הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכניות כוח בחיטוב

• פותח/ת השרשור berdan
  • פורסם בתאריך

berdan

משתמש פעיל
698
891
נק' מוניטין:
2,948
698
891
שאלה כזאת :
אני נמצא חיטוב עכשיו,ובהתחלה חשבתי שאני אסיים אותו בחודשיים,אבל נכון לעכשיו אני רואה שזה לא יקרה.
ניסיתי חיטוב "דרסטי" של דל פחמימה ,אבל זה לא עבד מכל מיני סיבות שאין לי כח לפרט (כלומר זה עבד אבל פשוט כבר נשבר לי).
אני עכשיו חושב על חיטוב מתון,לאורך תקופה ארוכה יחסית .

עכשיו הבעיה שלי : רציתי בסוף השנה להשתתף בתחרות PL ,בקרב השלושה . חשבתי אני אגמור את החיטוב עוד חודש ואני אתחיל תוכנית כוח עם מאזן קלורי מכובד ,ככה שיהיו לי משקלים מכובדים יחסית לקראת תחרות כשאני כבר אהיה עמוק בתוכנית כוח .הבעיה שעכשיו או שזה לא יקרה,או שאני אגמור את החיטוב יחסית קרוב לתחרות .

בניגוד לדעות ששמעתי פה ושם ,קראתי והרגשתי על עצמי מספיק כדי להבין שאפשר להתחזק גם בחיטוב (במיוחד בחיטוב יחסית קל,כמו שאני מתכוון לעשות ) ,ולא רק לשמר משקל .הצלחתי להעלות במשקלי עבודה (אומנם לא הרבה אבל העלתי),ועוד בדל פחמימה .
יש איזה תוכניות כוח שמעדיפים בחיטוב ? ראיתי שאנשים עושים ליניארית,קראתי באינטרנט ש5\3\1 זה גם תוכנית די פופולרית בחיטוב .
יש לכם עוד המלצות ?

בלי אבל המלצות כמו "עזוב חיטוב,תאכל כמו בנאדם ותתכונן למפגש" .
תודה מראש 😃 .

אני לא מבין, התשובה צריכה להיות או כן או לא, אתה עונה כמו בחורה 😃

ממה שאני מבין אתה אומר שיש אפשרות שלי יש מספר כזה ולך אין ?
😣

לא אחי, סתם מסתלבט עליך כבר כמה תגובות.

לילה טוב 😃

אני לא מבין, התשובה צריכה להיות או כן או לא, אתה עונה כמו בחורה 😃

ממה שאני מבין אתה אומר שיש אפשרות שלי יש מספר כזה ולך אין ?
ממספר מסויים היחס משתנה ואולי תעלה עוד שריר (ואולי לא- צריך לזכור שסינטוז החלבון בגוף מוגבל למתאמן טבעי ולכן יש מגבלה למסת השריר שניתן לעלות בזמן מסויים) אך תעלה גם הרבה שומן וזה לא חכם במיוחד
אבל הי ss סמים ורוקנרול!!

ממספר מסויים היחס משתנה ואולי תעלה עוד שריר (ואולי לא- צריך לזכור שסינטוז החלבון בגוף מוגבל למתאמן טבעי ולכן יש מגבלה למסת השריר שניתן לעלות בזמן מסויים) אך תעלה גם הרבה שומן וזה לא חכם במיוחד

מסכים, ציטוט שלך "וכן תשווה אדם לעצמו הוא לא בהכרח יצבור מסה יותר גדולה על פלוס גדול יותר"
לכן רשמתי לך את זה.
😣

לא אחי, סתם מסתלבט עליך כבר כמה תגובות.

לילה טוב 😃
אני לא אוהב אותך יותר.

חבר'ה, אפשר להרגע, יש מספר קסם. החל מ+341.984 קלוריות ביום, כל קלוריה החל מה341.985 הולכת לשומן בלבד, ולכן מי שעולה 2 ק"ג בשבוע ומי שעולה חצי ק"ג בשבוע עולים אותה כמות מסת שריר ומתחזקים באופן זהה. זו כמובן ההבחנה של כל מי שראה מספיק אנשים מבצעים תוכנית כוח. כל מי שמאמן מספיק זמן יכול לשים לב שגם הבחור שעולה קילו וחצי בשבוע וגם הבחור שעולה רבע קילו בשבוע מתקדמים באותו קצב במסת השריר ובכוח. תמיד. ברור.

ועכשיו אם נחזור למציאות, הגיע הזמן להפנים שאין מספר קסם.

ועכשיו אם נחזור למציאות, הגיע הזמן להפנים שאין מספר קסם.

בסופו של דבר אתה אומר בדיוק מה שאני אומר- ככל שאתה צובר יותר משקל, האחוזים הולכים לטובת השומן. המספרים שזרקת שם הם חסרי כל ביסוס, באותה מידה זה יכול להיות יותר קיצוני או פחות קיצוני. הנקודה היא שבסופו של דבר, אחוז השריר שתצבור ישאף לאפס.
לכן, המספרים של רבע קילו בשבוע וקילו וחצי בשבוע הם רק בגדר מספרים שאתה זרקת, ובאותה מידה אני יכול לזרוק מספרים אחרים.

בסופו של דבר אתה אומר בדיוק מה שאני אומר- ככל שאתה צובר יותר משקל, האחוזים הולכים לטובת השומן. המספרים שזרקת שם הם חסרי כל ביסוס, באותה מידה זה יכול להיות יותר קיצוני או פחות קיצוני. הנקודה היא שבסופו של דבר, אחוז השריר שתצבור ישאף לאפס.
לכן, המספרים של רבע קילו בשבוע וקילו וחצי בשבוע הם רק בגדר מספרים שאתה זרקת, ובאותה מידה אני יכול לזרוק מספרים אחרים.
כן, כתבתי שהם להמחשה בלבד, ואם שמת לב אז הדעה שלי היא שזה עובד כמו במס הכנסה. הסברתי שם.
והעניין הוא שכנראה שחסר לך ניסיון בפועל עם מתאמני SS כדי לדעת מה קורה כשעולים קילו בשבוע, כי אם בשבוע עולים X מסת שריר מתוך הקילו, אז בשבועיים שבהם עולים חצי קילו בשבוע, עולים מספר מאוד מאוד קרוב לX, והזמן ממש לא שווה את זה, מדובר על הבדלים זניחים לחלוטין. שוב, מדבר על מתאמנים מתחילים.

כן, כתבתי שהם להמחשה בלבד, ואם שמת לב אז הדעה שלי היא שזה עובד כמו במס הכנסה. הסברתי שם.
והעניין הוא שכנראה שחסר לך ניסיון בפועל עם מתאמני SS כדי לדעת מה קורה כשעולים קילו בשבוע, כי אם בשבוע עולים X מסת שריר מתוך הקילו, אז בשבועיים שבהם עולים חצי קילו בשבוע, עולים מספר מאוד מאוד קרוב לX, והזמן ממש לא שווה את זה, מדובר על הבדלים זניחים לחלוטין. שוב, מדבר על מתאמנים מתחילים.
וואלה אז לפי התיאוריה שלך אם מישהו יאכל כמו בהמה טיבטית הוא יהיה ג'יי קאטלר כי הוא יעלה יותר מסת שריר ואין הגבלה לכמה שריר אפשר לצבור בזמן מסויים

וואלה אז לפי התיאוריה שלך אם מישהו יאכל כמו בהמה טיבטית הוא יהיה ג'יי קאטלר כי הוא יעלה יותר מסת שריר ואין הגבלה לכמה שריר אפשר לצבור בזמן מסויים
מאיפה הבנת את זה? הוא דיבר ספציפית על ההבדלים בין לעלות חצי קילו בשבוע לקילו בשבוע וטען שההבדל בכמות המסת שריר שמתאמנים מתחילים מעלים בשני המקרים הוא זניח. אף אחד לא אמר לך לאכול כמו בהמה ולעלות 10 קילו בשבוע

קודם כל, ההגבלה עליה אתה מדבר מעולם לא הוכחה כקיימת. קרא מה כתבתי קודם על איך לדעתי זה עובד (שוב, כמו במס הכנסה, בפעם העשירית).

ולא הבנתי מה מפתיע אותך שמי ששוקל 60 על 1.75 ויעשה SS תוך כדי שהוא עולה קילו וחצי בשבוע, יתקדם יותר מהר ויתקע יותר מאוחר מאם הוא היה עושה את זה תוך כדי שהוא עולה רבע קילו בשבוע. ראית פעם אנשים עושים SS? אתה באמת לא מבין על מה אני מדבר?

אני פורש מהדיון המפגר הזה.
לא, מתאמן טבעי ברוב המוחלט של המקרים של לא יעלה קילו וחצי שריר בשבוע.
ויוג'ין תנגב את החלב מהשפתיים ואל תוסיף פרשנויות.
ראיתי מלא אנשים שסיימו ss רובם המוחלט איבדו אחרי חיטוב כל טיפה של שריר שצברו כי היה להם חיטוב ארוך אז גם אם אין מספר קסם היחס לא משחק לטובתך בשלב מסויים

BEAST לדעתי פה נכנס מה שמורן אמר רק בהקשר אחר, "זה אינדיוידואלי" כלומר לכל אחד יש מספר שממנו ה RATIO בין שריר לשומן הוא כבר מאוד נמוך, מאמין שזה תלוי בגיל וותק ועוד שאר פרמטרים, הבעיה לדעתי זה שקשה לדעת את המספר הזה ללא ניסוי וטעיה של כל מאתמן, לדוגמא אני יודע ש +1000 ממש לא תרם לי, וכך גם לא 200-300, עכשיו אני על 500-600 ורואה תוצאות הכי טובות בשבילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית