הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש של נשים במיניות שלהן למטרות כספיות

שלד הלילה

פעם הייתי קפטן קקי
1,545
1,327
נק' מוניטין:
3,594
1,545
1,327
אז כרגיל הרבה זמן לא היה דיון מסעיר והחלטתי לפתוח עוד נושא שנוי במחלוקת. הדיון הזה סובב סביב האם ראוי שנשים ישתמשו במיניות שלהן למטרות כספיות, באילו דרכים, והאם נכון לדרוש שוויון זכויות ואז לדוגמא להתלבש חשוף כי את מלצרית שרוצה יותר טיפים?

אני אתחיל : לי מלצרות נראית כמו הזנות של המאה ה-21.
DISCUSS!

כמו שאתה משתמש במניפולציות להשיג דברים, גם הן.
תפקידך הוא לא ליפול בפח.

@coldfire חבר שלך צריך שיעור בלוגיקה שוב
34995430.jpg

אז כרגיל הרבה זמן לא היה דיון מסעיר והחלטתי לפתוח עוד נושא שנוי במחלוקת. הדיון הזה סובב סביב האם ראוי שנשים ישתמשו במיניות שלהן למטרות כספיות, באילו דרכים, והאם נכון לדרוש שוויון זכויות ואז לדוגמא להתלבש חשוף כי את מלצרית שרוצה יותר טיפים?

אני אתחיל : לי מלצרות נראית כמו הזנות של המאה ה-21.
DISCUSS!

בוודאי שראוי, מה הבעיה להשתמש ביתרון היחסי שלך בשבילך להתקדם/להצליח/לשרוד?

יש נשים משתמשות במיניות שלהן על מנת להרוויח כסף??

לא יכול להיות!

הן הרי מין טהור שעסוק כל הזמן בלהציל חתולים משרפות...

אגב ,מלצריות כאלו צריך להרוג ,אני מגיע לפאב או מסעדה עייף לבדי ורוצה להרגע על בירה\ארוחה בשקט שלי ואיזו ילדה מפגרת לא מפסיקה להציק ולהתחנף.

יש מקומות בילוי שאני לא נכנס אליהם כבר כי ראיתי שיש בהם מדיניות שכזאת אצל כל המלצריות.

יש נשים משתמשות במיניות שלהן על מנת להרוויח כסף??

לא יכול להיות!

הן הרי מין טהור שעסוק כל הזמן בלהציל חתולים משרפות...
וואו ממש פיתחתם פה אובססיה רצינית..

מה את רוצה?

לדעתי זכית ביושר במעמד של לוחמת הזכויות של הפורום ,מגיבה שמגנה בחירוף נפש על הזכויות של כל מיני דברים (פרות ,נשים...)

שמעתי פעם שיש דבר כזה נשים שעומדות בצמתים ומוכנות לעשות איתך סקס באוטו בתמורה לכסף, איזה הזייה. איך הן לא מתביישות?

אני מאמין שכל בנאדם צריך לנצל את כל המשאבים שלרשותו כדי להצליח בחיים. מה הטעם להשיג כסף אם אתה לא יכול להשתמש בו כדי לעשות דברים שאתה רוצה? אותו דבר בשביל בחורה, מה הטעם לטפח את עצמך אם את לא יכולה להשתמש בזה?

אין בעיה עם זה, זו אפליה מתקנת. נמאס שיש רק גברים שמשתמשים בגוף שלהם כדי לקבל מה שהם רוצים.

@sunshine בשבילך
*השפן עושה ג'וגינג ביער. עובר ליד הדוב. דוב דוב, מה אתה עושה? עונה לו הדוב, אני הולך לרדת על בקבוק וודקה ולדפוק לי את הראש. אומר לו השפן : דוב, למה לך כל ההתמכרות הזו לאלכוהול? בוא תרוץ איתי ביער תראה איך תרגיש יותר טוב... רצים השפן והדוב ביחד.
עוברים ליד הג'ירפה. ג'ירפה, ג'ירפה, מה את עושה שואל השפן. עונה הג'ירפה, אני הולכת להכין לי צינגלה קטנה ולעשן עם החברות... אומר לה השפן : ג'ירפה, למה לך ההתמכרות הזו לסמים קלים? בואי תרוצי איתי ביער ותראי איך ישתפר לך המצברוח. רצים השפן הדוב והג'ירפה יחדיו...
עוברים ליד הפיל. פיל, פיל, מה אתה עושה שואל השפן. עונה הפיל אני הולך להזריק לעצמי לוריד ולראות עולם נפלא. אומר לו השפן למה לך כל ההתמכרות הזו לסמים קשים? בוא תרוץ איתנו ביער ותראה איך מיד תרגיש יותר טוב...
כך רצות עוד ועוד חיות היער. עוברים ליד האריה. אריה אריה מה אתה עושה שואל השפן? האריה ניגש אליו וקורע אותו לחתיכות קטנות. כל חיות היער המומות. למה קרעת את השפן המסכן? עונה האריה : המטורף הזה. כל בוקר לוקח קראק ומריץ לי את כל חיות היער...

@sunshine בשבילך
*השפן עושה ג'וגינג ביער. עובר ליד הדוב. דוב דוב, מה אתה עושה? עונה לו הדוב, אני הולך לרדת על בקבוק וודקה ולדפוק לי את הראש. אומר לו השפן : דוב, למה לך כל ההתמכרות הזו לאלכוהול? בוא תרוץ איתי ביער תראה איך תרגיש יותר טוב... רצים השפן והדוב ביחד.
עוברים ליד הג'ירפה. ג'ירפה, ג'ירפה, מה את עושה שואל השפן. עונה הג'ירפה, אני הולכת להכין לי צינגלה קטנה ולעשן עם החברות... אומר לה השפן : ג'ירפה, למה לך ההתמכרות הזו לסמים קלים? בואי תרוצי איתי ביער ותראי איך ישתפר לך המצברוח. רצים השפן הדוב והג'ירפה יחדיו...
עוברים ליד הפיל. פיל, פיל, מה אתה עושה שואל השפן. עונה הפיל אני הולך להזריק לעצמי לוריד ולראות עולם נפלא. אומר לו השפן למה לך כל ההתמכרות הזו לסמים קשים? בוא תרוץ איתנו ביער ותראה איך מיד תרגיש יותר טוב...
כך רצות עוד ועוד חיות היער. עוברים ליד האריה. אריה אריה מה אתה עושה שואל השפן? האריה ניגש אליו וקורע אותו לחתיכות קטנות. כל חיות היער המומות. למה קרעת את השפן המסכן? עונה האריה : המטורף הזה. כל בוקר לוקח קראק ומריץ לי את כל חיות היער...
אז @coldfire זה הארנב, @שלד הלילה האריה ו @sunshine הדוב?

לדעתי הן זונות לכל דבר, פשוט מתוחכמות יותר.
אני מדבר על כאלה שמתחתנות עם איזה מילארדר שיכול להיות סבא שלהן.
וכמובן יש מקרים פחות קיצונים כמו כל האלה שנופלות במתיחות מהסוג הזה -

פשוט עצוב לראות כמה סרטונים בסגנון האלה יש.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית