הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הטור של רענן שקד

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
לא, היא סתם הלכה לבכות בפינה.
הלכה לבכות בפינה - או קשרת אותה בשירותים? תתרכז בבקשה, אלכס, זה נורא חשוב.

בעצם, חשבתי על זה שוב, והבנתי שאם אתה קורא טורים של רענן שקד אז כנראה יש לך בשירותים ערימות של לאישה (או שאתה דווקא איש של קוסמו וגלאמר?) כך שלקשור אותה שם זה לא הדבר הכי גרוע שיכולת לעשות לה.

הלכה לבכות בפינה - או קשרת אותה בשירותים? תתרכז בבקשה, אלכס, זה נורא חשוב.

בעצם, חשבתי על זה שוב, והבנתי שאם אתה קורא טורים של רענן שקד אז כנראה יש לך בשירותים ערימות של לאישה (או שאתה דווקא איש של קוסמו וגלאמר?) כך שלקשור אותה שם זה לא הדבר הכי גרוע שיכולת לעשות לה.

שמע, אתה מוזר. מה יש לעשות איתה קשורה בשירותים? אם כבר הייתי סוגר אותה בחדר עם מיטה של איקאה להרכבה.

שמע, אתה מוזר. מה יש לעשות איתה קשורה בשירותים? אם כבר הייתי סוגר אותה בחדר עם מיטה של איקאה להרכבה.
אז לשם @מרטין נעלמה? הפכת אותה לנגרית? 🤣
מרטין, תמצמצי פעמיים אם אלכס מתעלם מה- safe word שלכם.

🤣🤣🤣
למען הסר ספק
1. @coldfire הוא גבר וג'נטלמן!
2. מתה על ההרכבות של איקאה
3. הטור של שקד מעבר להומור מצביע על תופעה שאין אשה שלא חוותה. משהו רע קורה למין הגברי ואם זה ימשיך כך תוך 100-200 מליון שנה אתם נכחדים! 🤣
העיסוק העצמי, הנרקסיזם וחוסר האונים מדהימים.
אם אין לך אשה או עדיף, אמא - אתה אבוד!
שאל את עצמך - מתי פעם אחרונה קנית תחתונים? איפה קונים מצעים/מגבות? על איזה טמפרטורה מכבסים כביסה עדינה? מה זה כביסה עדינה...😳
המטרוסקסואל מושך בערך כמו בוצ'ית. למעשה גבר הומוסקסואל מושך יותר! לפחות יש כאן אתגר.
אבל שלא תחשבו שאני מאשימה אתכם. האשם הוא כרגיל האשה - אמא שלכם!

• פותח/ת השרשור
🤣🤣🤣
למען הסר ספק
2. מתה על ההרכבות של איקאה
3. הטור של שקד מעבר להומור מצביע על תופעה שאין אשה שלא חוותה. משהו רע קורה למין הגברי ואם זה ימשיך כך תוך 100-200 מליון שנה אתם נכחדים! 🤣
שאל את עצמך - מתי פעם אחרונה קנית תחתונים? איפה קונים מצעים/מגבות? על איזה טמפרטורה מכבסים כביסה עדינה? מה זה כביסה עדינה...😳
המטרוסקסואל מושך בערך כמו בוצ'ית. למעשה גבר הומוסקסואל מושך יותר! לפחות יש כאן אתגר.
עד לאמא:97:

תיעוד נדיר של מרטין כשהיא כתבה את הציטוט הנ"ל
elegant_woman_with_tie_and_tape_gag_7_by_darkhause-d6k3dwk.jpg

נערך לאחרונה:
תראו אותה! חושבת שלאישה יש זכות לקבוע את צבע השיער שלה! 😲
מה קרה, אלכס, מה עם החינוך?? 🙁
אבל זכויות זו המצאה מטופשת של האנושות!
את צודקת ולפי דעתי זה לא רק לגבי גברים.. תסתכלי על העם הטיפש הזה שמחפש כל הזמן שליט כוחני שיגיד לו מה לעשות. בסופו של דבר הכי קל לאנשים להתחמק מאחריות ע"י העברה שלה למישהו אחר. ואז יוצא מצב שכולנו יוצאים מהבית עם מגילה של הוראות בלי חשיבה עצמאית מעבר, וזה נותן לנו לגיטימציה לעיסוק העצמי האגואיסטי הזה, כל עוד ממלאים את החוקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית