הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ T3 חודש אחרון של חיטוב כן או לא?

מתן כהן

משתמש מתחיל
3
2
נק' מוניטין:
4
3
2
אני מתלבט אם להכניס T3 בחודש האחרון לחיטוב הבנתי שהוא
ממש עוזר אבל גם בעייתי וצריך לדעת איך לקחת אותו יש פה מישהו שמבין בנושא וניסה ויכול לייעץ?

לא לא ולא.
גם עם 750מג טסט ו600 בולד הוא פירק לי את האמא של השריר ועל מינון נמוך יחסית.
במיוחד אם אתה לא משלב סייקל אתה תסיים חודש t3 ללא טיפת שריר על הגוף.

לא לא ולא.
במיוחד אם אתה לא משלב סייקל אתה תסיים חודש t3 ללא טיפת שריר על הגוף.[/QUOTE
מזה מינון נמוך מבחינתך?.
לא לא ולא.
במיוחד אם אתה לא משלב סייקל אתה תסיים חודש t3 ללא טיפת שריר על הגוף.
מזה מינון נמוך מבחינתך?

לצערי ירדתי כ5 קג במשקל אבל רק כ2% שומן, והייתי מאוזן מבחינת נוזלים משמע כ3 קג שהרוב שריר, מורגש גם עכשיו שחזרתי למסה.

לצערי ירדתי כ5 קג במשקל אבל רק כ2% שומן, והייתי מאוזן מבחינת נוזלים משמע כ3 קג שהרוב שריר, מורגש גם עכשיו שחזרתי למסה.
50 מק"ג זה חצי ממה שממליצים בסייקל t3, ועדיין שרפת כל כך הרבה מסת שריר. אולי משהו לא תקין בבלוטת התריס שלך? מכירים חבר'ה שעשו סייקל של t3 עד 100 מק"ג ועם טסט 500 בשבוע בלבד ולא איבדו בכלל מסה.

50 מק"ג זה חצי ממה שממליצים בסייקל t3, ועדיין שרפת כל כך הרבה מסת שריר. אולי משהו לא תקין בבלוטת התריס שלך? מכירים חבר'ה שעשו סייקל של t3 עד 100 מק"ג ועם טסט 500 בשבוע בלבד ולא איבדו בכלל מסה.
מה הקשר לבלוטת התריס שלו?...

התכנון היה להגיע ל100 אבל נעצרתי ב50.
בלוטת התריס הייתה תקינה לפי בדיקות הדם שבוצעו לפני הסייקל.

מבחינת תפריט הגרעון לא היה גדול מדי, וצריכת החלבון הייתה גבוהה מאוד.

מה הקשר לבלוטת התריס שלו?.
מה הקשר לבלוטת התריס שלו?...
יש קשר, במידה ובלוטת התריס עם יתר פעילות והוא מוסיף t3 אז אפשר להבין למה איבד כל כך הרבה מסת שריר כפי שהוא טוען.
מאחר והוא רשם שבלוטת התריס תקינה עקב בדיקות שהוא ביצע לפני הסייקל, אין לי הסבר מדוע איבד כל הרבה מסת שריר.
פה אתה @Tom נכנס עם הסבר מדעי 😃

טי 3 בסייקל חיטוב תורם המון. במהלך החיטוב אחת הסיבות לכך שאנשים נתקעים היא הרגולציה של בלוטת התריס. הגוף מבין שהוא נמצא בגרעון - בסטרס ובלוטת התריס מתחילה תהליך וויסות.
אחת הסיבות לביצוע ארוחות "ציט" היא שלאחר ארוחת הציט, בלוטת התריס מווסתת חזרה את עצמה למשך 3-4 ימים למצב הנורמלי ובכך מתאפשר בעצמם שריפת שומן נוספת.
למעשה בנאדם שיקח טי 3 בעצם לא צריך ארוחות ציט.....
לגבי איך לקחת וכמה.... בכדי למנוע סיבוכים מיותר צריך לבצע פירמידה עולה ופרמידה יורדת עד גמר השימוש. בדר"כ בתום השימוש לוקח לבלוטת התריס שבועיים עד חודש לחזור לפעילות הנורמלית שלה.

יש קשר, במידה ובלוטת התריס עם יתר פעילות והוא מוסיף t3 אז אפשר להבין למה איבד כל כך הרבה מסת שריר כפי שהוא טוען.
מאחר והוא רשם שבלוטת התריס תקינה עקב בדיקות שהוא ביצע לפני הסייקל, אין לי הסבר מדוע איבד כל הרבה מסת שריר.
פה אתה @Tom נכנס עם הסבר מדעי 😃
אתה טועה... אין קשר. פעילותה תושבת.

אתה טועה... אין קשר. פעילותה תושבת.

איבוד מסת שריר תהיה בדר"כ משתי סיבות - תזונה לקויה , כלומר גרעון קלורי גדול מאוד וחוסר בחלבון ופחמימה מוגזם, שתיים - שימוש בחומרים לוקה בחסר. סייקלי החיטוב הקלאסיים הם סייקלים אנאבוליים מאוד ... פרופ ... ווינסטרול... שמטרתם לשמר את השריר בצורה מקסימלית ואל לאפשר גדילה. אז גם שם ההייתי בודק מה נכשל....

איבוד מסת שריר תהיה בדר"כ משתי סיבות - תזונה לקויה , כלומר גרעון קלורי גדול מאוד וחוסר בחלבון ופחמימה מוגזם, שתיים - שימוש בחומרים לוקה בחסר. סייקלי החיטוב הקלאסיים הם סייקלים אנאבוליים מאוד ... פרופ ... ווינסטרול... שמטרתם לשמר את השריר בצורה מקסימלית ואל לאפשר גדילה. אז גם שם ההייתי בודק מה נכשל....
האם שילוב של קלן עם t3 ( עד 50 מק"ג) יכול למזער את איבוד מסת השריר?

האם שילוב של קלן עם t3 ( עד 50 מק"ג) יכול למזער את איבוד מסת השריר?
ישנה טענה שקלן הוא מעט אנאבולי.
בעולם שלנו זה פיצוחים.
לא הייתי נכנס לטי 3 עד שלא ההייתי עמוק בדיאטה ומופגז מבחינה אנאבולית, קרי טסט גבוהה, ווינסטרול בדם (או אנאבר) ואז ההייתי מתחיל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית