הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חלבונים פחמימות ושומנים

kopayman1

משתמש מתחיל
24
5
נק' מוניטין:
52
24
5
שלום לכולם, רציתי לשמוע מתוך עניין כמה גרם פחמימות חלבונים ושומנים אתם אוכלים ביום במהלך חיטוב וכל כמה זמן חותכים ובכמה.

תלוי במשקל האדם
הנחת היסוד היא פי 2 חלבון ממשקל גוף שומן שווה חמשקח גוף ו פחמימות להשלמת הגירעון
וחותכים כל פעם שנתקעים.
חשבת לקרוא את המדריך לחיטוב והורדת א''ש?

• פותח/ת השרשור
כן אבל הבנתי שעם כל הורדת פחמימות צריך להגדיל את הכמות של החלבון ושיש אנשים שאוכלים אפילו 3-4 גרם חלבון לקילו. אז עניין אותי לראות מה אנשים יכתבו כמה הם אוכלים

כן אבל הבנתי שעם כל הורדת פחמימות צריך להגדיל את הכמות של החלבון ושיש אנשים שאוכלים אפילו 3-4 גרם חלבון לקילו. אז עניין אותי לראות מה אנשים יכתבו כמה הם אוכלים
3-4 גרם חלבון זה לרוב מוזרקים
ומה זה משנה לך כמה כל אחד אוכל ?
זה לא שאם הוא ירשום 300 ג' חלבון 50 ג' פחמימה 10 ג' שומן זה יגיד לך משהו

• פותח/ת השרשור
איזה קשה אתה קוסטה. מעניין אותי כל אחד לפי המשקל שלו איך הוא מחלק את הצריכת חלבונים פחמימות שלו זה הכל. לראות איך אנשים אחרים מחלקים את זה

אני אישית, אוכל בין 1.5-2 גרם חלבון פר קילו משקל גוף, כל השאר פחמימות, שומן אני ממעיט ככל האפשר ויוצא לי בלי שאני ירצה באיזור ה-50 גרם, אני מעדיף לאכול בצורה הזאת, אני נשאר חזק באימונים ועירני במשך היום.

אישית אני על פי 2 חלבון ( אולי טיפה יותר/פחות זה כל הזמן משתנה ), פחמימה פחות מ30 וכל השאר שומן, בערך 90-100 גר'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית