הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השמנה בזמן סייקל טסט אננתת' 500 מ"ג

• פותח/ת השרשור webo0
  • פורסם בתאריך

webo0

משתמש מתחיל
12
3
נק' מוניטין:
3
12
3
שלום לכולם,

הסייקל שאני עושה כרגע הוא:
טסט אננתת' של באייר 500 מ"ג למשך 10 שבועות. משבוע שני אני על פרגניל 500 יחידות \ שבוע. לציין שאני על נולבדקס 20 מ"ג מניעתי ביום, מכיוון שכבר הייתה לי בעבר גניקומסטיה (רקמת שומן מעורבת ברקמת שד) שטופלה בניתוח.

כרגע אני מסיים את השבוע ה-6 בסייקל. אציין שעליתי במהלך שבועות אלה 5 ק"ג.

למרות שיפור בכוח ובמסה, אני מרגיש *שעליתי יותר מדי בשומן*. סיבות אפשריות:

1. התחלתי להעמיס אוכל כבר מהשבוע הראשון, ובדיעבד אולי הייתי צריך לחכות לשבוע 4.
2. נכנסתי באחוז שומן גבוה מדי לסייקל.
3. אני עושה Texas method במודיפיקציה קלה: אימון אחד 5X5 ACROSS, ואימון אחר עם סט אחד לשיא, בלי אימון של Recovery שחשבתי שיהיה נכון להוציא אותו בגלל שאני על חומרים. יכול להיות שהתכנית לא אידיאלית למשתמש בסטרואידים, אבל אני מאוד מאוד בספק אם זאת הבעיה.

מה הייתם עושים במקומי?
*מתעלמים כרגע מההשמנה כי 'אולי זה סתם ספיחה של נוזלים מהאסטרוגן והארומטיזציה'?
*ממשיכים לאכול ולצבור GAINS (כולל שומן) 'כי זה סייקל ותנצל כל אפשרות לצבור כוח ומסת שריר ואח"כ תחשוב על חיטוב'?
*מנצלים את העובדה שאני על חומרים כדי להיכנס לגירעון קלורי ניכר בשבועות הקרובים?
*עוברים לחיטוב בתקופה של ה-PCT או אחרי ה-PCT? <-אופציה שקצת מפחידה אותי, כי גם לרדת מחומרים וגם להיות במאזן קלורי שלילי נשמעת לי כמו דרך לחרבן את התוצאות של הסייקל.

המון תודה לכולם.

נערך לאחרונה:
אתה מתאמן כמו פאורליפטר. תתחיל לפצל קצת שרירים ולתת יותר נפח ופמם באימון. עם לא אוהב פיצולים תנסה לפצל ללחיצות ומשיכות. רגליים בנפרד.

ומשמינים לא בגלל האימונים כנראה אתה אוכל מה שבה ליד

• פותח/ת השרשור
סליחה, אתה צודק. אני אתקן:

אני עושה גם סטים מרובים של 10-12 חזרות עם מנוחות קצרות בתרגילים הבאים:
Lateral raises
Biceps curls
Chin-ups

וסטים של 10-12 בפרס \ בנץ' פרס, בימים של הסט הבודד הכבד (כלומר - לא בימים של ה-5x5 across / volume).

נערך לאחרונה:
עזוב אימונים זה כבר נושא אחר לגמרי.
משמין= לא שומר תזונה.
נסה גם להוסיף אירובי תמיד טוב להורדה קטנה של נוזלים. מאיץ חילוף חומרים.לדעתי זה חובה על חומרים

• פותח/ת השרשור
אוקי, אז אכלתי יותר מדי כנראה.

מה היית עושה במקומי כרגע, בהינתן המצב ההורמונלי המיוחד שבו הסייקל שם אותך?

חלבון לפחות 3-3.5 משקל גוף, שומן מינימום, פחמימה עד האימון במהלך ומעט אחרי (30-50 גרם אחרי),
ארוחה כל 3 שעות, קוטג'\קזאין לפני השינה
פלוס קלורי קטן או נייטרלי, מוסיף הליכה 30 דק כמה פעמים בשבוע (3-4) עדיפות בימים ללא אימון או אפשר גם בבוקר של יום אימון.
אפשר לעשות יום אחד בשבוע (ביום ללא אימון ) PSMF עם איזה 2 הליכות - בוקר.ערב.
לנקות את התפריט ולהצמד אליו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז אתה מציע לי להיות באיזון קלורי ולנצל את מה שנשאר מהסייקל ל-body recomposition, אם אני מבין נכון. אגב, אני שוקל 97 קילו (אבל גבוה מאוד, אל חשש - אני לא אחד מהחיות הרציניות בפורום הזה), ככה שהאיזון הקלורי שלי הוא סביב 3500 קלוריות\יום. אם אני אוכל 300 גרם חלבון, זה מביא אולי ל-1200 קלוריות, וצריך להשלים עוד 2300 מפחמימות ושומנים, ככה שקצת קשה "לאכול קצת שומנים וקצת פחמימות". הקלוריות צריכות לבוא מאיפהשהוא.

עוד דעות? מסכימים איתו?

• פותח/ת השרשור
האיזון הקלורי שלי היה סביב 3200. בסייקל אכלתי 4200.אני מניח שעכשיו עם העליה שלי במשקל והחומרים, 3400-3500 זה המאזן הקלורי הנוכחי שלי.

אני אישית הייתי עושה ככה :
יום אימון - 30 דק' עד שעה הליכה בבוקר (שייק חלבון לפני) מגיע לאיזה 300 גרם פחמימה יומי\300 גרם חלבון ו60 גרם שומן (מאזן שלילי קל)
ארוחה אחרונה ב21:00 - כמעט 3000 קלוריות, עד 1700 ככה תכניס את כל הפחמימות
יום מנוחה - 30 דק' עד שעה הליכה בבוקר (BCAA בלבד), ארוחה ראשונה ב13:00, 75 גרם פחמימה בארוחה 1 ו 2 , (ארוחה 2 ב16), ב18 חלבון וירקות ומעט שומן, ב 21 חלבון וירקות ומעט שומן, ולפני השינה חלבון.
בין 16-18 הליכה מס' 2 30 דק' - עד שעה. אם לא מסתדר אפשר יותר מאוחר
שיהיה ערכים 350 חלבון, 150 פחמימה, 80-70 שומן - 2700 קלוריות
אם תראה שאחרי זמן מה בכזה תפריט השרירים יראו ריקים ולא תרגיש חזק ביום אימון\אימון, תעלה פחמימה ביום אימון באיזה 100 ותוריד שומן ב10.
זה מה שאישית הייתי עושה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית