הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רגליים דקות יחסית

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
אהלן.
עשיתי תוכניות כמו SS שנותנות המון דגש לרגליים וגם היום אני ממשיך לעבוד עליהן אך הן עדיין יחסית דקות(אני מדבר על הירך).
כרגע אני עובד AB ומה שאני עושה לרגליים זה:
סקוואט 3X5
סטיף דדליפט 2X8
פשיטת ברך 2X8
ואז קצת תאומים.

יש למישהו המלצות מה אני יכול לעשות\לשפר?

יש למישהו המלצות מה אני יכול לעשות\לשפר?
ראשית לבדוק שאתה אוכל מספיק, ללא מאזן קלורי חיובי לא תהיה עליה במסת שריר, לכן תבדוק שיש עליה במשקל לאורך זמן,
שנית אם אכן אתה אוכל טוב וישן טוב, אתה יכול להוסיף נפח ולשלב עוד טווחי חזרות, בטווח חזרות גבוה משפרים עוד אלמנטים בשריר שיכולים להשפיע על המסה שלו.
וכמובן להמשיך במלאכה ולהתמיד, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
ראשית לבדוק שאתה אוכל מספיק, ללא מאזן קלורי חיובי לא תהיה עליה במסת שריר, לכן תבדוק שיש עליה במשקל לאורך זמן,
שנית אם אכן אתה אוכל טוב וישן טוב, אתה יכול להוסיף נפח ולשלב עוד טווחי חזרות, בטווח חזרות גבוה משפרים עוד אלמנטים בשריר שיכולים להשפיע על המסה שלו.
וכמובן להמשיך במלאכה ולהתמיד, בהצלחה
מה משקלי העבודה שלך?
כיצד התזונה? כמה פעמים בשבוע אתה עובד על הרגליים?
בהנחה שאני אוכל ונח כמו שצריך ושמשקלי העבודה סבירים, מה שכרגע אני עושה לרגליים בסדר?
אני עובד רגליים פעמיים בשבוע.

בהנחה שאני אוכל ונח כמו שצריך ושמשקלי העבודה סבירים, מה שכרגע אני עושה לרגליים בסדר?
אני עובד רגליים פעמיים בשבוע.
פעמיים בשבוע זה די והותר לרגליים.
אתה נמצא בפלוס קלורי? יושן טוב?

אם משקלי העבודה יפים, ההמלצה של לוטם להוסיף נפח היא לא רעה.
אולי טקסס?

• פותח/ת השרשור
פעמיים בשבוע זה די והותר לרגליים.
אתה נמצא בפלוס קלורי? יושן טוב?

אם משקלי העבודה יפים, ההמלצה של לוטם להוסיף נפח היא לא רעה.
אולי טקסס?
בגדול הייתה תקופה שקצת עבדתי כוח אבל זאת לא המטרה שלי אז אני מעדיף לעשות תוכניות שיותר מיועדות לבאדיבילדינג.
ומה שאני עושה כרגע לרגליים הוא בסדר? איך היית ממליץ להוסיף נפח?

בגדול הייתה תקופה שקצת עבדתי כוח אבל זאת לא המטרה שלי אז אני מעדיף לעשות תוכניות שיותר מיועדות לבאדיבילדינג.
ומה שאני עושה כרגע לרגליים הוא בסדר? איך היית ממליץ להוסיף נפח?
גם כבסיס לבילדינג צריך סקוואט חזק לדעתי.
האמתי שאם אתה עושה סקוואט זה מכסה די הרבה.. במיוחד אם זה LB.

אתה יכול להיעזר בלג פרס, עד כמה שאני שונא את התרגיל הזה יש כאן אנשים שמעידים שהוא מעולה בהיבט של גדילת מסת שריר. @^pala

• פותח/ת השרשור
גם כבסיס לבילדינג צריך סקוואט חזק לדעתי.
האמתי שאם אתה עושה סקוואט זה מכסה די הרבה.. במיוחד אם זה LB.

אתה יכול להיעזר בלג פרס, עד כמה שאני שונא את התרגיל הזה יש כאן אנשים שמעידים שהוא מעולה בהיבט של גדילת מסת שריר. @^pala
הכי קרוב ללג פרס שיש לי במכון זה מכונה כזאת של האק סקוואט, אבל לפי מה שהבנתי היא מפעילה לחץ גדול על הברכיים.
אז מה היית ממליץ לי לעשות, לשנות משהו?

לנסות להוסיף מעט עבודה יונילטרלית. סקוואט בולגרי\ ספליט סקוואט (אותו תרגיל) הוא תרגיל מעולה. תוסיף אותו לפעמיים בשבוע ל4X8 ותנסה להתקדם במשקל כל פעם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית