הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חציית כדור לשניים

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אבל גם בבתי חולים נותנים לעיתים חצאי כדורים (אני כמעט בטוח). מה גם שלמרבית הכדורים יש קו חציה במרכז הכדור. לסיאליס אמנם אין, מה גם שצורתו מקשה על חלוקה שווה ואני מניח שזה במכוון, המחיר של 20 מ"ג ו- 10 מ"ג הוא כמעט זהה.

אבל גם בבתי חולים נותנים לעיתים חצאי כדורים (אני כמעט בטוח). מה גם שלמרבית הכדורים יש קו חציה במרכז הכדור. לסיאליס אמנם אין, מה גם שצורתו מקשה על חלוקה שווה ואני מניח שזה במכוון, המחיר של 20 מ"ג ו- 10 מ"ג הוא כמעט זהה.
אם אין קו חצייה אתה לא יודע על כמה מ"ג נפלתה

כשיש קו חצייה, בכל חצי יש בדיוק חצי מכמות החומר הפעיל. כשאין, אי אפשר לדעת.

אני בדר"כ עושה לפי העין, אך חשבתי לשקול על משקל מטבח אלקטרוני. מעניין עד כמה הוא רגיש.
יש משקלים רגישים יותר שניתן לקנות בגרושים באיביי
רק שהמשקל עצמו לא ממש יעזור לדעתי אם הבעיה היא אופן הפיזור של החומר הפעיל ולא אופן החלוקה של הכדור
כיוון שמדובר בסה"כ בכדור לשיפור תפקוד מיני כמו ויאגרה אז מה הבעיה?
תנסה פעמיים שלוש..... אם עובד אז הכל בסדר

אני בדר"כ עושה לפי העין, אך חשבתי לשקול על משקל מטבח אלקטרוני. מעניין עד כמה הוא רגיש.

דבר ראשון, משקל מטבח רגיל יתן לך דיוק של גרמים, לא מילגרמים, בשביל זה צריך משקל מיוחד.
גם אם יש לך משקל כזה, ובמידה ותחצה בידיוק חצי חצי ותשקול, שני החצאים יהיו שווים, הבעיה היא שהכדור לא מורכב אך ורק מסיאליס יש עוד כל מיני חומרים מייצבים וכ''ו ויכול מאוד להיות שבחצי אחד יהיה 15 מ''ג חומר פעיל ובשני 5 מ''ג חומר פעיל, על אף שהם שווים במשקל...

• פותח/ת השרשור
כיוון שמדובר בסה"כ בכדור לשיפור תפקוד מיני כמו ויאגרה אז מה הבעיה?
תנסה פעמיים שלוש..... אם עובד אז הכל בסדר
ניסיתי, והכל בסדר (כניראה שהבעיה היא יותר בראש). 4 כדורים ב 192 ש"ח זה לא זול בכלל.

אם אתה משתמש בקבוע
אז יש און לייו פארמות בעיקר בהודו שמוכרים בין היתר תרופות גנריות מסוג זה וגם לפיסיטי למשל במחירים ממש זולים
כדאי לך לנסות אולי לבדוק עלות מול תועלת

• פותח/ת השרשור
אם אתה משתמש בקבוע
אז יש און לייו פארמות בעיקר בהודו שמוכרים בין היתר תרופות גנריות מסוג זה וגם לפיסיטי למשל במחירים ממש זולים
כדאי לך לנסות אולי לבדוק עלות מול תועלת
אם מדובר בחצי מחיר עלות סיאליס אז ודאי יש תועלת. האיכות היא בסימן שאלה.

אם מדובר בחצי מחיר עלות סיאליס אז ודאי יש תועלת. האיכות היא בסימן שאלה.
הזכרתי לי איזה ליידיבוי שנפלה עלי לילה אחד בבנגקוק וביקשה להתלוות אלי לחדר במלון
כשאמרתי לה שלמרות שהיא סקסית ונשית בטירוף לא עושה לי את זה 'ליידי עם קוק'
היא אמרה לי בטון חושני "if you'll never try you'll never know" 🤢
אז אם לחזור לענייננו....
במקרה זה שווה לנסות, כיוון שמדובר בהשקעה חד פעמית של עשרות שקלים שיכולה לחסוך לך הרבה כסף,וגם אם תיפול על זיוף לא תפשוט רגל
אין לי צל של ספק שאם תגיע למקור אמין שלא מתעסק בזיופים ומוכר אך ורק תרופות גנריות של המפעלים הגדולים והידועים כמו קיפלה וד"ר רדי'ס ושכמותם אז על אף שמדובר בגרסה גנרית לא תרגיש שום הבדל מהמקור!!! מדובר במפעלים מורשים ומפוקחים והחומר הפעיל זהה לחלוטין

• פותח/ת השרשור
הזכרתי לי איזה ליידיבוי שנפלה עלי לילה אחד בבנגקוק וביקשה להתלוות אלי לחדר במלון
כשאמרתי לה שלמרות שהיא סקסית ונשית בטירוף לא עושה לי את זה 'ליידי עם קוק'
היא אמרה לי בטון חושני "if you'll never try you'll never know" 🤢
אז אם לחזור לענייננו....
במקרה זה שווה לנסות, כיוון שמדובר בהשקעה חד פעמית של עשרות שקלים שיכולה לחסוך לך הרבה כסף,וגם אם תיפול על זיוף לא תפשוט רגל
אין לי צל של ספק שאם תגיע למקור אמין שלא מתעסק בזיופים ומוכר אך ורק תרופות גנריות של המפעלים הגדולים והידועים כמו קיפלה וד"ר רדי'ס ושכמותם אז על אף שמדובר בגרסה גנרית לא תרגיש שום הבדל מהמקור!!! מדובר במפעלים מורשים ומפוקחים והחומר הפעיל זהה לחלוטין
בהחלט שווה בדיקה, תודה.

אין שום בעיה בחציית כדור סיאליס וגם אי הדיוק בין החלקים לא יביא אלא במקרים נדירים לחוסר יעלות התרופה.

בעקרון תרופות גנריות הן תחליף זול לתרופות היקרות , לא סתם מזהירים משרד הבריאות לא לקנות ויאגרה או סיאליס מזוייפים , פרסומת חסויה כדי שלפייזר יהיה רווח ושהשוק פה לא יפול, לא רק בויאגרות למיניהם הם מסיטים יש עוד כמה תרופות ...

אני חוצה כדור סיאליס 20 מ"ג לשניים ולעיתים אף לשלושה חלקים. קראתי פה שבד"כ פיזור התרופה בין החלקים אינו זהה, האם זה אכן קריטי?
http://www.beok.co.il/Category/Article/10987/הסכנות+של+חציית+תרופות+לשניים

תחצה ותהנה. בעיקר בנרות פיזור התרופה לא אחיד.
בכדורים הבעיה היא לרוב שחלקם בנויים כך שהחומר יספג בחלק מסוים של המעי, בסיאליס למיטב ידיעתי אין לזה חשיבות יתרה, למעט זמן השפעה מעט מהיר יותר בעת חציה, ויתכן וגם זמן דעיכה מהיר יותר.

• פותח/ת השרשור
בעקרון תרופות גנריות הן תחליף זול לתרופות היקרות , לא סתם מזהירים משרד הבריאות לא לקנות ויאגרה או סיאליס מזוייפים , פרסומת חסויה כדי שלפייזר יהיה רווח ושהשוק פה לא יפול, לא רק בויאגרות למיניהם הם מסיטים יש עוד כמה תרופות ...
אם הבנתי אותך נכון, אתה חושב שתרופה גנרית, לסיאליס במקרה הספציפי הזה, היא תחליף ראוי?

אם הבנתי אותך נכון, אתה חושב שתרופה גנרית, לסיאליס במקרה הספציפי הזה, היא תחליף ראוי?
אחי אני משתמש בתרופה גנרית ולהגיד לך תאמת זה עובד עליי בדיוק כמו מה שעולה לך פי 3 יותר מימה שאתה משיג מהרופא , זה כמו ug לכל דבר

• פותח/ת השרשור
אחי אני משתמש בתרופה גנרית ולהגיד לך תאמת זה עובד עליי בדיוק כמו מה שעולה לך פי 3 יותר מימה שאתה משיג מהרופא , זה כמו ug לכל דבר
ראיתי שלבאלקאן יש. אני אנסה להשיג.
9bead7a5a05afbd11606561b37d69198.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית