הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דיון צריכת תוספים.המלצות

• פותח/ת השרשור eladeb
  • פורסם בתאריך

eladeb

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם,
אני בן 36 בריא.
שוקל 72/4 מתאמן כ 6 שנים באופן קבוע 3 פעמים בשבוע.
כל אימון מתחיל ב ריצה 40ד בסביבות 7/8 קילומטר.
לאחר מכן משקולות חופשי כ שעה.
עד לפני חודש היה מעורב גם שחייה 20ד בסוף אבל הפסקתי.
כל פעם אימון עובד על איזור אחר וכו.
יצויין שהגוף שלי ממש במצב טוב,שרירי
אין טענות.
אוכל שעה ןחצי לפני אימון פחמימות ובסוף האימון טונה.
מראש....
אני לא הולך לשנות הרגלי אימון ולהוריד אירובי....באופן מזוכיסטי אני לא מפספס ריצות לפי המשקולות הגוף ממש התרגל לסיטואציה.ניסית פעם ללכת לאימון משקולות אחרי שחרור קל הרגיש לי פחות טוב בלי הריצה.

אז מה אני רוצה?
בשנים האחרונות אני לא זז!לא במשקל וגם לא מתנפח יותר.שזה מבאס!
הייתי רוצה להיראות יותר שרירי במוזכר מעלהגם אם זה אומר לקחת תוספים כלשהם בהתחשב בכמות הרבה של זמן שאני עושה אירובי.

לעזרתכם אודה...

אלעד

היי וברוך הבא לפורום, כדי ליהירות יותר שרירי הגוף צריך שני דברים עיקריים:
אנרגיה = יותר אוכל
וגירוי = אימון משקולות בעומס שיגרה את השריר תמיד ( זאת אומרת שיש צורך להעלות את המשקלים בין האימונים על מנת שהשרירים לא יתרגלו)

ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא בנושא התזונה הוא יסביר קצת יותר.

https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

לגבי תוספים לא בטוח שכדאי לך אבל זה תלוי בהרבה דברים (קח בחשבון את הסיכונים) ואתה מוזמן לפנות בפורום סטרואידים ולשאול עוד בנושא

היי וברוך הבא לפורום, כדי ליהירות יותר שרירי הגוף צריך שני דברים עיקריים:
אנרגיה = יותר אוכל
וגירוי = אימון משקולות בעומס שיגרה את השריר תמיד ( זאת אומרת שיש צורך להעלות את המשקלים בין האימונים על מנת שהשרירים לא יתרגלו)

ממליץ לך לקרוא את המאמר הבא בנושא התזונה הוא יסביר קצת יותר.

https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/

לגבי תוספים לא בטוח שכדאי לך אבל זה תלוי בהרבה דברים (קח בחשבון את הסיכונים) ואתה מוזמן לפנות בפורום סטרואידים ולשאול עוד בנושא
הוא שאל על תוספים, מה הקשר אנאבוליים?

שום תוסף לא יפצה על דיאטה גרועה. או לא מוקפדת. לאכול פחמימה לפני וטונה אחרי אימון זה ממש לא תזונה מוקפדת.
אתה צריך לאכול יותר קלוריות ממה שאתה שורף כדי לעלות במשקל (בין אם זה שריר ובין אם זה שומן). שום תוסף לא יעשה את זה במקומך. תתחיל לאכול כמו שצריך.
בנוסף, נשמע שאתה די מקובע על אופן האימון. מתי בפעם האחרונה שינית את תכנית האימון שלך? העלת משקלי עבודה? שינית תרגילים? שינית את הנפח/עצימות?
לעבוד יום אחר יום באותה צורה לא עושה כלוםב בעצם. הגוף שלנו הוא מאוד אדפטיבי, אם לא תשנה משהו, מהר מאוד הגוף יסתגל למה שאתה עושה.

• פותח/ת השרשור
היי ,
תודה על ההיענות!
כדי לאכול טוב באופן סדיר כמדומני אתם מדברים על ארוחה פעם בשלוש שעות וכו..
סופר קשה לי לשנות הרגלי אכילה.
יצויין שאני אוכל 3 פעמים ביום חלבי בבוקר מאוחר וארוחה או שתיים בשריות צהריים ערב מקדם.
התייעצתי עם אחד הבחורים במכון כושר שלי שהיה מר ישראל לפני שנתיים .
דיבר איתי על לאכול 3000-4000 קלוריות ליום ע"מ להעמיס את החוסר שנגרם בעקבות הריצה\שחייה דאז.
4000 קלוריות?
אני מעריך שבאימון אני שורף 2000-1500 קלוריות בקלות.
בנוגע לאדפטציה של הגוף לאימון אני משתדל לשנות תרגילים כל כמה חודשים ולנסות להעלות משקלים.
דוגמה לתרגיל שחביב עלי הוא דחיסת חזה חופשי במוט שכיבה.
עם מוט אולימפי או איך שקוראים לו אני לא מצליח להעלות מעל 27.5 כל צד שנים!.
עכשיו האם פה מומלץ לעשות פחות דחיקות (10-12 כל סט) או להעלות משקל ולעשות 5-6 זו גם שאלה.

והאם כל עניין התוספים הוא בכלל רצוי ?ממה שאני מבין ממכם אתם לא ממליצים.
מה בנוגע לקריאטין?

ושוב תודה על התשובות

כדי לאכול טוב באופן סדיר כמדומני אתם מדברים על ארוחה פעם בשלוש שעות
לא, לתזמון הארוחות יש ערך שולי למדי, מה שחשוב הוא להגיע לערכים יומיים טובים של חלבון ושומן, ולגוון את המקורות כדי שלא יחסר שום מזון קורט (ויטמינים, מינרלים ותרכובות אקזוטיות שונות).
אני מעריך שבאימון אני שורף 2000-1500 קלוריות בקלות.
אני חושש שאתה טועה. איך הגעת למספר הזה?
והאם כל עניין התוספים הוא בכלל רצוי ?ממה שאני מבין ממכם אתם לא ממליצים.
מה בנוגע לקריאטין?
תוספי תזונה כמו אבקת חלבון נחוצים רק אם משום מה אתה לא מצליח להגיע לערכים הרצויים ממזון רגיל. תוספים אחרים כמו ויטמינים ומינרלים שונים, כנ"ל, אם כי יש כאן הרבה שתומכים בתיסוף שלהם מתוך ההנחה שאין די מהם במזון עבור הצרכים המיוחדים של אימוני משקולות. קריאטין הוא התוסף הכמעט יחידי שאין לגביו הרבה חילוקי דעות: הוא זול, ככל הנראה בטוח לשימוש, ובעל תוצאות מוכחות.

תוספים לא יעשו את ההבדל המשמעותי. קריאטין זה אחלה, אבל לא תחליף לעבודה ותזונה נכונים.
אם אתה מתאמן שנים ולא מצליח ללחוץ 80, צריך לשנות משהו.
אתה רוצה שינוי, אבל אתה לא מוכן לשנות כלום כדי שהוא יגיע. אה, חוץ מלקנות תוספים.
תתחיל בלאכול יותר ולשנות את תכנית האימונים.

מקווה שמובן לך שתוספים לא יוסיפו לך משקל על המוט, אבל אם כבר שאלת
vitamin c 1000mg sustained release nsi
omega 3+vitamin d nsi
multi vitamin for men nsi
magnesium citrate 400mg nsi
Aro caffeine

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית