עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני כרגע נמצע בתקופה שצריך לשמור על כושר וסיבולת לב רעה (ריצות) ברמה גבוהה. בגלל זה הורדתי את התוספים האלה וקצת את המשקל גוף.למה אחינו?? אתה ב off ?
מה בד"כ אתה מעדיף בשוק של הUG?
חחחחחחחחחח באתי לתת לך מוניטין אי אפשר
אתה לא סומך על זה ולא סומך על זה... בסוף מכניס אנאנדרגראונד שעליו אתה כן סומך. כן נשמע הגיוני.אני לא סומך על הסמכויות במולדובה שם הכל נקנה בכסף
יש בעיה , כסף פותר
יש לי במקרה כמה חברים שהיו חיים שם גם
עצם העובדה שאין פיקוח על החומר גלם ותהליך הייצור לא מבטיח שמה שרץ להם בבית מרקחת הוא חומר 100% פעיל באיכות הכי טובה
איזה תשובה אפשר לתת לך פה בלי יקפצו כולם ? תקנה באייר... יש להם הכל . חוץ מטרן דקה בולדנון פרופ דיבול אנאדרול. זאת החברה הכי טובה. ויש להם fda.אז איזה חברות אחרות אתם ממליצים
לטסט, טרן, דקה וכו
מה החברה עם ההכי פחות הסתברות שזה חומר חתוך או זיוף?
אתה אומר שכרגע גם בלקן זה אנדרדוז?כרגע הם מייצרים זבל מסיבות כאלה ואחרות
@Alex0001אתה אומר שכרגע גם בלקן זה אנדרדוז?
Omnadren זהו שם התרופה. החברה נקראת Jelfaיש עוד כמה טובות כמובן.... כמו ראגאיי , גלינקה , OMNADREN .....
Omnadren זהו שם התרופה. החברה נקראת Jelfa
![]()
חבר השתמש באומנדרן לפני 2-3 שנים גם היה מבסוט רצח. ראיתי עליו גם הגיב מצויין.כן. פולני. לפי דעתי הסוסטנון הכי טוב שיש. אחריו של באלקאן. אחריו של וורמודזה .... הסוסטנון של אורגנון אני אדרג אחרון. אומנם פארמה אבל כבר מיושן ולא עבד עלי כמו הוורמודזה או הבאלקאן.
הנוסחא של הסוס באומנדרן קצת שונה מהסטרנדרט... ריכוזים קצת שונים. מומלץ בחום.
וטרן ?
בולד?
דקה?
פניל?
אתה מדבר שטויות. חוסר הבנה מוחלט. ברגע שעשית השוואה בין באלקאן לשמן שאתה מערבב באמבטיה שלך בבית הפסקתי לקרוא...מה ההבדל בין אנדרגראונד שמישהו מכין בבית עם ציוד מאשר וורמוג'ה ובלקן שמכינים באיזור לא סטרילי בלי לדעת בכלל כמה חומר פעיל ומה הולך שם בחדר שלהם בעט ההכנה ?
למה לי לסמוך על חברת UG כמו וורמוג'ה ובלקן שהם מחו"ל מאשר על יצרן ישראלי שקרוב אליי ואני יכול להעמיד אותו לדין בעקבות חומריו ?
ההבדל בין וורמוג'ה לבין חברת הUG לא סטרילית זה שלוורמוג'ה יש אישורים להכניס למולדובה חומרי גלם , נקודה
ונקודה למחשבה למי שאוהב מתמטיקה
ליצרן שמוציא בכמויות קטנות לחסוך 10-30 שח על ויאל הרבה פחות משתלם מאשר ליצרן שמוציא בכמויות גדולות בעקבות הרווח פר כמות
נניח ובחור פרטי מרוויח בעיסקה כ2000 שח ממכירה וורמוג'ה מבאצ' אחד יכולים להרוויח עשרות אלפים ומאות אלפים במקרה הטוב כך שכל שח זה מאוד קריטי עבורם
מה שהיה גם מעלה חשד זה שהיה להם מדבקות של ראדגה שאולי אומר שהם אולי מתכננים לזייף חומר פעיל או משהו .
בכל מקרה יש עוד הרבה סיבות למה אני לא סומך על חומר ממולדובה, שם השחיטות חוגגת ובשביל כסף עושים הכל , לא שפה אין SCAMMERS אבל יש פה אנשים גם טובים ולא אומר ששם אין אבל שם לא יהיה לי אפשרות להכיר אותם ואינני מוכן להסתכן בעבור העטיפה האסטתית שלהם .
חח זה מצחיק אותי שמשווים חברות כמו בלקן לבין באייר או אורגנון , אני לא חושב שבן אדם יוציא סכום כסף כפול מימה שאפשר להשיג מבית מרקחת מהארץ , אלא אם כן הוא פראייר אבל הפראייר הזה בסוף יבין שדפקו אותו ולא שווה להוציא פי 3 לחומרים של בלקן לעומת UG שיש כמה שרצות פה בארץ ברמה לא פחות טובה מבלקן , חוץ מיזה שאף אחד לא נפגע מבחינה סטרילית ככה ששמעון מה שהראת ייצור UG לא הומצאה מאתמול , וגם אתה השתמשת בעבר ב ug אז אתה לא יכול לשלול , כל האנדרגראונד קיים כבר מלפני 20 שנה זה לא משהו חדש