שלום לכולם,
הסייקל שאני עושה כרגע הוא:
טסט אננתת' של באייר 500 מ"ג למשך 10 שבועות. משבוע שני אני על פרגניל 500 יחידות \ שבוע. לציין שאני על נולבדקס 20 מ"ג מניעתי ביום, מכיוון שכבר הייתה לי בעבר גניקומסטיה (רקמת שומן מעורבת ברקמת שד) שטופלה בניתוח.
כרגע אני מסיים את השבוע ה-6 בסייקל. אציין שעליתי במהלך שבועות אלה 5 ק"ג.
למרות שיפור בכוח ובמסה, אני מרגיש *שעליתי יותר מדי בשומן*. סיבות אפשריות:
1. התחלתי להעמיס אוכל כבר מהשבוע הראשון, ובדיעבד אולי הייתי צריך לחכות לשבוע 4.
2. נכנסתי באחוז שומן גבוה מדי לסייקל.
3. אני עושה Texas method במודיפיקציה קלה: אימון אחד 5X5 ACROSS, ואימון אחר עם סט אחד לשיא, בלי אימון של Recovery שחשבתי שיהיה נכון להוציא אותו בגלל שאני על חומרים. יכול להיות שהתכנית לא אידיאלית למשתמש בסטרואידים, אבל אני מאוד מאוד בספק אם זאת הבעיה.
מה הייתם עושים במקומי?
*מתעלמים כרגע מההשמנה כי 'אולי זה סתם ספיחה של נוזלים מהאסטרוגן והארומטיזציה'?
*ממשיכים לאכול ולצבור GAINS (כולל שומן) 'כי זה סייקל ותנצל כל אפשרות לצבור כוח ומסת שריר ואח"כ תחשוב על חיטוב'?
*מנצלים את העובדה שאני על חומרים כדי להיכנס לגירעון קלורי ניכר בשבועות הקרובים?
*עוברים לחיטוב בתקופה של ה-PCT או אחרי ה-PCT? <-אופציה שקצת מפחידה אותי, כי גם לרדת מחומרים וגם להיות במאזן קלורי שלילי נשמעת לי כמו דרך לחרבן את התוצאות של הסייקל.
המון תודה לכולם.
הסייקל שאני עושה כרגע הוא:
טסט אננתת' של באייר 500 מ"ג למשך 10 שבועות. משבוע שני אני על פרגניל 500 יחידות \ שבוע. לציין שאני על נולבדקס 20 מ"ג מניעתי ביום, מכיוון שכבר הייתה לי בעבר גניקומסטיה (רקמת שומן מעורבת ברקמת שד) שטופלה בניתוח.
כרגע אני מסיים את השבוע ה-6 בסייקל. אציין שעליתי במהלך שבועות אלה 5 ק"ג.
למרות שיפור בכוח ובמסה, אני מרגיש *שעליתי יותר מדי בשומן*. סיבות אפשריות:
1. התחלתי להעמיס אוכל כבר מהשבוע הראשון, ובדיעבד אולי הייתי צריך לחכות לשבוע 4.
2. נכנסתי באחוז שומן גבוה מדי לסייקל.
3. אני עושה Texas method במודיפיקציה קלה: אימון אחד 5X5 ACROSS, ואימון אחר עם סט אחד לשיא, בלי אימון של Recovery שחשבתי שיהיה נכון להוציא אותו בגלל שאני על חומרים. יכול להיות שהתכנית לא אידיאלית למשתמש בסטרואידים, אבל אני מאוד מאוד בספק אם זאת הבעיה.
מה הייתם עושים במקומי?
*מתעלמים כרגע מההשמנה כי 'אולי זה סתם ספיחה של נוזלים מהאסטרוגן והארומטיזציה'?
*ממשיכים לאכול ולצבור GAINS (כולל שומן) 'כי זה סייקל ותנצל כל אפשרות לצבור כוח ומסת שריר ואח"כ תחשוב על חיטוב'?
*מנצלים את העובדה שאני על חומרים כדי להיכנס לגירעון קלורי ניכר בשבועות הקרובים?
*עוברים לחיטוב בתקופה של ה-PCT או אחרי ה-PCT? <-אופציה שקצת מפחידה אותי, כי גם לרדת מחומרים וגם להיות במאזן קלורי שלילי נשמעת לי כמו דרך לחרבן את התוצאות של הסייקל.
המון תודה לכולם.
נערך לאחרונה: