הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בחלק שמחבר את הרגל לגוף בזמן סקוואטים

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
יש לי כאבים בחלק המוקף בשחור ברגל שמאל
upload_2015-5-16_1-30-26.png

בזמן שאני עושה סקוואטים. התופעה מוכרת למישהו? יש פיתרון? זה מתגבר ככל שאני מוסיף משקל, במשקל נמוך בקושי מורגש ובלי משקל אפילו פחות מורגש/בכלל לא....

יתכן שמדובר בIliacus?

כאבים כשאני עושה את התרגיל הזה ולוקח את הברך לכיוון הראש, במידה ואני לוקח את הברך אחורה אין שום כאב

נערך לאחרונה:
קרה לי בהתחלה כשהתחלתי לעשות סקוואטים והגעתי ל 30 ק"ג מעל המשקל שהתחלתי בו אבל בטכניקה גרועה,
הרגשתי כאב שם לאחר סיום הסט, לפעמים צריבה כזאת.

מרגיש צריבה שם? כאב עצבי?

• פותח/ת השרשור
קרה לי בהתחלה כשהתחלתי לעשות סקוואטים והגעתי ל 30 ק"ג מעל המשקל שהתחלתי בו אבל בטכניקה גרועה,
הרגשתי כאב שם לאחר סיום הסט, לפעמים צריבה כזאת.

מרגיש צריבה שם? כאב עצבי?
כן זה נשמע בדיוק כמו שאתה מתאר. זה קורה רק אחרי הסט, שאני נכנס לסט הבא זה כבר מורגש ובסיום הסט ההרגשה מתעצמת. כמו כן גם שאר התיאורים שלך מתאימים, אני ממש בתחילת הדרך של עולם הסקוואטים. מה עשית כדי לפתור את הבעיה?

כן זה נשמע בדיוק כמו שאתה מתאר. זה קורה רק אחרי הסט, שאני נכנס לסט הבא זה כבר מורגש ובסיום הסט ההרגשה מתעצמת. כמו כן גם שאר התיאורים שלך מתאימים, אני ממש בתחילת הדרך של עולם הסקוואטים. מה עשית כדי לפתור את הבעיה?
האמתי שזה קרה לי פעם אחת כשהטכניקה הייתה ממש גרועה אבל אחרי פעם או פעמיים זה הפסיק..
לא מעט זמן אחרי עשיתי ריסט ותיקנתי טכניקה אז אולי היה קשר.
איך הטכניקה שלך?

• פותח/ת השרשור
האמתי שזה קרה לי פעם אחת כשהטכניקה הייתה ממש גרועה אבל אחרי פעם או פעמיים זה הפסיק..
לא מעט זמן אחרי עשיתי ריסט ותיקנתי טכניקה אז אולי היה קשר.
איך הטכניקה שלך?
אני חושב שהיא סבבה, אני עובד בבית ככה שכל פעם אני מסתכל על סרטונים של טכניקה לפני ובזמן התרגיל כשאני חושב שמשהו לא בסדר. שמתי מראה בצד לביקורת שאני יכול להסתכל על הטכניקה. ניסתי גם לבצע ווריאציות שונות של הסקוואט- רוחב עמידה, זווית כפות רגליים ונטייה של הברכיים במהלך הסקוואט כדי לראות אם זה ישנה משהו ובכל הוויראציות הייתה הרגשת כאב כזאת.

• פותח/ת השרשור
קרה לי בהתחלה כשהתחלתי לעשות סקוואטים
האמת שקורה לי עד היום מידי פעם.
התופעה מוכרת למישהו?
כן קורה לי גם, אני גם מנסה להבין למה זה, אבל זה לא קורה תמיד זה בתקופות.

זה מרגיש כמו שהיליופסואס (אחד מכופפי הירך) נתפס, אבל מהספרות המקצועית שקראתי, לא נמדדה שום עבודה שלו בתרגיל הסקוואט, ככה שנסרטתי על הקטע הזה.

הייתה תקופה שסבלתי מזה גם, להתמיד בהרבה מתיחות עזר לי מאוד ועם הזמן הכאב נעלם. תעשה חיפוש בפורום פציעות, המליצו על לא מעט סרטונים לביצוע מתיחות לאיזור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית