הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית 5X5

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
היי אני עושה תוכנית 5X5 AXBXCXX, אני שחקן פוטבול לכן אני עושה גם תרגילי זריזות מהירות בימי המנוחה בימים בלי המשקולות(X) אז השאלה שלי היא מתי לעשות את התרגילים של המשקל גוף(מתח,פושאפס ובטן) בימים שאני עושה משקולות בסוף האימון או בימים שאני עושה מהירות זריזות?

תוסיף את התרגילי משקל גוף כתרגילי עזר באימון המתאים להם, מתח באימון גב, שכיבות סמיכה באימון חזה

תוסיף את התרגילי משקל גוף כתרגילי עזר באימון המתאים להם, מתח באימון גב, שכיבות סמיכה באימון חזה
חח לוטם הוא מתכוון לתוכנית הזאת:
https://www.kilogram.co.il/259/תוכנית-אימונים-bill-starr-5x5-linear-version/

בכל מקרה תרגילי משקל גוף ממליץ לחלק שווה בשווה בין שלושת האימונים של הלינארית.

אתה יכול להוסיף את התרגילים בסוף האימונים (לא בימי המנוחה), עדיף באימונים A ו-C כדי ש-B יישאר סוג של התאוששות, ועדיף לחזרות גבוהות כדי להוסיף נפח בלי עצימות גבוהה מדי.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להוסיף את התרגילים בסוף האימונים (לא בימי המנוחה), עדיף באימונים A ו-C כדי ש-B יישאר סוג של התאוששות, ועדיף לחזרות גבוהות כדי להוסיף נפח בלי עצימות גבוהה מדי.
סבבה תודה

סבבה תודה
מאסה או חיטוב ייקבע על פי התזונה....

אני מסכים עם לוטם,
לדעתי אפשר להכניס אותם בתור תרגילי עזר בהתאמה...
אני יודע חחח אבל אתה יודע למה התכוונתי

אתה יודע מה זה תוכנית 5X5 הלינארית? זאת לא תוכנית מסה...

אני מכיר את התכנית היטב, כנראה שלא ניסחתי נכון, הכוונה הייתי למשל להכניס את השכיבות סמיכה כתרגיל עזר לבנצ', ואת המתח כתרגיל עזר לבנטאובר רואו, או לשים את המתח כתרגיל מרכזי זו גם אופציה.. וכמובן כמו @stitch כתב להשאיר את אימון b כאימון התאוששות ולא להוסיף תרגילי עזר

אני מכיר את התכנית היטב, כנראה שלא ניסחתי נכון, הכוונה הייתי למשל להכניס את השכיבות סמיכה כתרגיל עזר לבנצ', ואת המתח כתרגיל עזר לבנטאובר רואו, או לשים את המתח כתרגיל מרכזי זו גם אופציה.. וכמובן כמו @stitch כתב להשאיר את אימון b כאימון התאוששות ולא להוסיף תרגילי עזר
הקטע שעושים בנץ' פעמיים בתוכנית הזאת ועדיף לדעתי לשים באימון של הPRים בסוף שבוע. פשוט לשים את כולם בשני האימונים זה יותר מדי לדעתי

הקטע שעושים בנץ' פעמיים בתוכנית הזאת ועדיף לדעתי לשים באימון של הPRים בסוף שבוע. פשוט לשים את כולם בשני האימונים זה יותר מדי לדעתי
רוב הסיכויים שההמלצה שלך תהיה הכי טובה אפשר לנסות ולראות איך הוא יתמודד עם זה, אם הוא יצליח להוסיף משקלים אז אין בעיה, אם לא אז באמת כדי לעשות את התרגילי עזר בסוף שבוע כמו שכתבת

איך אף אחד לא שאל את השאלה המתבקשת? לשם מה אתה צריך תרגילי מ.ג אם אתה עושה 5×5?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית