הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש של נשים במיניות שלהן למטרות כספיות

אני רואה פה אנשים כותבים שאדם צריך להשתמש בכל יתרון שיש לו כדי "לשרוד"
אז אם אני 'האקר מומחה' יעני, מותר לי לפרוץ לכל מה שבאלי, ואם יש לי ויזה פרוצה אני יעשה איתה מה שאני רוצה,
כי יש לי יתרון?

אז מה שאתם בעצם אומרים הוא, שמותר לשקר, להרוג, לאנוס, לגנוב, להכות, ומה לא- רק בגלל שיש לי ייתרון?
רק שפה אתה פוגע בסביבה.. אתה לא חושב שהלכת רחוק מדי?

אישה שמשתמשת בזכות שלה כדי להשתעבד לגבר מתסכלת אבל לא פחות מגבר שמשתמש בזכות שלו כדי להצביע למפלגה פשיסטית.
מסכים... רק שלא ממש הבנתי על מה את מדברת.. אני (ממש) מקווה שלא היתה פה נימה אישית... 🫤

ממש לא.
פשוט הסכמתי איתך שיש נשים שעושות דברים מפגרים עם הזכות שלהן לשוויון.
מה לעשות לא כולנו חכמות.. 🤦‍♂️

ממש לא.
פשוט הסכמתי איתך שיש נשים שעושות דברים מפגרים עם הזכות שלהן לשוויון.
מה לעשות לא כולנו חכמות.. 🤦‍♂️
אהה... איזה כיף שאנחנו מסכימים... ✌️
נשאר רק לערוך את עניין הזכות של הגבר והמפלגה הפאשיסטית. בטח החליק מדיון אחר.

ואיך את מבינה את התגובה שלה?...
סתם נראה רע מהצד הצורך הזה בלהשתיק אותה.. הכל בגלל שהיא לא רשמה על ילדים שנהרגים בסוריה נכון?
מעניין שלא היה לך צורך לגנות דברים מגעילים שרשמו פה על נשים... אבל על זה כן נתפסת...

זה דיון מיותר. זכויות זו המצאה מטופשת כי בסוף כולנו שווים בפני הטבע. חוץ מחיות קטנות ומזיקות.
כולנו!? תסתכל בדפים הקודמים, ותגיד לי שלכל בנאדם שכתב פה מגיעה הזכות לנשום.

מה פתאום. אני אחזור על זה: מכיר את זה שאו שאתה מסתגל או שאתה מת?
אתה ממש אוהב את ניטשה אה? פרשנו מפילוסופיה של חופש לניהליזם כבד?

אגב אתה ליברטינאי לא? איך העניין של העבדים מסתדר עם העיקרון של החופש להתקדם ולבחור?

בכל מקרה ,הנושא הזה הזוי ,פשוט בגלל שאין קשר בין חצי מההודעות לעצמן ובין תגובות שנתנו בו להודעות עצמן. יש בו גם הרבה דמגוגיה מהסוג הכי קלאסי שקיים.

אתה ממש אוהב את ניטשה אה? פרשנו מפילוסופיה של חופש לניהליזם כבד?

אגב אתה ליברטינאי לא? איך העניין של העבדים מסתדר עם העיקרון של החופש להתקדם ולבחור?

כן, העניין עם העבדים היה בצחוק כמובן.

בכל מקרה ,הנושא הזה הזוי ,פשוט בגלל שאין קשר בין חצי מההודעות לעצמן ובין תגובות שנתנו בו להודעות עצמן. יש בו גם הרבה דמגוגיה מהסוג הכי קלאסי שקיים.

הנושא הזה בכלל לא ראוי לדיון.

ברור ,אבל זה עדיין מצחיק. תגובות לא קשורות להודעות לא קשורות...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית