הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר כמות שמן בזריקה אחת

• פותח/ת השרשור TOMN21
  • פורסם בתאריך

TOMN21

משתמש מתחיל
145
1
נק' מוניטין:
-33
145
1
כמה cc ניתן להזריק לישבן במכה אחת?

יש לי כרגע 10 מל להכניס בשבוע(כל החומרים ארוכים), הייתי שמח לשמוע הצעות לחלוקה.

הרעיון היה בהתחלה לתת את כל ה5 בבת אחת.
תודה מראש.

בדיוק באותו זמן יצאתי מהסייקל לקרוז ככה שהזרקתי 0.5מל והתנסתי בהזרקה לרגל - דווקא היה קל ואפילו לא כאב - כרגע האיזור המועדף עליי.
לצערי חזרתי לסייקל והגוש לא איחר לחזור, אני אנסה בתחילת שבוע את הכתף ואת היד האחורית בהזרקות של 1מל מפוצל ואעדכן איך היה אם זה מעניין מישהו.

אני מזריק 3.5 מ"ל חומר כל פעם (פרימובולן + טסט ) וממש לא חשבתי שיכולה להיות עם זה בעיה .
לא נתקלתי עד כה בגושים ואו כאבים מיוחדים .
עבר חודש כמעט (8 זריקות - 4 לכל צד)
השאלה שלי - @Tom , האם חודש זה כבר "שימוש ממושך" או שלצפות לבעיות מאוחר יותר.
יש לציין שאני מזריק רפואי בלבד.
תודה
למזלך פרימו זה חומר ממש קליל ונספג בקלות. כמו בולדנון. אתה יכול להזריק אותו לאן שאתה רוצה.
אם ההיית מזריק 3.5 סיסי טסט ... כבר היינו שומעים על זה.
ממליץ לתת את הפרימו מפוצל לשרירים אחרים.... אפילו כתף אם ממש חייב.

שימוש ממושך - אני מנסה לבצע סייקל של 35 שבועות. אם ההיית עושה מה שאתה עושה כבר אחרי חודשיים איזור ההזרקה היה מושבת במקרה הטוב... מוגלתי במקרה הרע.
ואני עושה הכל רפואי.... עדיין.

למזלך פרימו זה חומר ממש קליל ונספג בקלות. כמו בולדנון. אתה יכול להזריק אותו לאן שאתה רוצה.
אם ההיית מזריק 3.5 סיסי טסט ... כבר היינו שומעים על זה.
ממליץ לתת את הפרימו מפוצל לשרירים אחרים.... אפילו כתף אם ממש חייב.
תגיד סיימון , לא סתרת את עצמך שמצד אחד ציינת שפרימו הוא נספג בקלות ומצד שני המלצת לתת את הזריקות גם בכתף , אז למה?
אם הוא נספג בקלות אז האם אני עשוי לקבל סימפטומים של גושים וכאבים אחרי חודשים ?
אני מושך 11 שבועות ....
תודה

תגיד סיימון , לא סתרת את עצמך שמצד אחד ציינת שפרימו הוא נספג בקלות ומצד שני המלצת לתת את הזריקות גם בכתף , אז למה?
אם הוא נספג בקלות אז האם אני עשוי לקבל סימפטומים של גושים וכאבים אחרי חודשים ?
אני מושך 11 שבועות ....
תודה
מאחר והגישה שלי היא לתת מנות קטנות ולא לעבור את ה 1 סיסי אז אני אומר שלא תהיה בעיה להשתמש בכתף לצורך הפיצול הזה. לתת בכתפיים רק פרימו בזמן שאני נותן טסט בישבן או מקום אחר. הפרימו יספג מהר ולרוב לא ישארו גושים בכתף. ברור שאם תכניס שם שלוש סיסי בכתף זה כבר יהיה בעייתי

א. אותי מעניין
שמח לעדכן שלפני דקות קלות נתתי בולד לכתף בפעם הראשונה (1מל לכתף שמאל, 0.5 לימין, חברת בלו דראגון).
מחט 25g (אל תצחקו שאני כוסית) ועבר יחסית חלק וללא כאבים, הקושי היחיד היה בלשאוב לבדיקת דם, שכן היד השנייה מושבתת.
לסיכום איזור קליל ונוח כמעט כמו הרגל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית