הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטור של רענן שקד

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
T1PL48VP9yC8Lh6aNLU6665D.jpg

טור נחמד של רענן שקד על גברים 'חסרי יכולת' כמו נירו ואיציק זוהר באח הגדול

מזכיר לי כמה משתמשים מהפורום...

(תגובות של גברים פגועי אגו בעוד 3..2..1..)

נערך לאחרונה:
יש כאלה ,אבל מהניסיון שלי בארץ זה בד"כ הפוך. זה קצת קשור לדינמיקה של המקום ,בערים גדולות אנשים יותר מנוכרים ופחות עוזרים אחד לשני ובאיזורים קטנים פחות. כנראה המאייר חי בתל אביב...

ולמה הוא נטפל לגברים? יש הרבה מאוד נשים כאלו. חינוך רע או פחד עירוני לאו דווקא קשורים למה שיש לך בין הרגליים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
זה לא זמין באינטרנט?
לא מצאתי, לדעתי הטור שלו לא מפורסם.
אני אנסה לצלם יותר מאוחר
יש כאלה ,אבל מהניסיון שלי בארץ זה בד"כ הפוך. זה קצת קשור לדינמיקה של המקום ,בערים גדולות אנשים יותר מנוכרים ופחות עוזרים אחד לשני ובאיזורים קטנים פחות. כנראה המאייר חי בתל אביב...

ולמה הוא נטפל לגברים? יש הרבה מאוד נשים כאלו. חינוך רע או פחד עירוני לאו דווקא קשורים למה שיש לך בין הרגליים.
לא זו הפואנטה. הוא יותר התייחס לזה שלא נירו ולא איציק זוהר היו מסוגלים להתמודד עם האתגר ה'אדיר' לבנות מיטה מאיקאה

מזכיר לי כמה משתמשים מהפורום...
אני הייתי מצפה ממך דווקא להתייחסות לסטריאוטיפ של האישה חסרת האונים. מילא הגב' בהריון או הזקנה ליד החנות, אבל למה הגברת החביבה עם המכונית האדומה בכלל צריכה עזרה בשביל להחליף גלגל?
upload_2015-5-24_12-37-23.png

בכלל, למה כל שלוש הדמויות שזקוקות לעזרה הן נשים, מה היה נגרע אם ליד המינימרקט הוא היה שם תמונה שלי, ולא של החברה שלי(1)?
upload_2015-5-24_12-50-18.png

אז אין הרבה קשר בין הקומיקס למאמר בעיתון והפח הגדול ממש לא מעניין אותי. לא צריך להכליל מזוג טמבלים שהופיעו בטלוויזיה לכלל הגברים בארץ. הם הרי בוחרים לשם בכוונה אנשים ממש רקובים או חולי נפש כדי שכולם יצחקו עליהם.

אני מוכן להתערב שגם אם אמיר חצרוני היה מלוהק לשם ,אז היו מתפרסמות כתבות על כמה האקדמיה בארץ מנותקת מהעם ומלאה באנשים מוזרים...

לא הבנתי, מטרת המאמר היא להביע את הקנאה שלו בגברים שמשיגים הכל בלי מאמץ בזמן שהוא קורע את התחת או שמהות הגבר זה לעזור לנשים בהרכבת מיטה של איקאה? ובכלל מה הקשר של הקומיקס השוביניסטי להחריד הזה למאמר?

גבר אמיתי מחזיק מעמד כשיש בשביל מה?
lol
זה טור במעריב לנוער?
גבר אמיתי יותר שדלק מטוסים לא יכול להמיס קורות פלדה, אבל הוא כן יכול להשפיע עליהם מבפנים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית