עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לא ולא.
גם עם 750מג טסט ו600 בולד הוא פירק לי את האמא של השריר ועל מינון נמוך יחסית.
במיוחד אם אתה לא משלב סייקל אתה תסיים חודש t3 ללא טיפת שריר על הגוף.[/QUOTE
מזה מינון נמוך מבחינתך?.
מזה מינון נמוך מבחינתך?לא לא ולא.
גם עם 750מג טסט ו600 בולד הוא פירק לי את האמא של השריר ועל מינון נמוך יחסית.
במיוחד אם אתה לא משלב סייקל אתה תסיים חודש t3 ללא טיפת שריר על הגוף.
אתה בטוח שאיבדת מסת שריר? T3 נותן מראה שטוח מאוד לשרירים ומוריד פאמפ, אבל לא בהכרח שורף שריר כמו שחושבים.50 מג ליום
50 מק"ג זה חצי ממה שממליצים בסייקל t3, ועדיין שרפת כל כך הרבה מסת שריר. אולי משהו לא תקין בבלוטת התריס שלך? מכירים חבר'ה שעשו סייקל של t3 עד 100 מק"ג ועם טסט 500 בשבוע בלבד ולא איבדו בכלל מסה.לצערי ירדתי כ5 קג במשקל אבל רק כ2% שומן, והייתי מאוזן מבחינת נוזלים משמע כ3 קג שהרוב שריר, מורגש גם עכשיו שחזרתי למסה.
מה הקשר לבלוטת התריס שלו?...50 מק"ג זה חצי ממה שממליצים בסייקל t3, ועדיין שרפת כל כך הרבה מסת שריר. אולי משהו לא תקין בבלוטת התריס שלך? מכירים חבר'ה שעשו סייקל של t3 עד 100 מק"ג ועם טסט 500 בשבוע בלבד ולא איבדו בכלל מסה.
מה הקשר לבלוטת התריס שלו?.
יש קשר, במידה ובלוטת התריס עם יתר פעילות והוא מוסיף t3 אז אפשר להבין למה איבד כל כך הרבה מסת שריר כפי שהוא טוען.מה הקשר לבלוטת התריס שלו?...
אתה טועה... אין קשר. פעילותה תושבת.יש קשר, במידה ובלוטת התריס עם יתר פעילות והוא מוסיף t3 אז אפשר להבין למה איבד כל כך הרבה מסת שריר כפי שהוא טוען.
מאחר והוא רשם שבלוטת התריס תקינה עקב בדיקות שהוא ביצע לפני הסייקל, אין לי הסבר מדוע איבד כל הרבה מסת שריר.
פה אתה @Tom נכנס עם הסבר מדעי 😃
אוקי, אז מדוע איבד הרבה מסה על 50 מק"ג ?אתה טועה... אין קשר. פעילותה תושבת.
אתה טועה... אין קשר. פעילותה תושבת.
האם שילוב של קלן עם t3 ( עד 50 מק"ג) יכול למזער את איבוד מסת השריר?איבוד מסת שריר תהיה בדר"כ משתי סיבות - תזונה לקויה , כלומר גרעון קלורי גדול מאוד וחוסר בחלבון ופחמימה מוגזם, שתיים - שימוש בחומרים לוקה בחסר. סייקלי החיטוב הקלאסיים הם סייקלים אנאבוליים מאוד ... פרופ ... ווינסטרול... שמטרתם לשמר את השריר בצורה מקסימלית ואל לאפשר גדילה. אז גם שם ההייתי בודק מה נכשל....
ישנה טענה שקלן הוא מעט אנאבולי.האם שילוב של קלן עם t3 ( עד 50 מק"ג) יכול למזער את איבוד מסת השריר?