עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה סגר לי את הפינה לכל השאלות האלוהיי, היום נזכרתי בדבר שאיש אחד אמר לי פעם, שאוכל שרוף לא בריא ומסרטן, מדובר באוכל על האש, סטייקים, כאלו.
היה נשמע לי שטות אבל רציתי לבדוק את זה. מוזר, גוגל היה מלא בכתבות על זה כמה שזה רע, אבל אני לא מסתמך על כתבות. מישהו יכול להאיר פה?
"אין לך הרשאות לצפות או לערוך..."זה סגר לי את הפינה לכל השאלות האלו
https://www.lbs.co.il/threads/62362/
כן, שומן שרוף ובשר שרוף נוטים ליצור חומרים מסרטנים. מה? אתה רוצה סימוכין? (אזהרה: זה לא מחקר, זה נייר עמדה שמבוסס על הרבה מחקרים - יש שם 25 רפרנס לקריאה מהנה בזמן שאתה מחכה שהמנגל יתחמם).מישהו יכול להאיר פה?
בשר שרוף נוצר גם בטיגון על מחבט, וזה לא משנה אם תעשה את זה מדיום או וול דאן. תיהיה שכבה צרובה חרוכה שחורה מעט הקצוות. זה בעיה. חוץ מזה שהאדם אכל בשר חרוך כבר מהמצאת האש אז לא מבין מה הקטע.כן, שומן שרוף ובשר שרוף נוטים ליצור חומרים מסרטנים. מה? אתה רוצה סימוכין? (אזהרה: זה לא מחקר, זה נייר עמדה שמבוסס על הרבה מחקרים - יש שם 25 רפרנס לקריאה מהנה בזמן שאתה מחכה שהמנגל יתחמם).
אין הרשאהזה סגר לי את הפינה לכל השאלות האלו
https://www.lbs.co.il/threads/62362/
ואתה לא חושב שיש הבדל בסיכון בין נניח מיליגרם חומרים מסרטנים לבין גרם של אותם חומרים? מעניין. האם לדעתך גם אין הבדל בין עישון של סיגריה ליום לבין עישון קופסה ליום? יש גם הבדל בין מחבת לבין מנגל מבחינת העשן שנספג בבשר, אבל השאלה התייחסה רק למידת ההכנה ולא לאופן ההכנה.בשר שרוף נוצר גם בטיגון על מחבט, וזה לא משנה אם תעשה את זה מדיום או וול דאן. תיהיה שכבה צרובה חרוכה שחורה מעט הקצוות. זה בעיה.
כמה יפה לקחת את הטיעון הפליאוליתי, שממילא הוא לא הכי חזק בנמצא, ולהחיל אותו על כל תופעה שהיא. אני לא חושב שזה המקום להכנס ליסודות האבולוציה, אבל אין שום סיבה טובה לחשוב שאם אדם עושה משהו במשך מיליוני שנה אותו משהו אינו מזיק, לפחות לא בטווח הארוך.האדם אכל בשר חרוך כבר מהמצאת האש אז לא מבין מה הקטע.
קראת את הלינק שנתתי? הצצת ברפרנס או שניים? ה"קטע" הוא שיש ראיות מבוססות לכך שאתה בעצם מתווכח עם עובדות. אתה יכול לנסות לערער עליהן ולמצוא פגמים במחקרים, אבל "לא מבין מה הקטע" הוא נימוק די חלש.אז לא מבין מה הקטע
ואללה? זה מה שהבנת משם? אולי כדאי לחכות עם השאלות האלה עד שאותו מאמר יהיה נגיש לכל המשתתפים כאן.זה סגר לי את הפינה לכל השאלות האלו
לא ידעתי שזה רק למנהלים.בשר שרוף נוצר גם בטיגון על מחבט, וזה לא משנה אם תעשה את זה מדיום או וול דאן. תיהיה שכבה צרובה חרוכה שחורה מעט הקצוות. זה בעיה. חוץ מזה שהאדם אכל בשר חרוך כבר מהמצאת האש אז לא מבין מה הקטע.
אין הרשאה
ואתה לא חושב שיש הבדל בסיכון בין נניח מיליגרם חומרים מסרטנים לבין גרם של אותם חומרים? מעניין. האם לדעתך גם אין הבדל בין עישון של סיגריה ליום לבין עישון קופסה ליום? יש גם הבדל בין מחבת לבין מנגל מבחינת העשן שנספג בבשר, אבל השאלה התייחסה רק למידת ההכנה ולא לאופן ההכנה.
כמה יפה לקחת את הטיעון הפליאוליתי, שממילא הוא לא הכי חזק בנמצא, ולהחיל אותו על כל תופעה שהיא. אני לא חושב שזה המקום להכנס ליסודות האבולוציה, אבל אין שום סיבה טובה לחשוב שאם אדם עושה משהו במשך מיליוני שנה אותו משהו אינו מזיק, לפחות לא בטווח הארוך.
קראת את הלינק שנתתי? הצצת ברפרנס או שניים? ה"קטע" הוא שיש ראיות מבוססות לכך שאתה בעצם מתווכח עם עובדות. אתה יכול לנסות לערער עליהן ולמצוא פגמים במחקרים, אבל "לא מבין מה הקטע" הוא נימוק די חלש.
ואללה? זה מה שהבנת משם? אולי כדאי לחכות עם השאלות האלה עד שאותו מאמר יהיה נגיש לכל המשתתפים כאן.