הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ התקדמות ללא חגורה

Aviv Krihely

משתמש מתחיל
146
30
נק' מוניטין:
316
146
30
הרבה זמן שאני מתלבט אם להוסיף חגורה לשגרת האימונים שלי, וכל פעם חושב שאולי עדיף לסחוט כמה שיותר בלי.
מצד שני אני חושב שאולי המחסור בחגורה מאט את ההתקדמות שלי. (כבר תקופה לא מבוטלת שאני נע מסביב לאותה משקלים בלי התקדמות משמעותית)
כמה החגורה תעזור בלחזור להתקדמות ליניארית סדירה? האם זה מה שעלול היה לעצור את ההתקדמות? (כמובן בהנחה שאני עושה את כל שאר הדברים מסביב כמו שצריך)
שורה תחתונה - האם מציתי את ההתקדמות ללא חגורה בהנחה שיש בכלל דבר כזה?

לצורך העניין :
מ.ג - 73
שיאים:
128 סקוואט 3x5
140 דדליפט 1x5

מה אתם אומרים?

תודה מראש לעונים!

אני יודע שאתה חזק אחי, עוקב אחריך לא רק כאן 😉
(התנסחות לא טובה, התכוונתי שגם בפייס 🤣 )

פשוט התעניינתי למה.
אתה מתכוון שלא נוח לך עם זה? הגיוני. זה לא הכי נוח.
אבל מה היית ממליץ למתאמנים שלך? להשתמש בחגורה בדדליפט או שלא?
פשוט לא נוח לי, יותר מפריע ממועיל
גם המתאמנים שלי מושכים ללא חגורה, ברגע נתון זה יש לי אחד עם 220+ שניים עם מעל 200 דדליפט ורביעי עם 195

• פותח/ת השרשור
האם ההתחזקות בסקוואט שתנבע מהוספת החגורה תוסיף משקל גם לדדליפט (דדליפט ללא חגורה)? או ברגע שהחגורה יורדת ההתחזקות בסקוואט עם חגורה לא תועיל בהרבה?

האם ההתחזקות בסקוואט שתנבע מהוספת החגורה תוסיף משקל גם לדדליפט (דדליפט ללא חגורה)? או ברגע שהחגורה יורדת ההתחזקות בסקוואט עם חגורה לא תועיל בהרבה?
רגליים חזקות יותר בהחלט יועילו לדדליפט, עם או בלי חגורה.

• פותח/ת השרשור
רגליים חזקות יותר בהחלט יועילו לדדליפט, עם או בלי חגורה.
אוקיי מן הסתם, אבל השאלה היא האם הוספת חוגרת תוביל להתחזקות ברגליים או רק בהתקדמות בסקוואט? מקווה שהבנת את ההבדל שהתכוונתי אליו.

אוקיי מן הסתם, אבל השאלה היא האם הוספת חוגרת תוביל להתחזקות ברגליים או רק בהתקדמות בסקוואט? מקווה שהבנת את ההבדל שהתכוונתי אליו.
אם אתה מרים יותר - אתה חזק יותר ולכן ברור שזה ישפיע לחיוב על ההתחזקות של הרגליים

אני מכיר אנשים שכבר בסקוואט 80 חוגרים חגורה.
תמיד מעלה בי חיוך 😃
כל אחד והמקסימום שלו, לא רואה מה פסול פה. זה שהסקוואט שלך 180 ושלו 80 לא הופך את השימוש אצלך אפקטיבי יותר.. זה הכל ביחס לכוח שלך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מרים יותר - אתה חזק יותר ולכן ברור שזה ישפיע לחיוב על ההתחזקות של הרגליים
אוקיי אני אחדד את השאלה, בוא נצא מנקודת הנחה שהתחזקות בסקוואט מורכבת מכמה גורמים - התחזקות רגליים, בטן, זוקפים וכו׳.
על פי מה שהבנתי עד עכשיו, הוספת החגורה תגרום לי להרים יותר אך לא בגלל התחזקות של הרגליים אלא בגלל לחץ תוך בטני/תמיכה בזוקפים או כל דבר אחר שלא קשור לרגליים.
יוצא מצב שאתה מרים יותר, אך הרגליים נשארות באותו הכוח, לפחות בנקודת ההתחלה של השימוש בחגורה.
מקווה שהצלחתי להיות יותר ברור הפעם.

אוקיי אני אחדד את השאלה, בוא נצא מנקודת הנחה שהתחזקות בסקוואט מורכבת מכמה גורמים - התחזקות רגליים, בטן, זוקפים וכו׳.
על פי מה שהבנתי עד עכשיו, הוספת החגורה תגרום לי להרים יותר אך לא בגלל התחזקות של הרגליים אלא בגלל לחץ תוך בטני/תמיכה בזוקפים או כל דבר אחר שלא קשור לרגליים.
יוצא מצב שאתה מרים יותר, אך הרגליים נשארות באותו הכוח, לפחות בנקודת ההתחלה של השימוש בחגורה.
מקווה שהצלחתי להיות יותר ברור הפעם.
גם אם החגורה לא משפיעה ישירות על הרגליים, היא מוסיפה לך משקל למוט, מה שמוביל להוספת עומס על שרירי הרגליים, מה שיוביל להתחזקות של הרגליים. תקנו אותי אם אני טועה

• פותח/ת השרשור
טוב אנשים, תודה לכולם על העזרה.
החלטתי לקנות חגורה, במקום לפתוח שרשור חדש אני פשוט אמשיך פה:
אני מתכוון להזמין Inzer forever סגירת מנוף. בקושי הצלחתי למצוא מקומות להזמין משום מה (צפיתי שאיביי ואמזון יהיו מוצפים באפשרויות), בכל מקרה, הכי משתלם/נוח/אמין היה hop. אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע.
לגבי המידה - כמו שרשמתי - אני בערך 1.65 על משקל 74-75 ק״ג. היקף מותנים בין 80-85, על פי הנתונים באתר אני מתאים למידה M, אבל אחרי שראיתי אנשים רחבים ממני בהרבה משתמשים באותה מידה אני כבר לא כל כך בטוח. ומצד שני חושש להזמין S ואז זה ילחץ. איזה מידה אני לדעתכם? אם זה משנה, הסגירה שאני רוצה היא מנוף.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפני שאני מזמין.

תודה!

טוב אנשים, תודה לכולם על העזרה.
החלטתי לקנות חגורה, במקום לפתוח שרשור חדש אני פשוט אמשיך פה:
אני מתכוון להזמין Inzer forever סגירת מנוף. בקושי הצלחתי למצוא מקומות להזמין משום מה (צפיתי שאיביי ואמזון יהיו מוצפים באפשרויות), בכל מקרה, הכי משתלם/נוח/אמין היה hop. אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע.
לגבי המידה - כמו שרשמתי - אני בערך 1.65 על משקל 74-75 ק״ג. היקף מותנים בין 80-85, על פי הנתונים באתר אני מתאים למידה M, אבל אחרי שראיתי אנשים רחבים ממני בהרבה משתמשים באותה מידה אני כבר לא כל כך בטוח. ומצד שני חושש להזמין S ואז זה ילחץ. איזה מידה אני לדעתכם? אם זה משנה, הסגירה שאני רוצה היא מנוף.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפני שאני מזמין.

תודה!
תקנה מדיום. מקרה הכי גרוע אתה תמיד יכול לקדוח חורים נוספים בחגורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית