מלון בפראג

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
ביולי אני מתכנן לטוס עם החברה לפראג, אנחנו מתכננים למצוא מלון במרכז, כרגע מחפשים מלון נורמלי~טוב.
הייתי כבר באתרים כמו trivago ו-booking אבל אני רוצה לשמוע דעות אישיות מאנשים פה.

אני הייתי במלון PANORAMA HOTEL, הוא לא במרכז אלא יש סאבווי לידו בקניון (הליכה של 5 דק) ומשם לכל מקום.
מלון 4 כוכבים, זול וממש נוח.

שמע , הייתי בפראג לפני חודש בדירה - Prag Apart , מיקום מעולה ומחירים טובים!
גם אם אתה אוהב גראס הבן של הבעלים של המלון דירות יכול לארגן אותך שמו ג'וש

מחזק.
הייתי בדירה במסיבת רווקים וזה הכי נוח שיש.
בעיקר דירה ברובע היהודי.. קרוב לכיכר

• פותח/ת השרשור
אני לא הבנתי בדיוק איפה המרכז שם בפראג, יש שם גשרים ושעונים ולא הבנתי איפה המיקום הכי טוב.

איזור כיכר העיר העתיקה או ואצלב.
כך או כך ברגל מגיעים שם לכל מקום...

הייתי בפראג עם החברה ולקחנו דירה כמו צימר במקום מלון. הרבה יותר יפה הרבה יותר נוח והרבה יותר זול. לאתר קראו interhome משהו כזה תעיף מבט דירה זה ממש כיף

• פותח/ת השרשור
אשמח לשמוע תשובה על שאלה קטנה..איך זה שאם אני מזמין ישירות ממלון, זה יכול לעלות לי 3K אבל אם אני מזמין דרך אתר מסויים זה עולה 2.5K.
לא הבנתי איך השוני במחיר קורה

יש מלון קטן ונחמד בשכונה ברובע היהודי, 10 דקות הליכה ממרכז העיר.

אני לא זוכר את שמו, זה קרוב לסוכנות מכונית יוקרה וממולו יש מסעדה מעולה, תמיד הייתי יורד לשם לאכול.

לדעתי המלון באמת לא חשוב, כל עוד הוא בערך קרוב למרכז, כל המקומות שם מאוד קרובים אחד לשני אתה עושה הכל ברגל
בירה יותר זולה מקולה, תשתה רק בירה מקומית.

ביולי אני מתכנן לטוס עם החברה לפראג, אנחנו מתכננים למצוא מלון במרכז, כרגע מחפשים מלון נורמלי~טוב.
הייתי כבר באתרים כמו trivago ו-booking אבל אני רוצה לשמוע דעות אישיות מאנשים פה.
אני וחברה שלי טסים ב20 ליולי ולקחנו מלון 4 כוכבים בשם 'פירמידה'. הוא נמצא בגדה המערבית של הנהר שם, 10 דקות הליכה מגשר קרל(??)ועשר דקות הליכה ממצודת פראג.
זה מלון 4 כוכבים. מציע לך לחפש דילים במונה טורס זה הכי זול שיש

רק במרכז.
המחירים סבירים כך שלא תהיה לכם בעיה למצוא.

• פותח/ת השרשור
אני וחברה שלי טסים ב20 ליולי ולקחנו מלון 4 כוכבים בשם 'פירמידה'. הוא נמצא בגדה המערבית של הנהר שם, 10 דקות הליכה מגשר קרל(??)ועשר דקות הליכה ממצודת פראג.
זה מלון 4 כוכבים. מציע לך לחפש דילים במונה טורס זה הכי זול שיש

כבר לקחתי מלון קרוב לכיכר ואצלב כי שם יש את רוב המקומות התיירותיים ממה שהבנתי, אבל המלון שהראתה נראה מטורף וגם זול בטירוף.
185 לזוג ממה שאני רואה בtrivago שזה ממש זול, אני לקחתי ב320 ללילה

כבר לקחתי מלון קרוב לכיכר ואצלב כי שם יש את רוב המקומות התיירותיים ממה שהבנתי, אבל המלון שהראתה נראה מטורף וגם זול בטירוף.
185 לזוג ממה שאני רואה בtrivago שזה ממש זול, אני לקחתי ב320 ללילה
איזה תאריכים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית