הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טוב, אז זה ה"סיפור" שלי, הייתי שוקל 81 ק"ג...

Muscles

משתמש מתחיל
10
1
נק' מוניטין:
1
10
1
שלום לכולם, חדש כאן,
אז זה ה"סיפור" האישי שלי... 😛

עד לפני כ9-10 חודשים בערך הייתי שוקל 81 ק"ג, כל חיי הבוגרים כמעט (בן 20 כיום) המשקל שלי נע בטווחים האלה (75-81 ק"ג)

רציתי, והחלטתי, להתחיל בתהליך הרזיה ושינוי אורח חיים, מה שבעצם עשיתי זה: מניעה משתיה מתוקה,
מניעה מלחם/פיתות/בצקים ושאר המאכלים המשמינים, הורדתי מתפריט האוכל שלי חלק לא קטן... הסתפקתי במועט ו"צמצמתי" את הקיבה
אחרי מספר חודשים, כך שאם פעם הייתי אוכל בארוחה באגט וחצי לשבוע, אני מצליח לשבוע ללא אפילו רבע באגט...

הירידה שלי במשקל, בעיקרון, לא לוותה בעשיית כושר גופני, מדי פעם, במהלך החודשים האחרונים, עליתי על ה"אליפטיקל" הביתי ועשיתי
כ10 ק"מ, כמה פעמים בערך? אולי 25-30 פעמים.... ב9-10 חודשים האחרונים....

אבל את רוב הירידה במשקל עשיתי פשוט ע"י שינוי באורח החיים פשוט.

טוב, אז כיום אני שוקל........... 64 ק"ג !

אני מאוד רוצה להתחיל פיתוח גוף, אין לי מושג ממה ואיך.. ממש אין לי מושג איך להתחיל.

מאוד מאוד אשמח לשמוע בתגובותיכם השונות כל מיני הצעות איך להתחיל ומה לעשות בחודשים הקרובים,
אני אשמח לכמה שיותר תגובות/הצעות 😉 אשמח גם לשמוע את דעתכם על הירידה במשקל ועל הסיפור שלי, תודה רבה!! נעים להכיר !! ✌️

• פותח/ת השרשור
תודה רבה,
ממש אשמח לשמוע חברים נוספים 😃
דרך אגב, tank
בלינק הראשון זה אתר, לאן בדיוק לגשת באתר?

תודה רבה,
ממש אשמח לשמוע חברים נוספים 😃
דרך אגב, tank
אתה צריך לקרוא הכל מהכל. כשמדובר באימונים, פיתוח גוף וכושר חסר לך המון ידע בסיסי. במקומך הייתי מפדף בכל העמודים של אימונים/תזונה וקורא כל מה שנראה לי לגיטימי ורלוונטי למטרה או סתם לידע כללי. החומר באתר הזה מאוד משובח ויעזור לך המון בהשגת המטרות שאתה רוצה

דרך אגב, tank
אתה צריך לקרוא הכל מהכל. כשמדובר באימונים, פיתוח גוף וכושר חסר לך המון ידע בסיסי. במקומך הייתי מפדף בכל העמודים של אימונים/תזונה וקורא כל מה שנראה לי לגיטימי ורלוונטי למטרה או סתם לידע כללי. החומר באתר הזה מאוד משובח ויעזור לך המון בהשגת המטרות שאתה רוצה
יש הרבה חומר טוב באתר אבל תתחיל מזה
תתחיל מהמדריך
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
ואז תמשיך ותקרא בשאר המאמרים
אני חושב שבמשקל 64 קילו אין לך צורך לרדת עוד במשקל (אגב כל הכבוד על הירידה והמשמעת העצמית) וכדאי דווקא לעלות במשקל (כלומר במסת שריר), והמאמר הנ"ל זה מאמר מעולה לרכוש ידע בסיסי

כל הכבוד על השינוי,

עכשיו אתה צריך להכניס לך לראש שלאכול (ולפעמים הרבה) זה לא דבר רע כל עוד אתה בתוכנית אימונים מדוקדקת ,
אני עשיתי שינוי כמוך (רק פחות הייתי 72 ירדתי ל60) ובמשך שנה שהתאמנתי הייתי על ניטרלי או פלוס קלורי מאוד נמוך , דבר שמנע ממני לגדול בצורה משמעותית ,כל החשיבה שלי הייתה שגויה ,
חשבתי שאם אני יאכל כמו שצריך אני יחזור להיות בטטה, בקיצור אני ממליץ לך מאוד לקרוא, וללמוד המון ,
כי יש באמת המון ללמוד, אני ספציפית נמשכתי יותר לתחום של התזונה להבין למה כמה ואיך ,
אתה יכול לעשות חיפוש באינטרנט לכל אתרי הפיתוח גוף למיניהם שאסור לפרסם פה וללמוד המון המון, מה שכן המקום הזה הוא באמת המקום הכי מקצועי שראיתי בארץ בכל הקשור בתחום, וגם אין פה כ"כ הרבה ילדי FXP 😃)

בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם 😃
מי שחושב שיכול להוסיף אשמח לקרוא עוד ... !😉

קודם כל, יפה מאוד!
מה הגובה שלך?

שמור על המוטיבציה שיש לך והחזק אותה עבור התחלת האימונים.
יש לך בפורטל קילוגרם כל מה שאתה צריך על מנת להתחיל להתאמן ולאכול נכון.

נשמח לשמוע לעדכונים 😃

• פותח/ת השרשור
לגבי הגובה שלי, חח, אני צריך לבדוק כי לגמרי ברח לי מהראש הגובה המדויק, אז אעלה הודעה בהמשך

תודה שוב על התגובות, יש לי שאלה נוספת:

כל התהליך הזה שעשיתי של הירידה במשקל (מבלי כמעט לעשות כושר רציני-כמו שמפורט למעלה) זה נקרא "חיטוב" ?
כעת עליי להתחיל "מסה" בעצם?

איך אני יודע אם אני צריך עוד לשרוף "שומנים" בגוף או שכבר שרפתי מספיק...?

לגבי הגובה שלי, חח, אני צריך לבדוק כי לגמרי ברח לי מהראש הגובה המדויק, אז אעלה הודעה בהמשך

תודה שוב על התגובות, יש לי שאלה נוספת:

כל התהליך הזה שעשיתי של הירידה במשקל (מבלי כמעט לעשות כושר רציני-כמו שמפורט למעלה) זה נקרא "חיטוב" ?
כעת עליי להתחיל "מסה" בעצם?

איך אני יודע אם אני צריך עוד לשרוף "שומנים" בגוף או שכבר שרפתי מספיק...?
מראה ?

• פותח/ת השרשור
אני ממש חייב שתעזרו לי בזה, האם מה שציינתי למעלה, הירידה הזו במשקל שעשיתי בחודשים האחרונים, זה בעצם "תקופת החיטוב"?
וכעת עליי להתחיל לעבוד על מסה?

סליחה על הבורות... 🤫

יפה אחי! ריספקט.
בהצלחה עם המאסה.

Back
למעלה תחתית