הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

5/3/1 לחיטוב

• פותח/ת השרשור Philip
  • פורסם בתאריך

Philip

משתמש פעיל
575
66
נק' מוניטין:
449
575
66
Philip הוסיף לוג חדש:

5/3/1 לחיטוב - לוג חיטוב

האמת שלא היה לי כח לפתוח לוג, אבל נמאס לי לכתוב באקלס את המשקלים, ומחיפוש שעשיתי בפורום לא ראיתי יותר מידי על התוכנית בחיטוב, אז אולי עוד מישהו ירוויח.

הסיבות לתוכנית הם שיש לי נסיון רע עם הלינארית בחיטוב, חלקית באשמת התזונה שלי באותו זמן, ושנית, חיפשתי תוכנית עם יותר נפח ועצימות סבירה.

השאיפה היא להגיע ארבעה פעמים לחדר כושר, ולבצע כמה שניתן את התוכנית עד הסוף.
משקל ביום ראשון: 88.4

ביום שני:
BP:
45X5 55X5 70X3 75X5 85X5 95X7 60 10X5
הנפח היה קשה החל מהסט הרביעי, חזרות אחרות פשוט...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
אם עושים BBB אז הנפח של התרגיל המורכב נחשב כתרגיל עזר.

בהצלחה 😃
אם בהמשך החיטוב תרגיש שהגרעון גורם לכך שיהיה לך קשה לשרוד את הנפח של 5/3/1 אני ממליץ בכל זאת לעבור ללינארית 😃

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
כן, אני מתאמן במתכונות של ארבעה ימים בשבוע,
יום בנץ, עזר:בנץ לנפח+חתירה לנפח.
יום דדליפט, עזר:דדליפט לנפח+בטן לנפח.
מנוחה
יום פרס, עזר:פרס לנפח+LEGS CURL
יום סקוואט, עזר סקוואט לנפח+chin ups

אגב, לפי הרגשה אישית, ככל הנראה ככל שהחיטוב יתקדם הנפח יהיה קשה יותר, אז החלטתי מאחר ושבוע הרביעי הוא מנוחה, החלוקה תיהיה בשבוע הראשון 5 סטים, בשבוע השני 3 סטים ובשלישי 1-3 סטים.

כן, אני מתאמן במתכונות של ארבעה ימים בשבוע,
יום בנץ, עזר:בנץ לנפח+חתירה לנפח.
יום דדליפט, עזר:דדליפט לנפח+בטן לנפח.
מנוחה
יום פרס, עזר:פרס לנפח+LEGS CURL
יום סקוואט, עזר סקוואט לנפח+chin ups
תוכנית מעניינת שעושה את העבודה למי שצריך נפח נמוך, אני חייב לנסות אותה מתישהו כשאני לא אהיה פצוע 😃

• פותח/ת השרשור
הנפח בסקוואט ובדדליפט הוא כמו אירובי, הדופק עולה ל150-160 ואתה מרגיש שאם יהרגו אותך, יעשו לך טובה 🤣

תוכנית מעניינת שעושה את העבודה למי שצריך נפח נמוך, אני חייב לנסות אותה מתישהו כשאני לא אהיה פצוע 😃
נפח נמוך? אחרי העבודה הכבדה יש לך 5 סטים של 10 באותו תרגיל, ועוד 5 סטים של משהו אחר לבחירתך. ממש לא נפח נמוך

@Philip בדרך כלל כותבים חזרותXסטיםXמשקל נראה לי, כלומר 80X3X10
אגב אני אהבתי יותר את הגרסה של BBB כשביום של סקוואט כבד עשיתי 5X10 דדליפט ולהיפך, ואותו דבר עם בנץ' ופרס (חוץ מזה שלא קידם אותו לעשות עשיריות בבנץ' ופרס בגלל).
אגב אני אהבתי יותר את הגרסה של BBB כשביום של סקוואט כבד עשיתי 5X10 דדליפט ולהיפך, ואותו דבר עם בנץ' ופרס (חוץ מזה שלא קידם אותי לעשות עשיריות בבנץ' ופרס בכלל)

• פותח/ת השרשור
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית