הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון דדליפט 3 פלטות לביקורת

תשמע לגבי הגרביים ציפיתי למשהו בסגנון של יצחק. אכזבת.
לגבי הדדליפט- אתה לא מוציא מספיק את החזה בסט אפ וזה גורם לזה שאתה מתחיל את התנועה מלירות את התחת שלך למעלה יותר מדי. תוציא יותר את החזה בסט אפ, זה גם ישמור על הגב שלך יותר ישר

• פותח/ת השרשור
תשמע לגבי הגרביים ציפיתי למשהו בסגנון של יצחק. אכזבת.
לגבי הדדליפט- אתה לא מוציא מספיק את החזה בסט אפ וזה גורם לזה שאתה מתחיל את התנועה מלירות את התחת שלך למעלה יותר מדי. תוציא יותר את החזה בסט אפ, זה גם ישמור על הגב שלך יותר ישר
ינסה להקפיד על זה יותר.
תודה

אתה צריך להתחיל עם אגן גבוה יותר, שים לב שהוא עולה מעט לפני שהמוט מתנתק - זה יקרה תמיד ואין לך איך להמנע מזה אם יש מספיק משקל על המוט.
להרים יותר חזה ישפר את מנח הגב.
בנוסף, תתחיל עם המוט מעט יותר אחורה, הוא מעבר למרכז כף הרגל.
קרא את הפוסט הזה כדי להבין על מה אני מדבר: https://www.lbs.co.il/threads/55225/#post-698726

כל הכבוד
ובהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להתחיל עם אגן גבוה יותר, שים לב שהוא עולה מעט לפני שהמוט מתנתק - זה יקרה תמיד ואין לך איך להמנע מזה אם יש מספיק משקל על המוט.
להרים יותר חזה ישפר את מנח הגב.
בנוסף, תתחיל עם המוט מעט יותר אחורה, הוא מעבר למרכז כף הרגל.
קרא את הפוסט הזה כדי להבין על מה אני מדבר: https://www.lbs.co.il/threads/55225/#post-698726

כל הכבוד
ובהצלחה
סבבה ינסה לקרב את המוט טיפה יותר קרוב לגוף.

לגבי האגן לא הבנתי למה דווקא להרים אותו ? ממה שהבנתי מ DARY זה שכדאי להוריד אותו לא ?

קרא את הפוסט בקישור שצירפתי, ולמרות שהוא דורש לדעת את המונחים האנטומיים הבסיסיים ביותר, תנסה להבין אותו טוב, אם אתה לא מבין משהו אתה יותר ממוזמן לשאול.
אני פשוט מנסה לתת לך חכה, לא דג.

• פותח/ת השרשור
קרא את הפוסט בקישור שצירפתי, ולמרות שהוא דורש לדעת את המונחים האנטומיים הבסיסיים ביותר, תנסה להבין אותו טוב, אם אתה לא מבין משהו אתה יותר ממוזמן לשאול.
אני פשוט מנסה לתת לך חכה, לא דג.
קראתי את זה ניראה לי פעמיים, ועכשיו עוד פעם, עדיין לא הבנתי חלק מההסברים האנאטומיים, אבל בכללי הבנתי שבגלל מבנה הגוף שלי אז הסט אפ שלי צריך להיות אם תחת טיפה יותר למעלה בשביל למשוך משקל כבד ?

קראתי את זה ניראה לי פעמיים, ועכשיו עוד פעם, עדיין לא הבנתי חלק מההסברים האנאטומיים, אבל בכללי הבנתי שבגלל מבנה הגוף שלי אז הסט אפ שלי צריך להיות אם תחת טיפה יותר למעלה בשביל למשוך משקל כבד ?
כן. וגם מוט מעט יותר אחורה.

• פותח/ת השרשור
כן. וגם מוט מעט יותר אחורה.

קירבתי את המוט בערך ב 2-3 ס"מ לא יודע כמה עוד קרוב אני יכול לשים אותו, אני באולסטאר והוא כבר כמעט לפני השרוכים.

אני רואה שהתחת עולה עוד פעם למעלה לפני שהמוט בכלל זז אבל לא הצלחתי להבין בדיוק למה זה קורה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית