני צריך התנצלות ממך? אני גם שמח שקיבלת במה כאן כדי להראות כמה את לא רלוונטית.

אם שמת מספיק נימוקים, את לא יכולה להפנות אותי לאחד מהם וזהו? עברתי על כל האשכול ולא מצאתי תשובה לטענה הזו

זה לא מתוך התנגחות או משהו, אני פשוט לא מוצא שענית על זה.
לא.
מי שרצה למצוא כבר מצא.
מי שרוצה למצוא צידוק לרוע ולהתעללות גם ימשיך עם זה...
אין לי טעם.

לא.
מי שרצה למצוא כבר מצא.
מי שרוצה למצוא צידוק לרוע ולהתעללות גם ימשיך עם זה...
אין לי טעם.
אבל אני לא רוצה למצוא צידוק לרוע, אני רוצה למצוא צידוק לטבעונות. פשוט העניין הזה לא מסתדר לי.

את יכולה גם להגיד שאין לך איך להסביר את זה בינתיים, זו גם תשובה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית