הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כל האמת על vermodje

מצב
השרשור נעול

LiorKim

משתמש משקיע
2,092
619
נק' מוניטין:
1,530
2,092
619
קבלו לינק ליוטיוב על וורמדג׳ה וקבלו הפתעה על החברה הזאת , תשימו לב שוורמודגה הם גם עוד חברה אחרת ראדגה , חובה צפייה :

נערך לאחרונה:
למה אחינו?? אתה ב off ?
מה בד"כ אתה מעדיף בשוק של הUG?
אני כרגע נמצע בתקופה שצריך לשמור על כושר וסיבולת לב רעה (ריצות) ברמה גבוהה. בגלל זה הורדתי את התוספים האלה וקצת את המשקל גוף.
בעבר היה לי נסיון אם וורמוגע/גולדן דראגון/ ראדגה/בלקן/ אטלספארם / אננטט רפואי עירני/גינטיק / HD/ וורטקס. יצא לי לעשות איזה 7 סייקלים כך שיצא לי לבדוק תחברות האלה.

אז איזה חברות אחרות אתם ממליצים
לטסט, טרן, דקה וכו
מה החברה עם ההכי פחות הסתברות שזה חומר חתוך או זיוף?

אני לא סומך על הסמכויות במולדובה שם הכל נקנה בכסף
יש בעיה , כסף פותר
יש לי במקרה כמה חברים שהיו חיים שם גם
עצם העובדה שאין פיקוח על החומר גלם ותהליך הייצור לא מבטיח שמה שרץ להם בבית מרקחת הוא חומר 100% פעיל באיכות הכי טובה
אתה לא סומך על זה ולא סומך על זה... בסוף מכניס אנאנדרגראונד שעליו אתה כן סומך. כן נשמע הגיוני.
אז איזה חברות אחרות אתם ממליצים
לטסט, טרן, דקה וכו
מה החברה עם ההכי פחות הסתברות שזה חומר חתוך או זיוף?
איזה תשובה אפשר לתת לך פה בלי יקפצו כולם ? תקנה באייר... יש להם הכל . חוץ מטרן דקה בולדנון פרופ דיבול אנאדרול. זאת החברה הכי טובה. ויש להם fda.

• אהבתי
Reactions: Asi
אתה אומר שכרגע גם בלקן זה אנדרדוז?
@Alex0001
@mars

אני ממש לא חושב שכיום הם מייצרים זבל. גם לא בטוח שזו הייתה כוונתך אלכס...
בכל אופן ... יש לך את הלוג שלי ואתה מוזמן לבדוק תוצאות בדיקות דם שלי. כל החומרים והחברות שהתמשתי בהם רשומות בלוג (באלקאן וורמודזה ו SQS ) ואני חושב שתוצאות בדיקות הדם והלוג מראות שהחברות האלו לא רק שהם לא "זבל" אלה הטובות ביותר שיש בחוץ היום. יש עוד כמה טובות כמובן.... כמו ראגאיי , גלינקה , OMNADREN .....
אני בכל אופן ימשיך להשתמש בהם חד משמעית בלי היסוס ולו לרגע. רק מקפיד כל הזמן לבדוק את הקודים על המוצרים ומוודא של דפקו אותי בדרך (יש גם זיופים ..... )

יש עוד כמה טובות כמובן.... כמו ראגאיי , גלינקה , OMNADREN .....
Omnadren זהו שם התרופה. החברה נקראת Jelfa
2014.10.01_15-43-03Omnadren%20250.JPG

Omnadren זהו שם התרופה. החברה נקראת Jelfa
2014.10.01_15-43-03Omnadren%20250.JPG

כן. פולני. לפי דעתי הסוסטנון הכי טוב שיש. אחריו של באלקאן. אחריו של וורמודזה .... הסוסטנון של אורגנון אני אדרג אחרון. אומנם פארמה אבל כבר מיושן ולא עבד עלי כמו הוורמודזה או הבאלקאן.

הנוסחא של הסוס באומנדרן קצת שונה מהסטרנדרט... ריכוזים קצת שונים. מומלץ בחום.

כן. פולני. לפי דעתי הסוסטנון הכי טוב שיש. אחריו של באלקאן. אחריו של וורמודזה .... הסוסטנון של אורגנון אני אדרג אחרון. אומנם פארמה אבל כבר מיושן ולא עבד עלי כמו הוורמודזה או הבאלקאן.

הנוסחא של הסוס באומנדרן קצת שונה מהסטרנדרט... ריכוזים קצת שונים. מומלץ בחום.
חבר השתמש באומנדרן לפני 2-3 שנים גם היה מבסוט רצח. ראיתי עליו גם הגיב מצויין.
לגבי וורמוגע יש דברים שאתה לא יודע אני אומר לך ב-100% שהם כרגע עושים זבל. הם לא מה שהיו פעם לפני 2-3 שנים. וזה לא ישתנה בזמן הקרוב.

מה ההבדל בין אנדרגראונד שמישהו מכין בבית עם ציוד מאשר וורמוג'ה ובלקן שמכינים באיזור לא סטרילי בלי לדעת בכלל כמה חומר פעיל ומה הולך שם בחדר שלהם בעט ההכנה ?
למה לי לסמוך על חברת UG כמו וורמוג'ה ובלקן שהם מחו"ל מאשר על יצרן ישראלי שקרוב אליי ואני יכול להעמיד אותו לדין בעקבות חומריו ?
ההבדל בין וורמוג'ה לבין חברת הUG לא סטרילית זה שלוורמוג'ה יש אישורים להכניס למולדובה חומרי גלם , נקודה
ונקודה למחשבה למי שאוהב מתמטיקה
ליצרן שמוציא בכמויות קטנות לחסוך 10-30 שח על ויאל הרבה פחות משתלם מאשר ליצרן שמוציא בכמויות גדולות בעקבות הרווח פר כמות
נניח ובחור פרטי מרוויח בעיסקה כ2000 שח ממכירה וורמוג'ה מבאצ' אחד יכולים להרוויח עשרות אלפים ומאות אלפים במקרה הטוב כך שכל שח זה מאוד קריטי עבורם
מה שהיה גם מעלה חשד זה שהיה להם מדבקות של ראדגה שאולי אומר שהם אולי מתכננים לזייף חומר פעיל או משהו .
בכל מקרה יש עוד הרבה סיבות למה אני לא סומך על חומר ממולדובה, שם השחיטות חוגגת ובשביל כסף עושים הכל , לא שפה אין SCAMMERS אבל יש פה אנשים גם טובים ולא אומר ששם אין אבל שם לא יהיה לי אפשרות להכיר אותם ואינני מוכן להסתכן בעבור העטיפה האסטתית שלהם .

מה ההבדל בין אנדרגראונד שמישהו מכין בבית עם ציוד מאשר וורמוג'ה ובלקן שמכינים באיזור לא סטרילי בלי לדעת בכלל כמה חומר פעיל ומה הולך שם בחדר שלהם בעט ההכנה ?
למה לי לסמוך על חברת UG כמו וורמוג'ה ובלקן שהם מחו"ל מאשר על יצרן ישראלי שקרוב אליי ואני יכול להעמיד אותו לדין בעקבות חומריו ?
ההבדל בין וורמוג'ה לבין חברת הUG לא סטרילית זה שלוורמוג'ה יש אישורים להכניס למולדובה חומרי גלם , נקודה
ונקודה למחשבה למי שאוהב מתמטיקה
ליצרן שמוציא בכמויות קטנות לחסוך 10-30 שח על ויאל הרבה פחות משתלם מאשר ליצרן שמוציא בכמויות גדולות בעקבות הרווח פר כמות
נניח ובחור פרטי מרוויח בעיסקה כ2000 שח ממכירה וורמוג'ה מבאצ' אחד יכולים להרוויח עשרות אלפים ומאות אלפים במקרה הטוב כך שכל שח זה מאוד קריטי עבורם
מה שהיה גם מעלה חשד זה שהיה להם מדבקות של ראדגה שאולי אומר שהם אולי מתכננים לזייף חומר פעיל או משהו .
בכל מקרה יש עוד הרבה סיבות למה אני לא סומך על חומר ממולדובה, שם השחיטות חוגגת ובשביל כסף עושים הכל , לא שפה אין SCAMMERS אבל יש פה אנשים גם טובים ולא אומר ששם אין אבל שם לא יהיה לי אפשרות להכיר אותם ואינני מוכן להסתכן בעבור העטיפה האסטתית שלהם .
אתה מדבר שטויות. חוסר הבנה מוחלט. ברגע שעשית השוואה בין באלקאן לשמן שאתה מערבב באמבטיה שלך בבית הפסקתי לקרוא...
רק לקורא התמים שלא מבין מזה UG (אנדרגראונד).... שווה להעיף מבט:

לעומת פרוסס נורמאלי (בלי FDA ... רק רשיונות ייצור ) :

אז מה ההבדל ?

לא סומך בשיט על יצרנים מהארץ אין בכלל מה להשוואות אותם לבלקן שהיום מילה אחת רעה לא שמעתי עליהם אפילו לא אחת
(מדבר על פארבולן, טסט וכו)

• פותח/ת השרשור
חח זה מצחיק אותי שמשווים חברות כמו בלקן לבין באייר או אורגנון , אני לא חושב שבן אדם יוציא סכום כסף כפול מימה שאפשר להשיג מבית מרקחת מהארץ , אלא אם כן הוא פראייר אבל הפראייר הזה בסוף יבין שדפקו אותו ולא שווה להוציא פי 3 לחומרים של בלקן לעומת UG שיש כמה שרצות פה בארץ ברמה לא פחות טובה מבלקן , חוץ מיזה שאף אחד לא נפגע מבחינה סטרילית ככה ששמעון מה שהראת ייצור UG לא הומצאה מאתמול , וגם אתה השתמשת בעבר ב ug אז אתה לא יכול לשלול , כל האנדרגראונד קיים כבר מלפני 20 שנה זה לא משהו חדש

חח זה מצחיק אותי שמשווים חברות כמו בלקן לבין באייר או אורגנון , אני לא חושב שבן אדם יוציא סכום כסף כפול מימה שאפשר להשיג מבית מרקחת מהארץ , אלא אם כן הוא פראייר אבל הפראייר הזה בסוף יבין שדפקו אותו ולא שווה להוציא פי 3 לחומרים של בלקן לעומת UG שיש כמה שרצות פה בארץ ברמה לא פחות טובה מבלקן , חוץ מיזה שאף אחד לא נפגע מבחינה סטרילית ככה ששמעון מה שהראת ייצור UG לא הומצאה מאתמול , וגם אתה השתמשת בעבר ב ug אז אתה לא יכול לשלול , כל האנדרגראונד קיים כבר מלפני 20 שנה זה לא משהו חדש

אתה צודק, אבל מצד שני בארץ יש הרבה בעיות עם החומרים למשל שמסטרון זה פרופ, טורינבול זה דיבול, אנאבר זה וויני. פרימו זה לא פרימו. והעניין שהמחיר של טסט ושל טרן למשל הוא אותו מחיר או הפרש של עשרות שקלים כשחומר הגלם של הטרן ייקר הרבה יותר.
כאלה בעיות אתה לא שומע מבאלקן מקורי, מצד אחד יש להם מחיר ייקר מאוד אבל פראבולן, דקה, אנאדרול, פרימו שלהם הוא איכותי ותמיד אעדיף לקנות יותר ייקר כאלה חומרים כדי לא לקבל זבל בארץ.
מצד שני טסט וויני דיבול בולדנון וקלן בארץ אפשר להסתדר עם החומרים

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית