הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן + יעוץ

• פותח/ת השרשור Benpi93
  • פורסם בתאריך

Benpi93

משתמש קבוע
1,119
4
נק' מוניטין:
787
1,119
4
משקל: 73
גובה : 1.83-84
אחוז שומן : תגידו לי אתם
היקף יד: 35.1
היקף חזה : בדקתי דיי מזמן,105

סיפור חיים,חחח

חשבתי לעשות מאסה עד 85 קילו,אני לא רוצה לעבור את ה 16% שומן,אז אולי אני אפרוס את זה ל2 מאסות ולחיטוב באמצע

http://uploadfileyou.com/files/wfwn26mrwu8ddib4dvhd.jpg

המצב עד כדי כך רע?

אה,ועוד משהו,יש לי ג'ינו? כאן הפטמות שלי קצת יותר קטנות כי זה אחרי מקלחת,סתם ככה הן קצת יותר גדולות,אני בן 16 אם זה משנה

נערך לאחרונה:
12-13
ולמה ג'ינו?אין לך גי'נו..אתה לא יודע מה זה אסטרוגנים וג'ינו עם אתה חושב שיש לך .
ואתה די רזה תמשיך במאסה אל תדאג יהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
שוב פעם,אני דיי רחב,ההיקף מותן שלי 85,ככה שזה נותן אשליה שאני לא ממש רחב,אבל אני באמת רחב,חח
אממ,אני דיי בטוח שיש לי ג'ינו,שוב פעם,זה אחרי מקלחת,והפטמה פה מצומקת או משהו

12-13,זה מה שחשבתי 😃

שמע אני לא יודע על מה אתה מדבר עם ככה באמת אז צלם תמונה לא אחרי מקלחת..ואחרי שאני מסתכל עוד פעם אתה יותר לכיוון ה13 ד"א.

תמשיך עם תוספת המסה. אל תפרוס כלום, לא נראה לי שהרעיון יועיל.

באשר לג'ינו, התמונה לא טובה מספיק בכדי שיאבחנו בעיה כזאת דרך המסך.

סבבה,חסרה מאסה אבל יש בסיס לא רע בכלל..חזה קצת בפיגור אבל קטונטי מלשפוט אותך על זה כי לי יש את אותה בעיה.

אתה עושה SS כן?

בן יסוס D= ! (אצל כולם הבעיה היא החזה חחD=( למרות שהחזה שלו פה יצא מצוין ני לא מבין מה אתה רוצה ממנו

• פותח/ת השרשור
החזה פה יצא גרוע,החלק הכי חזק אצלי בגוף זה החזה,אני לא יודע למה הוא קטן פה 😲

אממ בקשר לג'ינו, זה נראה כאילו יש לך אבל ממש בקטנה ורק בצד ימין אבל יכול להיות שאני טועה, בכל מקרה זה בכלל לא רציני, 99% שזה יעבור ואם לא אז גם ככה כמעט ולא רואים, רוב האנשים בכלל יגידו לך שאין כלום.

• פותח/ת השרשור
אני יודע,אבל זה מפריע לי כזה,ובאמת בימין יש יותר חחחח

חפיף,אני בן 16,נראה מה יהיה

אחי אני יכול להבין אותך, יש לי ג'ינו עצבני ביותר שכבר לא יעבור לבד, צריך ניתוח... לך זה יעבור עד גיל 19 אני מאמין, אין שום סיבה שזה יפריע לך זה ממש מזערי... אם היית רואה את שלי היית אומר תודה שאין לך כזה 😃 ויאללה אחי מסה 🤘

😵
החזה פה יצא גרוע,החלק הכי חזק אצלי בגוף זה החזה,אני לא יודע למה הוא קטן פה 😲

הסברתי לך כבר למה מהסיבה שהתאמצת ללחוץ תבטן חזק אז זה מוריד קצת מהנפח של החזה, ואחוז השומן כמו שאמרתי לך במסנג'ר 13.5%~

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית