הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה לסקוואט high bar (יש סרטון)

• פותח/ת השרשור Wild
  • פורסם בתאריך

Wild

משתמש פעיל
734
226
נק' מוניטין:
383
734
226
אני מתחיל בכל הקטע של הסקוואטים ואני צריך הכוונה דיי רצינית. ראיתי הרבה סרטונים ואני מה שאני עושה מרגיש לי לא טבעי ולא נכון. נתחיל מזה שאני מנסה לעשות high bar ולא ברור לי אם זה כמו שצריך או שזה גולש לכיוון הlow bar. היו כמה פעמים שהסתכלתי במראה וזה היה נראה לי לגמרי low bar אבל לא תמיד.

אני מנסה להוציא חזה, לכווץ את הגב התחתון להוציא ישבן לאחור ונתקלתי בכמה בעיות. אני צריך לעשות את התהליך הזה לפני הוצאת המוט ולשמור על המצב כל הסט? או להוציא את המוט, לעשות את כל הפעולות האלה ואז להתחיל לרדת? זה מרגיש לי ממש ממש לא נוח לעשות את זה, אני מאוד מתאמץ ובלי שליטה אני מרפה בשלב מסויים במהלך הסט.

ניסתי לצלם את הטכניקה אבל בגלל שזה פעם ראשונה שאני מצלם זה קלט רק את החלק העליון. לפעם הבאה (עוד יומיים) מהיכן עדיף לי לצלם את עצמי כדי שתוכלו לבחון את הטכניקה בשלמותה וכמו שצריך?

בכל מקרה הנה הסרטון:

זה LB .
תשבור מקביל (לא רואים) פשוט תרד עוד קצת.
ובכללי תצלם מהצד פעם הבאה
סהכ נראה טוב אבל עוד פעם קשה לראות בזווית צילום הזאת.

ותוריד כפפות אל תיהיה ....קיצר תוריד אותם

• פותח/ת השרשור
זה LB .
תשבור מקביל (לא רואים) פשוט תרד עוד קצת.
ובכללי תצלם מהצד פעם הבאה
סהכ נראה טוב אבל עוד פעם קשה לראות בזווית צילום הזאת.

ותוריד כפפות אל תיהיה ....קיצר תוריד אותם
זהו הייתה לי הרגשה שזה LB למרות ששמתי את זה הכי למעלה שאני יכול...

למה אני לא יכול לעשות high bar בלי להרגיש שאני שובר את הצוואר?! 😭

והכפפות מה אני יעשה הידיים מזיעות וזה מחליק, לא מוצא בנתיים סיבה מספיק טובה בשביל להוריד אותם 🤣

בHB שמים תמוט על הטרפזים
http://i611.photobucket.com/albums/tt199/MikeDags/squat-balance-line.jpg. האמצעי.
חוץ מיזה אתה נכנס לסקוואט מחתחילה לLB
תראה סירטונים איך עושים HB ותלמד לאט לאט תטכניקה עם מוט ריק ותעלה משקל למרות שיש לך כבר בסיס אז זה לא אמור לקחת הרבה זמן .

נערך לאחרונה:
מוסיף עוד שכבה לאחיזה. ובכללי זה לא אחיזה טבעית ,היד שלך אמורה להיות גסה עם עור קשה כדי שהיד לא תחליק

@White Walker @טופי יש בעיה בעבודה עם כפפות? חוץ מזה שאתם חושבים שזה לכוסיות.
מה שטופי אמר, מוסיף עוד שכבה שרק מקשה על האחיזה.
אני מעדיף להשתמש במגנזיום.

כל חבר שהתחיל להתאמן איתי הפסיק להשתמש בכפפות כמעט בכל התרגילים ועבר למגנזיום, מלבד למתח שאני יכול להבין, וללחיצת חזה שבזה אני לא יכול להבין אבל מילא.

לא אני ובטח לא הבחורות בסביבתי רוצים אותי עם יד גסה ועור קשה ;)
אני אנסה אימון בלי כפפות היום ונראה איך זה מרגיש

אימון בלי כפפות אחרי הרבה זמן שהשתמשת בהם לא יתנו לך חוויה מתקנת. אני זוכר שהפסקתי להתאמן עם כפפות (כל אחד נפל בזה) ביד פשוט התפרקה לי

שים מגנזיום, זה עוזר במניעה של יבלות (לי לפחות)

• פותח/ת השרשור
בHB שמים תמוט על הטרפזים
http://i611.photobucket.com/albums/tt199/MikeDags/squat-balance-line.jpg. האמצעי.
חוץ מיזה אתה נכנס לסקוואט מחתחילה לLB
תראה סירטונים איך עושים HB ותלמד לאט לאט תטכניקה עם מוט ריק ותעלה משקל למרות שיש לך כבר בסיס אז זה לא אמור לקחת הרבה זמן .
עם מוט ריק אני מצליח, הקטע שהידיים מייצבות עם מוט ריק הרבה יותר ממה שאני רוצה ובעצם לוקחות את רוב המשקל עליהם, לא יודע מה לעשות עם זה כי כשאני מוסיף משקל זה פשוט הורג לי את הצוואר/בורח לlow bar.

זה ממש מוזר שדווקא low bar מרגיש לי מאוד טבעי ונכון והמשקל יושב בצורה טובה בלי לזוז.

מה שטופי אמר, מוסיף עוד שכבה שרק מקשה על האחיזה.
אני מעדיף להשתמש במגנזיום.

כל חבר שהתחיל להתאמן איתי הפסיק להשתמש בכפפות כמעט בכל התרגילים ועבר למגנזיום, מלבד למתח שאני יכול להבין, וללחיצת חזה שבזה אני לא יכול להבין אבל מילא.
זה עוזר לי עם האחיזה כי אחרת הידיים מחליקות. באימון אני מגיע למצב שאני אפילו לא יכול להחליף פלטות בלי כפפות כי הידיים מחליקות מהסוגרים ולא מצליחות ללחוץ עליהם. יכול להיות שמגנזיום יפתור את זה ויהיה עדיף אבל מצד שני מגנזיום זה מלכלך- אני מתאמן בבית. וזה סתם התעסקות כי כרגע הכפפות מספקות לי אחלה פיתרון אולי אם אני רגיש שהן מפריעות שאני אשקול אלטרנטיבה.

מה גם שאני מרגיש שהגב תופס טוב מאוד את המשקל והידיים לא צריכות כל כך לעזור.

שים מגנזיום, זה עוזר במניעה של יבלות (לי לפחות)

לא כתבת את זה לי אבל זה מתקשר לפוסט ממוקדם. יבלות יש לי בכל מקרה, בעיקר בגלל המתח (שאני גם עושה עם כפפות). הכפפות לא נועדו למנוע פצעים או יבלות ליד (בשבילי) הן לא עוזרות בזה ויתכן שאפילו גורמות ליותר יבלות. מה שקורה נגיד במתח אני עושה איזה 4-5 חזרות יותר מאשר בלי כפפות, אחרת אני פשוט מחליק ומאבד אחיזה בלי קשר לשריר. העור נצווט עם הכפפות במקומות מסויימים במיוחד. אני יודע שלפני הכפפות היו לי יבלות רק בחלק שחלק שמחבר את האצבעות לכף היד. לאחר השימוש בכפפות נוסף לי עוד פס(של יבלות) רציני טיפה מתחת-בחלק של הכף יד, עוד פס חלק מעליו-בחלק של האצבעות ועוד אחד נוסף שכרגע כמעט ולא רואים-גם בחלק של האצבעות, מעל הקודם.

תכלס זה עור קשיח, העור מתחזק ואז פעם הבאה יותר קל לעשות מתח בלי לצבוט את העור 😄

עם מוט ריק אני מצליח, הקטע שהידיים מייצבות עם מוט ריק הרבה יותר ממה שאני רוצה ובעצם לוקחות את רוב המשקל עליהם, לא יודע מה לעשות עם זה כי כשאני מוסיף משקל זה פשוט הורג לי את הצוואר/בורח לlow bar.

זה ממש מוזר שדווקא low bar מרגיש לי מאוד טבעי ונכון והמשקל יושב בצורה טובה בלי לזוז.

זה עוזר לי עם האחיזה כי אחרת הידיים מחליקות. באימון אני מגיע למצב שאני אפילו לא יכול להחליף פלטות בלי כפפות כי הידיים מחליקות מהסוגרים ולא מצליחות ללחוץ עליהם. יכול להיות שמגנזיום יפתור את זה ויהיה עדיף אבל מצד שני מגנזיום זה מלכלך- אני מתאמן בבית. וזה סתם התעסקות כי כרגע הכפפות מספקות לי אחלה פיתרון אולי אם אני רגיש שהן מפריעות שאני אשקול אלטרנטיבה.

מה גם שאני מרגיש שהגב תופס טוב מאוד את המשקל והידיים לא צריכות כל כך לעזור.

לא כתבת את זה לי אבל זה מתקשר לפוסט ממוקדם. יבלות יש לי בכל מקרה, בעיקר בגלל המתח (שאני גם עושה עם כפפות). הכפפות לא נועדו למנוע פצעים או יבלות ליד (בשבילי) הן לא עוזרות בזה ויתכן שאפילו גורמות ליותר יבלות. מה שקורה נגיד במתח אני עושה איזה 4-5 חזרות יותר מאשר בלי כפפות, אחרת אני פשוט מחליק ומאבד אחיזה בלי קשר לשריר. העור נצווט עם הכפפות במקומות מסויימים במיוחד. אני יודע שלפני הכפפות היו לי יבלות רק בחלק שחלק שמחבר את האצבעות לכף היד. לאחר השימוש בכפפות נוסף לי עוד פס(של יבלות) רציני טיפה מתחת עוד פס חלק מעליו ועוד אחד נוסף שכרגע כמעט ולא רואים.

תכלס זה עור קשיח, העור מתחזק ואז פעם הבאה יותר קל לעשות מתח בלי לצבוט את העור 😄
היד לא אמורה להחליק.. האחיזה שלך לא נכונה..
תעיף מבט בסרטונים של ריפטו, יש לך חלק שלם שהוא מדבר רק על אחיזה.
הנה בסרטון הזה הוא מדבר על האחיזה-

• פותח/ת השרשור
היד לא אמורה להחליק.. האחיזה שלך לא נכונה..
תעיף מבט בסרטונים של ריפטו, יש לך חלק שלם שהוא מדבר רק על אחיזה.
הנה בסרטון הזה הוא מדבר על האחיזה-

ההבדל רק באגודל?

בנוסף יש לי שאלה, זה בעייתי אם מוציא ישבן לאחור ומכווץ שכל המשקל כבר על הגב או שאני חייב לעשות את זה לפני הסט? אני מפחד שזה יצור עומס מיותר אם אני משחק עם הגב שהמשקל כבר על הגב.

ההבדל רק באגודל?

בנוסף יש לי שאלה, זה בעייתי אם מוציא ישבן לאחור ומכווץ שכל המשקל כבר על הגב או שאני חייב לעשות את זה לפני הסט? אני מפחד שזה יצור עומס מיותר אם אני משחק עם הגב שהמשקל כבר על הגב.
אתה מתמקם ויוצא עם המוט, אתה לא אמור להתארגן אחרי שיצאת.. גם ככה זה כבד וזה על הגב.

• פותח/ת השרשור
אתה מתמקם ויוצא עם המוט, אתה לא אמור להתארגן אחרי שיצאת.. גם ככה זה כבד וזה על הגב.
הבנתי, פשוט ממש קשה לשלוט על המותניים כשאני הולך אחורה (אחרי שאני שם את המוט על הגב)

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה לשלוט על המותניים?
המותניים צריכות להישאר במקומן
כמו שכאן

sqtlift1.gif

השמאלי. ככה צריך לעשות לא?

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה לשלוט על המותניים?
המותניים צריכות להישאר במקומן
פשוט תעשה לואו באר אם אתה ליפטר
העלתי סרטון חדש

החלטתי להוריד משקל ולעבוד על טכניקה כי זה הכי חשוב, עדיין זה מרגיש לי לא טבעי ולא נכון. אני מרגיש שיש יותר מידי טעויות...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית