הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

man boobs ניתוח וזה

• פותח/ת השרשור Grobe
  • פורסם בתאריך

Grobe

משתמש משקיע
3,792
1,255
נק' מוניטין:
2,946
3,792
1,255
פתחתי פה כי לא ידעתי איפה לפתוח את זה..
אז ככה יש לי סוג של moos או במילים אחרות man boobs ואני רוצה להפטר מזה כמובן
הבנתי שאפשרי להיפטר מזה רק בניתוח
אז אשמח אם מישהו יגיד לי את השם של הניתוח או את השם המקצועי של הMAN BOOBS בגלל שזה לא גניקומסטיה, כי החזה לא רגיש וקשה
וזה וגם לא כואב לי כשאני נוגע שמה..
כשהפטמות "קרות" אז זה נראה סבבה לגמריי ורגיל, אבל בכל זמן אחר זה נראה כמו MAN BOOBS.
זאת תמונה לא ככ עדכנית במראה של הגוף אבל עדכנית מהעניין של הMOOS:
img

פתחתי פה כי לא ידעתי איפה לפתוח את זה..
אז ככה יש לי סוג של moos או במילים אחרות man boobs ואני רוצה להפטר מזה כמובן
הבנתי שאפשרי להיפטר מזה רק בניתוח
אז אשמח אם מישהו יגיד לי את השם של הניתוח או את השם המקצועי של הMAN BOOBS בגלל שזה לא גניקומסטיה, כי החזה לא רגיש וקשה
וזה וגם לא כואב לי כשאני נוגע שמה..
כשהפטמות "קרות" אז זה נראה סבבה לגמריי ורגיל, אבל בכל זמן אחר זה נראה כמו MAN BOOBS.
זאת תמונה לא ככ עדכנית במראה של הגוף אבל עדכנית מהעניין של הMOOS:
img
חיטוב? לא רואה כאן מקרה חמור של עודף עור או ריכוז שומן מטורף.. אם לא תתאמן ברור שהחזה שלך לא יהיה "קשה".
תן דגש על החזה ויהיה בסדר.. אם תראה שאתה כבר מפותח בכל הגוף ורק החזה נשאר אותו דבר וזה ממש מפריע לך אז תשקול ניתוח.

אני לא מבין.. אתה רוצה לעשות ניתוח בשביל "לקצר" תהליכים? (תהליכים = להתאמן)
טבעי זה הכי אחי
תתאמן וזה יעבור.. לא צריך לחשוב על ניתוחים על כל דבר קטן

• פותח/ת השרשור
אוי וי כמה שטויות באשכול אחד
זה לא לקצר תהליכים חברים
זאת רקמת שומן שנשארת שמה והדרך היחידה (כנראה) להוריד אותה היא ניתוח.
בבקשה אם אתם לא מבינים כלום בנושא לא להגיב שטויות תודה
להרזות זה לא אופציה? 🤦‍♂️
לא.
כי גם אם אני אהיה במשקל יותר נמוך מעכשיו (61קילו על 172סמ) זה לא יעזור, זאת רקמת שומן/שד שיש שמה
אני לא מבין.. אתה רוצה לעשות ניתוח בשביל "לקצר" תהליכים? (תהליכים = להתאמן)
טבעי זה הכי אחי
תתאמן וזה יעבור.. לא צריך לחשוב על ניתוחים על כל דבר קטן
בבקשה בלי לזבל תמוח 😃

תראה רופא פלסטיקאי טוב ותתייעץ איתו.
לא חושב שכאן תמצא תשובה הולמת. זה נושא קצת קריטי.

כן עושים את הניתוח בכללית הוא צודק, זה לא שומן שיכול לרדת בהרזיה/דיאטה או מש'ו בסגנון, זה פשוט שומן שנמצא שמה ואפשר להסיר אותו רק בניתוח... את האמת חבר שלי עושה אותו עוד חודש חודשיים אני אשאל אותו, אבל בכל מקרה זה ניתוח קוסמטי והוא עולה כסף, אלא אם כן תחרטט אותם וזה .. לחבר שלי זה הצליח והוא לא משלם(עדיין יש עיכובים לא בידיוק הבנתי למה)..
אני מחר אבדוק ואחזיר לך תשובה....

אי אפשר לחרטט במקרה הזה. עושים סריקת שד ואם הכל בסדר הם יחייבו לפי ניתוח קוסמטי.
הסיבה שביקשתי ללכת לרופא פלסטיקאי טוב היא שבקופ"ח כללית אין כאלה :D
פנה לרופא פרטי הוא יהיה הרבה יותר אובייקטיבי איתך ומאמין שהוא עם הרבה יותר ניסיון. (ראה יותר מקרים בחיים).

בד"כ יפנו אותך תחילה לבדיקת דם לשלול בעיה הורמונאלית, לאחר מכן לעתים עושים אולטראסאונד לבדוק אם קיימת רקדמת שד.
ד.א הוספת מסת שריר לאיזור לא תפתור את הבעיה.

וזה שאתה חושב שזה לא עומד בתנאים להקראות ג'ינו זה שולי, ככה רופאים מכירים את זה ובמקסימום יכנו את זה "שד גברי" וזה הכל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה כולם
תראה רופא פלסטיקאי טוב ותתייעץ איתו.
לא חושב שכאן תמצא תשובה הולמת. זה נושא קצת קריטי.
בד"כ יפנו אותך תחילה לבדיקת דם לשלול בעיה הורמונאלית, לאחר מכן לעתים עושים אולטראסאונד לבדוק אם קיימת רקדמת שד.
ד.א הוספת מסת שריר לאיזור לא תפתור את הבעיה.

וזה שאתה חושב שזה לא עומד בתנאים להקראות ג'ינו זה שולי, ככה רופאים מכירים את זה ובמקסימום יכנו את זה "שד גברי" וזה הכל.
אי אפשר לחרטט במקרה הזה. עושים סריקת שד ואם הכל בסדר הם יחייבו לפי ניתוח קוסמטי.
הסיבה שביקשתי ללכת לרופא פלסטיקאי טוב היא שבקופ"ח כללית אין כאלה :D
פנה לרופא פרטי הוא יהיה הרבה יותר אובייקטיבי איתך ומאמין שהוא עם הרבה יותר ניסיון. (ראה יותר מקרים בחיים).
כשדיברתי עכשיו עם אמא שלי עלזה היא חושבת שאני מבלבל תמוח ושזה שטויות שאני קורא באינטרנט..
מה להגיד לה?

יש לך MAN BOOBS ולא גניקומסטיה... אני לא מבין מאיפה הסקת את זה.
התהליך הוא כזה:
תלך לרופא משפחה ותגיד לו שאתה רוצה לעשות בדיקה של גניקומסטיה. מה שיקרה,
הוא ישלח אותך לבדיקת דם ויגיד לך לקבוע תור לאנדוקרינולוג.
האנדו' יסתכל בתוצאות בדיקות הדם שלך ויגיד לך אם יש לך גניקומסטיה או אין.

אני בכל מקרה ממליץ להתאמן ולעבוד חזק על החזה + חיטוב כי זה עוזר.

ואת כל זה אני אומן כי גם אני סובל מזה ואני מבין את המצב שאתה נמצא בו. אל תמהר לעשות ניתוחים עד שאתה לא בודק עד הסוף אם אפשר לטפל בזה באופן טבעי(אימונים,הרזיה וכו').
והכי חשוב לא להתייאש!!=]

כל עוד יוחלט שמדובר בעניין קוסמטי בלבד! בלי השלכות רפואיות אל תצפה שקופת חולים תשתתף.

יש שני סוגים. גניקומסטיה שקיימת רקמת שד או בפסאודוגינקומסטיה שמדובר בשומן בלבד. כמו שכבר נאמר אתה תבצע בדיקות הורמנליות ותופנה לאנדוקרינולוג. אלמלא בדיקות הדם שלך ייצאו לא תקינות (ותאמין לי זה לא משתלם) ככל הנראה לא יממנו לך את הניתוח ותצטרך לבצע אותו מהכיס שלך. זה לא ממש משנה אם קיימת רקמת שד מבחינת הקפות חולים, כי לא מדובר בצורך רפואי.

סתם ככה שאלה שחייב לשאול ( לא בא לייעץ לך כי אין לי מושג מה להגיד) :

אם תמשיך להיתאמן ותנסה להמשיך לסבול עם החזה כמו שהוא עד שתגיע לרמת אימונים גבוהה ושהשריר שמתחת לשומן (שריר החזה) יגיע למצב שהוא יבלוט ויתגבר על הריקמת שומן שנצברה לך שם הוא לא יעלים את זה ? כאילו השריר אמור לגדול אחרי תקופת אימונים ארוכה של משקלים גבוהים ואמור לדחוף איכשהו תשומן עם תזונה נכונה.

כשדיברתי עכשיו עם אמא שלי עלזה היא חושבת שאני מבלבל תמוח ושזה שטויות שאני קורא באינטרנט..
מה להגיד לה?
תציע לה להבדק אצל רופא, והוא יחליט אם המצב באמת חריג במידה שאתה תופס אותו.

אם תמשיך להיתאמן ותנסה להמשיך לסבול עם החזה כמו שהוא עד שתגיע לרמת אימונים גבוהה ושהשריר שמתחת לשומן (שריר החזה) יגיע למצב שהוא יבלוט ויתגבר על הריקמת שומן שנצברה לך שם הוא לא יעלים את זה ? כאילו השריר אמור לגדול אחרי תקופת אימונים ארוכה של משקלים גבוהים ואמור לדחוף איכשהו תשומן עם תזונה נכונה.

במקרה כזה החזה יהיה עוד יותר גדול ועוד יותר בולט

• פותח/ת השרשור

לא.. זה רק יעשה את זה בולט יותר אבל השריר קצת יכפה על זה
בכל זאת זה יהיה אותו הדבר
@just me
בזכותך הצלחתי למצוא את זה
זה גינוקוסמטיקה בדרגה הכי קלה:
"1. גינקומסטיה כפתורית: רקמת שד ושומן מועטות, לרוב מתחת לפטמה: הדרגה הקלה ביותר. חלק ניכר מבעלי הגינקמסטיה הינם בדרגה זו. תלונתם העיקרית נוגעת ל"שפיציות" של השדיים שלהם המתבטאת בכל חולצה מעט צמודה (ומכאן הכינוי "כפתורית" = שדיים דמויי כפתור). הניתוח פשוט ועם תוצאות מצויינות."

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית