הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם ציט מאריך את החיטוב ? ומאבדים שריר בגלל שהחיטוב ארוך מידי ?

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
האם צ'יט מאריך לנו את החיטוב עוד יום ואולי יותר ? השאלה עד כמה נסחפים ? ובכללי שעושים חיטוב ארוך אז מאבדים גם מסת שריר ?

האם צ'יט מאריך לנו את החיטוב עוד יום ואולי יותר ? השאלה עד כמה נסחפים ? ובכללי שעושים חיטוב ארוך אז מאבדים גם מסת שריר ?

בכל חיטוב מאבדים מסת שריר, השאלה כמה.
וצ'יט בתכלס "מאריך" לך את החיטוב, אבל בפועל הוא שומר על "שפיות" ונותן לך כוח לסיים את החיטוב כמו שצריך.

זה מאוד בגדול כי צ'יט יכול לבוא במליון צורות שמשפיעות שונה.

ציט פעם ב עוזר לחילוף חומרים כי בדרך כלל הוא מכניס אותך לחיובי קל וזה משפיע על הורמונים בגוף שתורמים לירידה במשקל.
תקרא על WHOOSH EFFECT של לייל.קרה לי כמה פעמים.
תורם לשפיות גם..ממליץ לעשות צ'יט בלילה ולא בשעות הבוקר צהריים..כי מ CHEAT MEAL זה יכול להיות מהר מאוד CHEAT DAY וזה כבר לא טוב

ציט פעם ב עוזר לחילוף חומרים כי בדרך כלל הוא מכניס אותך לחיובי קל וזה משפיע על הורמונים בגוף שתורמים לירידה במשקל.
תקרא על WHOOSH EFFECT של לייל.קרה לי כמה פעמים.
תורם לשפיות גם..ממליץ לעשות צ'יט בלילה ולא בשעות הבוקר צהריים..כי מ CHEAT MEAL זה יכול להיות מהר מאוד CHEAT DAY וזה כבר לא טוב

מה רע ביום צ'יט / יום העמסת פחמימות / יום מחזיר לעצמי איזון הורמונלי ונותן לעצמי לחיות יום אחד מידי פעם בחיטוב? 😃

וכן זה מאריך את החיטוב, אבל גם ככה זה תהליך ארוך...אז למה לא להשאר שפוי על הדרך?

מה רע ביום צ'יט / יום העמסת פחמימות / יום מחזיר לעצמי איזון הורמונלי ונותן לעצמי לחיות יום אחד מידי פעם בחיטוב? 😃

וכן זה מאריך את החיטוב, אבל גם ככה זה תהליך ארוך...אז למה לא להשאר שפוי על הדרך?
לא אמרתי שזה רע.....יום העמסת פחמימות מתוכנן או לפי הרגשה זה בריא מומלץ וכל המילים הטובות שאתה יכול להגיד..אבל לעשות העמסה בשבת ואז בשלישי פתאום להתפרע על עוגות וגלידות להגיע ל 4000-5000 קלוריות משטויות זה גם לא בריא:)

לא אמרתי שזה רע.....יום העמסת פחמימות מתוכנן או לפי הרגשה זה בריא מומלץ וכל המילים הטובות שאתה יכול להגיד..אבל לעשות העמסה בשבת ואז בשלישי פתאום להתפרע על עוגות וגלידות להגיע ל 4000-5000 קלוריות משטויות זה גם לא בריא:)

אני איתך לגמרי...

פה אתה כבר מדבר על יותר מידי צ'יטים חחח

יום אחד בשבוע, שבו אתה נותן לעצמך קצת להתפרע ולהתפרק ולהרגיש שאתה כמו כולם ולא נזיר טיבטי, זה אחלה דבר שבעולם

• פותח/ת השרשור
כמה זמן בדר"כ אתם עושם חיטוב ואז עולים למסה ?
כן באמת עדיף את הציטים לעשות לקראת סוף היום

עושים חיטוב כמה שצריך ועד שזה מספיק לך.
אדם אחד יעשה חיטוב עד 9 אח״ש ואדם אחר יעשה חיטוב עד 18 אח״ש.

מבחינת הצ׳יטים, כנראה בלעדיהם לא היה לאף אחד אח״ש נמוך, כי כולם היו נשברים וחוזרים למסה.

צ׳יט לא חייב להיות מוגזם, הוא יכול להיות משהו קטן ואפילו להיכנס לך בתפריט ( לדוגמא לוותר על שתי ארוחות וללכת לדפוק המבורגר חצי קילו עם צ׳יפס ושתייה ) ועדיין תישאר במאזן הקלורי שאתה צריך (אולי לא בערכים אבל עדיף מכלום).

• פותח/ת השרשור
יש כאלה עושים בנוסף וכאלה במקום.אני אישיתי מוריד קצת מהתפריט היומי באותו יום. ועושה אקסטרה אירובי. כי בכל מקרה בציט אני אסיים את היום בעודף קלוריות .אז לפחות להפחית נזקים.

אני נגד צ'יטים ובעד העמסות כמו שצריך.
את הצ'יט אם כבר אפשר לדחוף בהעמסה 😃
רק שלא יחרוג מהערכים הרצויים.

אין שום דבר רע "בצ'יט דאי", ליום אחד פעם בשבוע שבועיים אין שום חשיבות גם ככה (מלבד הפן הפסיכולוגי שהוא הכרחי).

אני אגיד לך האמת בסך הכל זה לא מעריך את החיטוב ואפילו יכול להוריד ממנו(חילוף חומרים וכל השיט הזה) , אבל אתה לא אמור להסתכל על זה ככה, תעמיס פחמימה או תעשה ציט(ממליץ יותר על ההעמסה אבל על זה בפעם אחרת). ותסיים חיטוב אחרי חודשיים שלוש שאתה מגיע לאחוזים/משקל/כל מטרה אחרת שתרצה.

• פותח/ת השרשור
אני מ85 ל70 אני בעיקרון בסוף בא נגיד לקח לי יותר זמן ממה שצפוי כי תמיד היו ימי חטאים לא רצויים.אבל מידי פעם עושה את זה וחא מפריע לי להיתקע
איך אתה עוד ציט דיי בדיוק ?

השאלה כמה זה גרוע אם ביום העמסה אני לא יחרוג ביותר נגיד 1000 מRMR
ובמקום העמסה איכותית אני יכניס שמה גם כמות לא קטנה של שומנים- כמובן גם הפחמימות יהיה כמות ענקית(הרבה יותר מהשומנים).... ??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית