הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רפורמת הבגרויות

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
http://www.mako.co.il/news-israel/education-q2_2015/Article-b345e9b57dd4d41004.htm

קיצור למי שלא רוצה לקרוא:
אחרי ששתי בחינות בגרות במגזר הערבי הודלפו, החליטו על רפורמה חדשה שתפעל כבר מהבגרות הקרובה.
הרפורמה כוללת:
•התלמידים יצטרכו להגיע 45 דקות לפני תחילת הבגרות, להתיישב בכיתה כשהם ללא הטלפונים הניידים ולחכות למבחן.
•בתי הספר יצטרכו לדאוג לאספקת חשמל ושלא תהיה אפשרות שתיווצר הפסקת חשמל.
•בתי הספר יתחברו לאתר משרד החינוך ויורידו את בחינות הבגרות מאתר משרד החינוך, ויצטרכו להדפיס את כל טפסי הבחינה ( לעיתים גם עשר-עשרים עמודים לטופס אחד ).
•בתי הספר יצטרכו לדאוג לאספקה של ניירות, דיו וכל מה שצריך כדי להדפיס מספר ענקי של טפסי הבגרות.

אני לא מבין מה הרעיון ברפורמה הזאת, היא לקויה ביותר מדי דרכים, יש בתי ספר שמנותקים מחשמל, הפסקות חשמל בלתי צפויות ( בעיקר בבגרויות חורף למיניהן ), בצי הספר ישלמו הרבה מאוד רק על הדפסה, והתלמידים צריכים לשבת ללא סיבה 45 דקות בכיתה כשהם מנותקים מהניידים ומחכים עד שבית הספר ידפיס את כל טפסי המבחן ( שוב, לדוג׳ הבגרות בלשון, מעל עשרה עמודים לטופס בחינה אחד, ויש הרבה נבחנים, הרבה מאוד ).
בקיצור, רפורמה טיפשית שלא תיתן כלום.
דעתכם?

אני לא דואג, בנט שר החינוך החדש.
גם ככה כנראה יהיה בגרויות רק בתנך ומורשת

• פותח/ת השרשור
אני לא דואג, בנט שר החינוך החדש.
גם ככה כנראה יהיה בגרויות רק בתנך ומורשת
עכשיו אתה לא דואג, אבל בעוד שנתיים כשתשב בכיתה 4 ורבע שעות, ואם יש לך אבחון להארכת זמן אז 5 שעות ו 45 דקות בבגרות בעברית, אתה כנראה תצלוב את הבוחן.

עכשיו אתה לא דואג, אבל בעוד שנתיים כשתשב בכיתה 4 ורבע שעות, ואם יש לך אבחון להארכת זמן אז 5 שעות ו 45 דקות בבגרות בעברית, אתה כנראה תצלוב את הבוחן.
ציניות ברו
חוק מטומטם,ממשלה מטומטמת,עם מטומטם,דור מטומטם.

45 דקות בלי פלא ובלי לעשות כלום לפני בגרות, שזה הדבר הכי קריטי לבני העשרה, פשוט מעלה את מדד הלחץ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית