הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פרופיל הורמונלי לבן 44 - לראות ולקנא.

יניב ריז

מנהל מרפאת ספורטאים "קרדיו-ספורט"
629
649
נק' מוניטין:
2,241
629
649
בחורצ'יק שהגיע לבדיקות לפני סייקל, בן 44, וככה נראה הפרופיל ההורמונלי שלו לפני.
פשוט לקנא...

האמת שבמצב כזה הוא קיבל יעוץ לשקול בשנית את החלטתו לסייקל, כי יש סיכוי שגם אחרי ה-PCT הטוב ביותר, והסייקל המוגן ביותר, הוא לא יצליח לאחזר רמות כאלו של טסט, על איזון מושלם של אסטרוגן.

הייתם מתחילים סייקל על פרופיל כזה?

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    Untitled.png
    KB 10.4 · צפיות: 327
בחורצ'יק שהגיע לבדיקות לפני סייקל, בן 44, וככה נראה הפרופיל ההורמונלי שלו לפני.
פשוט לקנא...

האמת שבמצב כזה הוא קיבל יעוץ לשקול בשנית את החלטתו לסייקל, כי יש סיכוי שגם אחרי ה-PCT הטוב ביותר, והסייקל המוגן ביותר, הוא לא יצליח לאחזר רמות כאלו של טסט, על איזון מושלם של אסטרוגן.

הייתם מתחילים סייקל על פרופיל כזה?
תוצאת הבדיקה אינה אמורה להשפיע על ההחלטה ולכן כלל לא רואה סיבה לשקול בשנית שהרי לא מדובר ב-TRT (בוודאי שהרמות המכובדות מייתרות).
במידה שווה לא הייתי חושב שלבחור הסובל מהיפוגונדיזם כדאי למהר ולהתחיל סייקל למטרת גדילה.

אין ספק שהטסט שלו גבוה (מה לגבי FREE?),
אבל האסטרדיול יחסית גבוה גם כן - למיטב ידיעתי הרמה האופטימילית היא באזור ה- 92pmol/L = או 25pg/mL.

כלומר סה"כ היחס T/E2 אומנם מכובד (מאוד) לגיל 44, אבל בטח שלא מושלם...

• פותח/ת השרשור
תוצאת הבדיקה אינה אמורה להשפיע על ההחלטה ולכן כלל לא רואה סיבה לשקול בשנית שהרי לא מדובר ב-TRT (בוודאי שהרמות המכובדות מייתרות).
במידה שווה לא הייתי חושב שלבחור הסובל מהיפוגונדיזם כדאי למהר ולהתחיל סייקל למטרת גדילה.

זה אמנם סיכון לא גדול, אך אחד הסיכונים מסייקל, גם אם השבת ציר הורמונלי, הוא שלא בהכרח תחזור לאיזון הראשוני שלך.
מצד שני, כמו שאלכס אמר, אם אתה רוצה לגדול יותר, וכנראה שלהגיע לגיל 44 ולרצות סייקל פירושו שבאמת מיצית את היכולות הטבעיות שלך, תצטרך לקחת את הסיכון.
מה העלות של פרופיל הורמונלי שלם?

דרך הקופ"ח, אם מאשרים, חינם.
אם עושים בפרטי זה כמה אלפי ש"ח.
אין ספק שהטסט שלו גבוה (מה לגבי FREE?),
אבל האסטרדיול יחסית גבוה גם כן - למיטב ידיעתי הרמה האופטימילית היא באזור ה- 92pmol/L = או 25pg/mL.

כלומר סה"כ היחס T/E2 אומנם מכובד (מאוד) לגיל 44, אבל בטח שלא מושלם...
לצורך הענין אין משמעות לטסט החופשי, שכן הגוף לא מעלה רמות טסט ברגע שהטסט החופשי יורד, אלא ברגע שרמות האסטרוגן יורדות.
כמובן שכן יש משמעות אנאבולית לכמה טסט מתוך זה זמין, אבל גם אם נלך על הממוצע, אז יש כאן תוצאה מרשימה.

לפחות לי לא זכור, אחרי מאות פרופילים הורמונליים שראיתי לא בסייקל, תוצאות כאלו מרשימות, ורוב הבדיקות שאני רואה הם בגילאי 20-30, והבחור בן 44, ועוד אחרי מחלה קשה מאוד בעברו.

זה אמנם סיכון לא גדול, אך אחד הסיכונים מסייקל, גם אם השבת ציר הורמונלי, הוא שלא בהכרח תחזור לאיזון הראשוני שלך.
מצד שני, כמו שאלכס אמר, אם אתה רוצה לגדול יותר, וכנראה שלהגיע לגיל 44 ולרצות סייקל פירושו שבאמת מיצית את היכולות הטבעיות שלך, תצטרך לקחת את הסיכון.

דרך הקופ"ח, אם מאשרים, חינם.
אם עושים בפרטי זה כמה אלפי ש"ח.

לצורך הענין אין משמעות לטסט החופשי, שכן הגוף לא מעלה רמות טסט ברגע שהטסט החופשי יורד, אלא ברגע שרמות האסטרוגן יורדות.
כמובן שכן יש משמעות אנאבולית לכמה טסט מתוך זה זמין, אבל גם אם נלך על הממוצע, אז יש כאן תוצאה מרשימה.

לפחות לי לא זכור, אחרי מאות פרופילים הורמונליים שראיתי לא בסייקל, תוצאות כאלו מרשימות, ורוב הבדיקות שאני רואה הם בגילאי 20-30, והבחור בן 44, ועוד אחרי מחלה קשה מאוד בעברו.
אני לא יודע כמה סיכון זה יהיה, גם אם ירד בהכרח, זה עדיין ישאר בגבול התקין אני מניח (תקן אותי אם אני טועה) אחרי הסייקל.

• פותח/ת השרשור
מאוד סביר שזה ישאר בנורמה, אבל עדין יש סיכוי לירדה יחסית, סיכון שכל מי שמסייקל לוקח (לא גבוה למי שמסייקל נכון ועושה PCT נכון).

מאוד סביר שזה ישאר בנורמה, אבל עדין יש סיכוי לירדה יחסית, סיכון שכל מי שמסייקל לוקח (לא גבוה למי שמסייקל נכון ועושה PCT נכון).
אז אני הייתי מסייקל במקומו אם כך, גם אם היה יורד רמות הטסט במקצת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית