ייעוץ נפיחות מטורפת בישבן

daniel02

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
שלום לכולם.. אני נמצא כרגע בסייקל מאסה. סייקל שני שלי.
3 סיסי טרן ו3 סיסי טסט אנטט (רפואי) בשבוע
יום ראשון אמפולה טסט אנטט 1 סיסי
יום שני 1 סיסי טרן. ככה למשך 6 ימים בשבוע.
אני מזריק את הכל לישבן. כל יום צד אחר. שבועיים ראשונים הכל הלך חלק.עד לפני יומיים לא היה לי אפילו טיפת נפיחות במשך כל השבועיים של ההזרקות לא נפיחות ולא כאב. והיום פתאום התחילה לי נפיחות מטורפת ממש עוד ישבן בגודל של כף יד. בצד שמאל. יש לציין שעשיתי היום אימון רגליים די קורע! זה לא כואב כל כך אבל זה ממש ממש נפוח ומציק! אם אפשר עזרה לגבי הסיבה/ טיפול?! אגב אני יודע שאני חייב להתחיל להוסיף מקומות חדשים וזה יקרה החל ממחר.. בינתיים אני צריך עזרה לגבי הנפיחות.. תודה לכולם 😃

נערך לאחרונה:
אם "פלח" הישבן הכאוב והנפוח אינו חם ביחס לפלח בישבן השני, אזי אין דלקת, ורק צריך לתת שבוע לשריר הזה מנוחה מזריקות ובינתיים לעבור לפלח הלא כואב או לרגל.

אם הוא כן חם יותר, סימן שיש דלקת, הטיפול המקובל הוא צפוויט 1000 מ"ג 3 פעמים ביום ל-5 ימים.
אם תוך 48 שעות אל חל שיפור, ניתן להפסיק את הצפוויט ולעבור לאוגמנטין 875 מ"ג פעמים ביום לשבוע.

להבא וודא חיטוי טוב.

אם זאת לא דלקת, סימן שפגעת בכלי דם גדול (קורה בזריקות לישבן בטכניקה שוגיה), ואז נוצר דימום, נפיחות וכאב, יתכן גם הופעת כתמים כחולים/סגולים/ירוקים על האיזור הפגוע, נספג לבד תוך שבוע, רק תן לתחת שלך לנוח!

שלום לכולם.. אני נמצא כרגע בסייקל מאסה. סייקל שני שלי.
3 סיסי טרן ו3 סיסי טסט אנטט (רפואי) בשבוע
יום ראשון אמפולה טסט אנטט 1 סיסי
יום שני 1 סיסי טרן. ככה למשך 6 ימים בשבוע.
אני מזריק את הכל לישבן. כל יום צד אחר. שבועיים ראשונים הכל הלך חלק.עד לפני יומיים לא היה לי אפילו טיפת נפיחות במשך כל השבועיים של ההזרקות לא נפיחות ולא כאב. והיום פתאום התחילה לי נפיחות מטורפת ממש עוד ישבן בגודל של כף יד. בצד שמאל. יש לציין שעשיתי היום אימון רגליים די קורע! זה לא כואב כל כך אבל זה ממש ממש נפוח ומציק! אם אפשר עזרה לגבי הסיבה/ טיפול?! אגב אני יודע שאני חייב להתחיל להוסיף מקומות חדשים וזה יקרה החל ממחר.. בינתיים אני צריך עזרה לגבי הנפיחות.. תודה לכולם 😃

כל יום אתה נותן זריקה ?
לא נשמע הכי נעים .
במיוחד כשאתה על חומרים ארוכים אז למה אתה פשוט לא מפצל את זה ל-2 וזהו ?
נותן פעמיים בשבוע, בכל פעם 3cc .
לא רואה עם זה שום בעיה ואכן זה אפשרי,
ככה גם ה״תחת״ לא בטראומה שכול יום הוא מקבל מחט .

גם לי זה קרה, ובניגוד למה שיניב אמר האיזור היה חם וכואב, לאחר שבוע מנוחה מהזרקות לאיזור הכל בסדר ואין גוש יותר.
אם מדובר על אסטר ארוך מומלץ לעבור ל2 זריקות בשבוע במקום סתם להפוך את עצמך למסננת.
אגב לא ראיתי שדיברת על hcg , מקווה שפשוט לא ציינת את השימוש בו אבל הוא קיים.

גם לי זה קרה, ובניגוד למה שיניב אמר האיזור היה חם וכואב, לאחר שבוע מנוחה מהזרקות לאיזור הכל בסדר ואין גוש יותר.
אם מדובר על אסטר ארוך מומלץ לעבור ל2 זריקות בשבוע במקום סתם להפוך את עצמך למסננת.
יכול לעבור ויכול להסתבך. לא היית רוצה למצוא עצמך מנקז חצי ליטר מוגלה מהישבן...

• פותח/ת השרשור

אצלי האזור טיפה חם ולא כואב בכלל.. יותר בקטע של נפוח ממש אבל בכלל לא כואב...
וhcg בסוף הסייקך לא כרגע.

היה לך מזל... צלוליטיס יכול להסתבך עד לאיבוד גפה. אנא אל תמליץ למי שחש חום ונפיחות לא לקחת אנטיביוטיקה מניעתית... בטח לא כסאת שעלותה 8 ש"ח.

• פותח/ת השרשור
היה לך מזל... צלוליטיס יכול להסתבך עד לאיבוד גפה. אנא אל תמליץ למי שחש חום ונפיחות לא לקחת אנטיביוטיקה מניעתית... בטח לא כסאת שעלותה 8 ש"ח.
אם אני מרגיש רק נפיחות באזור ולגבי החום האזור ממש טיפה יותר חם וגם אני לא כזה בטוח בזה.. עדיין להתחיל לקחת או שעדיף שאני אקפוץ שנייה לרופא שלי שיגיד לי אם זו דלקת?

אם אתה לא בטח גש לרופא.
צלוליטיסזה בערך 0.5 מ"צ הבדל צריך יד מנוסה לרוב כדי להרגיש את ההבדל במיוחד בשלב הראשוני.

• פותח/ת השרשור
רפואי אחי לא משנה.. מקור בדוק ואמין 😃

תודה אחי אני אגש לבדוק את זה ;)
אין בעיה שזה בדוק , אני רק בא להגיד שלי זה קרה כשלקחתי פעם ראשונה סוסטנון אורגנון הולנדי ישירות מהבית מרקחת , ואני יודע שבאייר אין להם את התופעות לוואי האלה

• פותח/ת השרשור
עדכון. התברר שזה אכן דלקת. התחלתי טיפול של צפוויט. 4 פעמים ביום.
השאלה אני ממשיך את הסייקל והאימונים כרגיל? כי עכשיו גם התחילו קצת כאבים. (כמובן שמזריק באזור אחר)

עדכון. התברר שזה אכן דלקת. התחלתי טיפול של צפוויט. 4 פעמים ביום.
השאלה אני ממשיך את הסייקל והאימונים כרגיל? כי עכשיו גם התחילו קצת כאבים. (כמובן שמזריק באזור אחר)
תוך יומיים הכאב חולף מהתחלת הצפוויט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית