כן ומדבר העיפרון המחודד בקלמרדווקא הטענות שלך בשרשור די דומות לקוד שלך: שגיאות תחביר והתייחסות למשתנים מיותרים:sarcastic:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ומדבר העיפרון המחודד בקלמרדווקא הטענות שלך בשרשור די דומות לקוד שלך: שגיאות תחביר והתייחסות למשתנים מיותרים:sarcastic:
לא. עצם זה שזרקת קביעה משוללת יסוד מוכיח משהו אחר...
לא נראה לי... לפחות לא בעייני כל.
כדאי ללמוד להוסיף: "אני חושב", "אני מרגיש", "בראייתי"... זה מסייג מעט.
גבר, אני לא חושב שאתה בעמדה לדבר על העפרונות המחודדים בקלמר.כן ומדבר העיפרון המחודד בקלמר
גם לי יש הקשרים טבעיים שאני עושה בן גברים שעושים בדיחות קוד לבין משהו על האישיות שלהם וכמה הם אנשים שהייתי רוצה להכיר בחיים האמיתיים... ואני חושבת שאתה יודע מה הם?דווקא הטענות שלך בשרשור די דומות לקוד שלך: שגיאות תחביר והתייחסות למשתנים מיותרים:sarcastic:
לא מוצא כאן הגדרת מוסר כסובייקטיבי...subjective. existing in the mind; belonging to the thinking subject rather than to the object of thought
לא מוצא כאן הגדרת מוסר כסובייקטיבי...
מעולם לא רשמתי שיש אחד כזה... האם דיעה אובייקטיבית מחייבת אובייקט שקוראים לו דיעה?אתה מכיר אובייקט במציאות שקוראים לו מוסר?
מעולם לא רשמתי שיש אחד כזה... האם דיעה אובייקטיבית מחייבת אובייקט שקוראים לו דיעה?
בקיצור קרא את הספר (או את התקציר שלו). סם האריס אחד הכותבים המעניינים...טענה אובייקטיבית מחייבת שקיים אובייקט לגביו אתה טוען משהו.
בקיצור קרא את הספר (או את התקציר שלו). סם האריס אחד הכותבים המעניינים...
אני עושה בוחן פתע בפורטר (אחרי כמה בירות)... 😆אקרא.
מהומת אלוהים?בקיצור קרא את הספר (או את התקציר שלו). סם האריס אחד הכותבים המעניינים...
"מהומת אלוהים" ספר מעולה, לדעתי הטוב והמעניין לקריאה בתחומו. אבל זה לא הוא...מהומת אלוהים?
בדיוק קניתי אותו
אז?"מהומת אלוהים" ספר מעולה, לדעתי הטוב והמעניין לקריאה בתחומו. אבל זה לא הוא...
בקיצור קרא את הספר (או את התקציר שלו). סם האריס אחד הכותבים המעניינים...
זה לא משנה, אבל אם תמצא בעברית שלח גם אליי... 😃עדיף באנגלית או שזה לא כזה משנה?
בדיוק. מה שאני רוצה לא צריך לעניין אף אחד בדיוק כמו שמה שהרוב רוצה לא צריך לעניין אף אחד. אני לא מעוניין שרצונות של אנשים יבואו לידי ביטוי בחוקים. זו דרך של הרוב להפעיל אלימות על מיעוט גם אם האבחנה הזו לא נעימה לך. אם זה מתאים לך שהרוב לוקח לך את הרכוש בעזרת הגוף היחיד בארץ שמותר לו להשתמש באלימות, אתה מוזמן ללכת ולתרום את הרכוש שלך גם בעצמך עם חיוך על הפנים. לי זה לא מתאים ואני אדבר על זה כמה שבא לי, כדי שעוד אנשים יבינו כמה זה מטומטם. נמאס לי לשמוע את התשובה הנצחית שיש עוד מדינות.
מותר לשרוף כאן גורים, ומי שלא מתאים לו יש מדינות בהן זה אסור.