הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון Reebok CrossFit Lifter 2.0

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
אני רוצה לשפר את הסקוואטים שלי , חשבתי לקנות אותם הם במבצע בחנות אוטלט ב 350 שקל .

או שאני יקנה כבר בגרמניה ( טס עוד כמה ימים ) ויקנה שם את הנייק רומלאו 2 ( עולות באזור ה 900 שקל)

מה אומרים ?

מציע לך לקנות או נייק או אחד מדגמי האדידס(לי יש את הפאוואר ליפט 2.0)

קח בחשבון גם שגרמניה לא זולה בכלל ככה שכדאי שתבדוק אולי באתר העולמי של אדידס כמה הן עולות שם.

אז אתה לא חייב את האדיפאוואר. הן באמת יקרות בארץ האדם היחיד שמביא אותן מוכר אותן ב-900 ש"ח.

אפשר גם לקנות את הפאוואר ליפט 2.0 שגם הן טובות מאוד ונותנות תמורה טובה למחיר.

עדיף מאשר הרומלאו 2 של נייק ?
הרומולוס 2 של נייק והאדידס אדיפאוור הן באותו לבל והביקורות עליהן די דומות.
לא יודע איפה ראית ביקורות לא טובות על האדיפאוור. יש לי גם את האדיפאוור האדומות וגם את הליפטר 2.0 של ריבוק ואי אפשר להשוות בכלל.

יש לי את הליפטר 2.0plus. קניתי אותם ב450
המחיר סבבה אבל האמת בדיעבד הייתי משקיע וקונה נעל יותר רצינית
אם אתה יודע שאתה תהיה בעסק הזה כמה שנים טובות תקנה נעל בהתאם... גם אם היא עולה פי 2

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב אחרי טיול של שבועיים בגרמניה ועם 450 יורו שהקצבתי לציוד ספורט ( MFR ,נעליים וחבל ג'יבון )
לא מצאתי כלום ! חיפשתי בכול חנות אפילו בגדולות ביותר שיצא לי להתקל ( חנות\ביניין של נייק 5 קומות ) ואשכרה לא היה להם - הדגם היחיד שמצאתי היה של ריבוק ויש כזה גם בארץ ביותר זול.
אני חושב להזמין את ה רומאליוס מאיביי ב 1400 כולל המשלוח , לפניי שאני קונה אשמח אם בבקשה תאמרו לי האם

1) יש חנות גם בארץ שמוכרת ואוכל לקנות מימנה בימקום "מהגויים" ?

2) אם אין חנות בארץ , איזה מידה אני אמור לקחת ? בויבראם אני מידת 39 בנעלי נשים ! ובאסיקס אני 42 (משאיר טיפה מרווח מהאגודל )
לרוב הנעליים שאני קונה נעים בין 40-42 . מה אני אמור לעשות ?

תודה ענקית לכל העוזרים !!!

הרומולוס 2 של נייק והאדידס אדיפאוור הן באותו לבל והביקורות עליהן די דומות.
לא יודע איפה ראית ביקורות לא טובות על האדיפאוור. יש לי גם את האדיפאוור האדומות וגם את הליפטר 2.0 של ריבוק ואי אפשר להשוות בכלל.
אני חלילה לא משווה בין האדיפוואר לליפטר של ריבוק , אבל הריבוק ראיתיב 350 שקל באוטלט ריבוק בנתניה. והאדיפוואר עולות באזור ה 850 שקל .

לגבי הביקורת "הלא טובה" ,וויטליפטר מאוד נחמד ביוטוב טען שהנעל טובה אבל לא מספיק מעולה כמו הרומליוז 2 של נייק בגלל הסוליה של האדיפוואר שהיא עדיין סופגת קצת מהאימפקט ואם אני זוכר נכון אז גם פחות יציבה מהנייק .והחלטתי לשלם עוד כסף מאשר להסתכן שהוא צודק

תמדוד מידה של נעל ספורט שלנייק, ותקנה בין חצי מידה למידה פחות, תלוי כמה צמוד אתה אוהב.
התנסיתי עם שניהן, וההרגשה הייתה שהרומליאוס יותר יציבה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית