עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה גם מתאמן בטכנין? אחרי 7 בערב תמיד מפוצץ שםסליחה שאני לא קשור, אבל באיזה שעה התאמנת שם? לא ידעתי שכלכך מלא ..
ינסה להקפיד על זה יותר.תשמע לגבי הגרביים ציפיתי למשהו בסגנון של יצחק. אכזבת.
לגבי הדדליפט- אתה לא מוציא מספיק את החזה בסט אפ וזה גורם לזה שאתה מתחיל את התנועה מלירות את התחת שלך למעלה יותר מדי. תוציא יותר את החזה בסט אפ, זה גם ישמור על הגב שלך יותר ישר
אני מקווה בשבילך שהכוונה הייתה לגרביים. לא לעניין.ינסה להקפיד על זה יותר.
תודה
תודה רבה, כן יעבוד על הרמת חזה 😃בגדול אחלה דדליפט
הייתי מרים יותר חזה ונשען קצת יותר לאחור
אני דוחה את המוות כמה שאפשר.סחטיין!
יאללה צא כבר לחיטוב יא שמן..
😉
בכל אופן, כל הכבוד 😃
שיסבול איתך ? 😲יאללה צא כבר לחיטוב יא שמן..
מאז שהוא התחיל חיטוב הוא דוחף את כולם לחיטוב. ניראה לי הוא מתבאס שהוא סובל לבדשיסבול איתך ? 😲
סבבה ינסה לקרב את המוט טיפה יותר קרוב לגוף.אתה צריך להתחיל עם אגן גבוה יותר, שים לב שהוא עולה מעט לפני שהמוט מתנתק - זה יקרה תמיד ואין לך איך להמנע מזה אם יש מספיק משקל על המוט.
להרים יותר חזה ישפר את מנח הגב.
בנוסף, תתחיל עם המוט מעט יותר אחורה, הוא מעבר למרכז כף הרגל.
קרא את הפוסט הזה כדי להבין על מה אני מדבר: https://www.lbs.co.il/threads/55225/#post-698726
כל הכבוד
ובהצלחה
קראתי את זה ניראה לי פעמיים, ועכשיו עוד פעם, עדיין לא הבנתי חלק מההסברים האנאטומיים, אבל בכללי הבנתי שבגלל מבנה הגוף שלי אז הסט אפ שלי צריך להיות אם תחת טיפה יותר למעלה בשביל למשוך משקל כבד ?קרא את הפוסט בקישור שצירפתי, ולמרות שהוא דורש לדעת את המונחים האנטומיים הבסיסיים ביותר, תנסה להבין אותו טוב, אם אתה לא מבין משהו אתה יותר ממוזמן לשאול.
אני פשוט מנסה לתת לך חכה, לא דג.
כן. וגם מוט מעט יותר אחורה.קראתי את זה ניראה לי פעמיים, ועכשיו עוד פעם, עדיין לא הבנתי חלק מההסברים האנאטומיים, אבל בכללי הבנתי שבגלל מבנה הגוף שלי אז הסט אפ שלי צריך להיות אם תחת טיפה יותר למעלה בשביל למשוך משקל כבד ?
סבבה תודה רבה.כן. וגם מוט מעט יותר אחורה.
כן. וגם מוט מעט יותר אחורה.