הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שרת התרבות החדשה: מירי רגב

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
למה הכנסת את טיבי וזועבי בכלל? מה הקשר בינה להם?
כי הוא אומר שמירי רגב כזאת נוראית, בזמן שאנשים מזיקים כמו טיבי וזועבי שיושבים בכנסת עושים נזק הרבה יותר גרוע, ככה שזו צביעות אבל הוא כשמאל לא יודע בזה בחיים.
אתה באמת מכניס למשוואה הזו את זועבי וטיבי? כנראה שאתה צריך להתחבר למציאות.
יפה, אד הומינם טיפוסי

• פותח/ת השרשור
כי הוא אומר שמירי רגב כזאת נוראית, בזמן שאנשים מזיקים כמו טיבי וזועבי שיושבים בכנסת עושים נזק הרבה יותר גרוע, ככה שזו צביעות אבל הוא כשמאל לא יודע בזה בחיים.
זו לא צביעות, זה מקרה אחד וזה אחר. זה כמו שתזרוק עכשיו את חמאס שהם הרבה יותר מזיקים. אז?

אי אפשר על כל ביקורת שנזרוק, תביא משהו נוראי יותר ואז תצעק צביעות. זה לא עובד כך.

זו צביעות כי שלושת יושבים בכנסת ולכן יש מקום להשוואה. חמאס לא יושב בכנסת עד כמה שזכור לי
אני לא אתחיל להיכנס לויכוחי פוליטיקה כי זה לא ייגמר בחיים, אבל זה ברור כשמש שחנין זועבי היא הנזק העיקרי בכנסת, ובטח כשאתה משווה אותה למירי רגב(ואני רחוק מלהיות תומך של הליכוד)

• פותח/ת השרשור
זו צביעות כי שלושת יושבים בכנסת ולכן יש מקום להשוואה. חמאס לא יושב בכנסת עד כמה שזכור לי
אני לא אתחיל להיכנס לויכוחי פוליטיקה כי זה לא ייגמר בחיים, אבל זה ברור כשמש שחנין זועבי היא הנזק העיקרי בכנסת, ובטח כשאתה משווה אותה למירי רגב(ואני רחוק מלהיות תומך של הליכוד)
שוב, זה ממש לא צביעות. הוא הביע דעה על המינוי שלה. לא על כל ביקורת שלו כלפיי מישהו בממשלה צריכה להתלוות עם התייחסות למזיקים יותר או פחות.

שוב, זה ממש לא צביעות. הוא הביע דעה על המינוי שלה. לא על כל ביקורת שלו כלפיי מישהו בממשלה צריכה להתלוות עם התייחסות למזיקים יותר או פחות.
רק שאת הביקורת על המזיקים באמת הוא לא יעביר, יחי ההבדל הקטן.
לילה טוב.

מירי רגב היא אמנם נושא השרשור, אבל תקרא את התגובות מחדש, דובר לא רק על מירי רגב אלא על הממשלה בכלליות.

לא, טעות שלי. התכוונתי על הממשלה ומעבר
סתם רק להבין את דעותייך(אין לי בעיה איתם), אחמד טיבי וזועבי הם בסדר לעומתה? אני רוצה להבין לאן הדיון הזה מתקדם

• פותח/ת השרשור
לא, טעות שלי. התכוונתי על הממשלה ומעבר
סתם רק להבין את דעותייך(אין לי בעיה איתם), אחמד טיבי וזועבי הם בסדר לעומתה? אני רוצה להבין לאן הדיון הזה מתקדם
הדיון לא עליהם, וכרגע הם ממש לא מעניינים אותי.

והיטלר פשוט מלאך ליד מירי רגב, נכון?
אוי הימין, אתם פתטים.
לול
להיות פתטי זה להריץ קמפיין במימון מיליונים מכספי ממשלות זרות ועדיין להפסיד בצורה מרה. הקטע העצוב הוא שככל שהרעיונות שלכם פחות קורצים לציבור הרחב הן בפן הכלכלי והן בפן המדיני, אתם רצים לחו"ל כדי שממשלות יתנו לנו אותה קצת בלחץ חיצוני.
פתטים אנחנו אה?

משרד מיותר שצריך לסגור עם עוד 10 משרדים אחרים על הדרך.

לול
להיות פתטי זה להריץ קמפיין במימון מיליונים מכספי ממשלות זרות ועדיין להפסיד בצורה מרה. הקטע העצוב הוא שככל שהרעיונות שלכם פחות קורצים לציבור הרחב הן בפן הכלכלי והן בפן המדיני, אתם רצים לחו"ל כדי שממשלות יתנו לנו אותה קצת בלחץ חיצוני.
פתטים אנחנו אה?

משרד מיותר שצריך לסגור עם עוד 10 משרדים אחרים על הדרך.
אתה רציני? תסתכל מה הוא כתב לי ומה עניתי לו.

אולי סוף סוף יעיפו את סכנין וכל תומכי חמאס מהליגה...

דו"צ זה בד"כ דרגה ייצוגית.

לפי מה שכתוב שם לא ברור לי אם היא הגיעה עד תא"ל או שקיבלה אותו מתוקף התפקיד.
לפי מה שכתוב היא התגייסה ב83 וב89 הייתה רמ"ד (רס"ן תוך 6 שנים? אולי סרן על תקן), ב2002 היא קיבלה אל"מ והייתה סגנית דו"צ, עזבה את התפקיד אחרי שלושה חודשים, חזרה אחרי זה וישר קיבלה את תפקיד דו"צ ותא"ל, מה שאומר שלפחות את אל"מ-תא"ל היא קיבלה מתוקף התפקיד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית