הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה אני כרגע במסה (השבוע התחלתי אותה) על 17% א.ש 61 קילו כשאני אסיים אותה בסביבות ה80-85 קילו חשבתי לקחת יוהימבין הקטע שהבנתי שמומלץ לקחת יוהימבין רק באחוז שומן נמון (עד 12 לפי מה שהבנתי תקנו אותי עם אני טועה) העם היוהימבין יהיה אפקטיבי באחוז שומן יותר גבוהה? או שלא? כי עם כן ואני יכול לקחת רק T3 או יוהימבין עדיף לי כבר יוהימבין לא? פשוט אין לי מאיפה להשיג קלן לפחות לבנתיים כי בחיטוב הבא שלי המטרה שלי היא להגיע לכ10 אחוז שומן... כמו כן אפשר לא לשלב אותו עם טסט לפי מה שהבנתי אני צודק? עם אני יקח אותו נניח מ17 אחוז שומן מה יקרה אז הוא פשוט לא יעזור?? (יש לציין שכרגע אני לא הכי מבין בזה אבל יש לי דיי הרבה זמן פנוי בבית ובצבא ככה שבבסיס יש לי המון זמן לקרוא וללמוד על הנושא הזה :D

• פותח/ת השרשור
השבוע התחלת מאסה 61 קילו ... כשה אתה תסיים אותה על 80-85 קילו זה עוד שנה וחצי
שמע אחי זה לא משנה מתי גם עם אני יהיה 70 וגם עם 75 או אפילו 100 הרעיון הוא שאני פשוט רוצה את הידע זה מה שיותר חשוב לי כדי שלמקרה שאני ינסה אני לא ידפק מבין?

שמע אחי זה לא משנה מתי גם עם אני יהיה 70 וגם עם 75 או אפילו 100 הרעיון הוא שאני פשוט רוצה את הידע זה מה שיותר חשוב לי כדי שלמקרה שאני ינסה אני לא ידפק מבין?
יש לך זמן אחי אולי פשוט תמצא כיוון לקלן בזמן הזה ? חח
בכל מקרה יהמבין לוקחים בדרך כלל כשה נתקעים באזור ה12 . אבל הוא בטח גם יעזור מעל הא"A הזה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית