עזוב, אתה סתם מניאק.גבר אמיתי לא קורא. מקריאים לו.
אני כבר שעה עובר סעיף-סעיף כדי לדעת מה לעשות ואיך להתנהג, ובסוף אתה כותב שגבר אמיתי לא צריך את ההגדרות האלה.
זה כמו לפתור משוואה של תורת המיתרים ובסוף לראות הכפלה באפס.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עזוב, אתה סתם מניאק.גבר אמיתי לא קורא. מקריאים לו.
עזוב, אתה סתם מניאק.
אני כבר שעה עובר סעיף-סעיף כדי לדעת מה לעשות ואיך להתנהג, ובסוף אתה כותב שגבר אמיתי לא צריך את ההגדרות האלה.
זה כמו לפתור משוואה של תורת המיתרים ובסוף לראות הכפלה באפס.
אנא עארף. אתה הדוקטור. אני רק תואר ראשון. לא כיסו שם כפל וחילוק, רק חיבור וחיסור.הכפלה באפס במילא לא משנה כלום בתורת המיתרים, לא? 🤣
אנא עארף. אתה הדוקטור. אני רק תואר ראשון. לא כיסו שם כפל וחילוק, רק חיבור וחיסור.
מתי זה הפריע לך להתבטא בסמכותיות פסקנית לגבי משהו? 😲כן, אבל אני לא גבר אמיתי, לא בטוח שיש לי סמכות בנושא.
מתי זה הפריע לך להתבטא בסמכותיות פסקנית לגבי משהו? 😲
עזוב, אף פעם לא חיכית לסמכות כדי לדבר בסמכותיות.פעם לא ידעתי שאני לא עומד בקריטריונים 😭
עזוב, אף פעם לא חיכית לסמכות כדי לדבר בסמכותיות.
אני כבר הבנתי איך אתה קובע עמדה לגבי דברים: מחכה שאני אגיב, ורושם את ההפך.
מה עשית לפני שנרשמתי, זה אני בחיים לא אבין 🤣
על מדברים? בדיוק החלפתי טיטול וזרקתי זבל... 🤣כן, אבל אני לא גבר אמיתי, לא בטוח שיש לי סמכות בנושא.
על מדברים? בדיוק החלפתי טיטול וזרקתי זבל... 🤣
לא הייתי צריך להציע. ברגע שחזרתי מהעבודה אישתי עלתה לנוח בחדר... 😃אבל האם הצעת את המיטה?
לקח לי זמן למצוא על מה אתה מדבר. אתה אשכרה קראת את הטור, הא??ניסיתי להבין איך מרכיבים מיטה של איקאה כמובן.
לפחות הספקת לתת לה כיף, החלפת משמרתלא הייתי צריך להציע. ברגע שחזרתי מהעבודה אישתי עלתה לנוח בחדר... 😃
(לא טיטול שלי אגב, אני גמול כבר תקופה)
🚬🤪🚬לפחות הספקת לתת לה כיף
וואט אפ ביץ'? וואטס ויז דה כיף?...
לא יכולתי לעמוד מן הצד ולא להגיבוואט אפ ביץ'? וואטס ויז דה כיף?...
(התגעגעתי אליך 😃)
לקח לי זמן למצוא על מה אתה מדבר. אתה אשכרה קראת את הטור, הא??
אחר כך מתפלאים שהאירנים עוברים אותנו בהישגים במתמטיקה 😆
מחוץ לפורום? תיזהר, שם ההערות שלך לא יקבלו לייקים אלא סטירות!האמת שקראתי אותו כי מישהי אמרה לי שזה טוב, והייתי חייב להטריל אותה.
מחוץ לפורום? תיזהר, שם ההערות שלך לא יקבלו לייקים אלא סטירות!