הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש כדור מגביר תאבון?

• פותח/ת השרשור BIBNI
  • פורסם בתאריך

BIBNI

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
0
31
0
אני בן 28. שוקל 67 172. מתאמן 4 שנים 3-4 פעמים בשבוע מתמיד והכל. הייתי 50 ומשהו שהתחלתי אני על 8-10 אחוז שומן לא יותר. יש לי תפריט מצויינת למסה. כבר ניסיתי הכל כדי לדחוף אוכל ופשוט לא מצליח אני אוכל חצי מכל התפריט שלי עד שבאלי להקיא את הנשמה. זה עושה ככה שאני לא יכול להמשיך את היום כי דחפתי מלא. יש איזה שהוא תרופה מעדיף כדור מאשר הזרקה. והייתי הכל מילשייקים של 2000 קלוריות או גיינר מיורש מהכל. וגיינר אני שותה חצי אני מלא וזה מדכא לי את החשק לאכול או להמשיך להתאמן

Mk !
ב 9 ימי שימוש?

זה לא אינדיקציה, אבל לשאלתך - 1.7 ק"ג שגם זה נוזלים
אם אין לך את התופעות לוואי של הורמון גדילה אז מדובר בזיוף או בדיבול או משהו אחר ,קרא על תופעות לוואי של הורמון גדילה .

4000-6000. בקושי מצליח להגיע ל3000 ועוד רגע מקיא תנשמה
אם אורח חייך לא פעיל במיוחד הייתי אומר שאתה יכול כבר לראות עליה כבר מ3000 ולא צריך להרחיק עד ל6000.
יש לי נתונים די דומים לשלך, אם כי כנראה רמת פעילות אחרת וNEAT יותר נמוך, כרגע אני עולה לאט לאט עם 2900 ק"קל ומצליח להתקדם באימונים.
נסה קודם כל להשתמש בכלים פשוטים יותר. תכניס קצת מאכלים שהם יותר דחוסים קלורית, תנסה לשתות חלק מהקלוריות שלך ותפצל את הארוחות שלך ליותר מ3 כדי שלא תרגיש מפוצץ על סף הקאה בסוף כל ארוחה.
לעלות מסה ל90 קילו כל חודש בסביבות ה7-5 קילו
כל חודש 5-7 קילו זה מוגזם. גם היעד הסופי שלך הוא לא משהו שכנראה תשיג בסבב מסה יחיד. אם כן - אתה תעלה גם בשומן בכמות ניכרת, ואחרי זה תצטרך להיכנס לחיטוב די אינטנסיבי. חבל.
שים לעצמך יעד יותר ריאלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית