אז קראתי את "שורפים חיות בל"ג בעומר" והגעתי למסקנה חשובה

דווקא הטענות שלך בשרשור די דומות לקוד שלך: שגיאות תחביר והתייחסות למשתנים מיותרים:sarcastic:
גם לי יש הקשרים טבעיים שאני עושה בן גברים שעושים בדיחות קוד לבין משהו על האישיות שלהם וכמה הם אנשים שהייתי רוצה להכיר בחיים האמיתיים... ואני חושבת שאתה יודע מה הם?

וזה כמובן שהם בטח הכי מגניבים בעולם... אין לך איזה בדיחת אקספשניים לזרוק פה לקלחת... אבל תיזהר, אני עלולה לא לעמוד בקסם שלך אחריי זה..

בדיוק. מה שאני רוצה לא צריך לעניין אף אחד בדיוק כמו שמה שהרוב רוצה לא צריך לעניין אף אחד. אני לא מעוניין שרצונות של אנשים יבואו לידי ביטוי בחוקים. זו דרך של הרוב להפעיל אלימות על מיעוט גם אם האבחנה הזו לא נעימה לך. אם זה מתאים לך שהרוב לוקח לך את הרכוש בעזרת הגוף היחיד בארץ שמותר לו להשתמש באלימות, אתה מוזמן ללכת ולתרום את הרכוש שלך גם בעצמך עם חיוך על הפנים. לי זה לא מתאים ואני אדבר על זה כמה שבא לי, כדי שעוד אנשים יבינו כמה זה מטומטם. נמאס לי לשמוע את התשובה הנצחית שיש עוד מדינות.
מותר לשרוף כאן גורים, ומי שלא מתאים לו יש מדינות בהן זה אסור.

מי יקבע אילו חוקים ראוי לחוקק ואילו לא? שריפת גורים זה לא חשוב מספיק כנראה מבחינתך, ואני מניח שרצח זה כן, לדוגמה. אז מי מותח את הקו?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית