הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אראל אורן-2

• פותח/ת השרשור dannyy
  • פורסם בתאריך

dannyy

משתמש פעיל
417
0
נק' מוניטין:
-214
417
0
אני יודע שכבר שאלו עליו בעבר,מסקרן אותי המידע הזה שיש לו באתר-

הנה כמה מלקוחותיי שהצליחו להעלות במשקלם ללא כל שימוש בסטרואידים!
שגיא רחמין עלה ב 5 שבועות 19.6 ק"ג מתוך זה 12.3 ק"ג שריר נטו! ללא שימוש בסטרואידים!

דניאל רז עלה במשקל בתקופה של חודש וחצי 19 ק"ג

האם יש באמת סיכוי לעשות כזה שינוי בכזה זמן?

לא ניתן גם עם החומרים הכי חזקים אי פעם שימציאו או המציאו או בגילגול הקודם לעלות ב 5 שבועות 12.3 ק"ג שריר.
כבר אמרתי לא מזמן ששכן שלי היה בפגישות יעוץ והוא התאכזב נורא לאחר ששילם כמה אלפי שקלים, ככה זה כשאתה מאמין לשטויות, משלם ביוקר.

שגיא רחמין עלה ב 5 ...
דניאל רז עלה ...

זה רק אני או שגם לכם בא להתקשר ל 144 ולבקש את המספר\כתובת של אחד מהאנשים הנ"ל ובאמת לראות איך הם ניראים ואם הם בכלל מכירים את אראל?

לא, הוא פשוט בודק אם קיבלת את הכוכבים האלו ביושר.

חחחח גדול

האראל אורן הזה היה המתחרה היחיד ב-IFBB בקטגוריה של עד 65 ק"ג. כמו שהוא מפרסם את עצמו בתור מר ישראל ככה גם האנשים שלו מעלים במסת שריר...... חארררררררררטה!!!!!

האראל אורן הזה היה המתחרה היחיד ב-IFBB בקטגוריה של עד 65 ק"ג. כמו שהוא מפרסם את עצמו בתור מר ישראל ככה גם האנשים שלו מעלים במסת שריר...... חארררררררררטה!!!!!
זה שזה חרטה זה ברור אם זה היה אמיתי אז היית רואה אצלו את כל המפתחי גוף בארץ וגם הוא עצמו לא היה מגיע לתחרות על משקל כזה.. אבל מה שכן הייתה לו דווקא מסה יפה יחסית למשקל גוף..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית