תמונות בפאמפ

dor_dru

משתמש פעיל
610
27
נק' מוניטין:
398
610
27
היי

מה דעתכם על תמונות בפאמפ?

אני לא אוהב אותם תכלס זה מצג שווא.
גם אני חווטא בכך לפעמים אבל רוב הפעמים משתדל שלא.

75% מהשבוע אנחנו לא בפאמפ.

• פותח/ת השרשור
השאלה האם באמת בתמונות גולשים לצורך העניין יש מקום לתמונות במצב חם ולא תמונות במצב קר.

השאלה האם באמת בתמונות גולשים לצורך העניין יש מקום לתמונות במצב חם ולא תמונות במצב קר.
בהחלט יש מקום לתמונות בפאמפ. אלא אם כן מישהו אומר שהוא במצב קר והוא בעצם בפאמפ שזאת הטעייה, ממש כמו להגיד שאתה טבעי ובאותו הזמן להזריק מיכלים לטוסיק.

בהחלט יש מקום לתמונות בפאמפ. אלא אם כן מישהו אומר שהוא במצב קר והוא בעצם בפאמפ שזאת הטעייה, ממש כמו להגיד שאתה טבעי ובאותו הזמן להזריק מיכלים לטוסיק.
סתם שאלה כי אני מעוניין האם זה באמת מפריע לך שמישהו משקר שהוא במצב קר ובעצם הוא לא ?
כמה זה משפיע על החיים שלך שזה באמת מפריע לך?

איזו שאלה, אני מת על גברים בפאמפ!
זה גורם ל"יד" שלי להיות במצב חם!

סתם שאלה כי אני מעוניין האם זה באמת מפריע לך שמישהו משקר שהוא במצב קר ובעצם הוא לא ?
כמה זה משפיע על החיים שלך שזה באמת מפריע לך?
זה מאוד מפריע זה יכול להטעות אנשים שישאפו למשהו שהם לא יכולים להשיג

זה מאוד מפריע זה יכול להטעות אנשים שישאפו למשהו שהם לא יכולים להשיג
אוקיי(לדעתי זה טוב שאנשים שואפים למשוה שלא יכולו להגיע זה נותן להם מוטיבציה תמיד להמשיך[עד שיגלו והתאכזבו])

אוקיי(לדעתי זה טוב שאנשים שואפים למשוה שלא יכולו להגיע זה נותן להם מוטיבציה תמיד להמשיך[עד שיגלו והתאכזבו])
או שלא יגלו, לא יבינו למה הם לא מצליחים ויאשימו את עצמם. זה יכול להוריד את הביטחון, את המוטיבציה ולפגוע בדימוי העצמי.

• פותח/ת השרשור
כל הרעיון מאחורי אנשים לא טבעיים שמצהירים, בוא תראה כמוני אני אייעץ לך הוא הונאה לכל דבר.
ובכלל לא הייתי מזלזל בעניין הדימוי העצמי הגברי , הוא על אותו משקל כמו הפטושופ שעושים לנשים והאידאל שמוכרים שבתכלס רוב הזמן לא אמיתי.

לגבי תמונות בפאמפ אני מתחבר למה ש-wild כתב, יש בזה מעט טעם לפגם כי זה לא משקף מציאות.
אם יש לך היקף יד 38 במצב קר שנראית כמו 41 ואתה על אחוז שומן 14 אבל בתמונה נראה 11-12 , אז תכלס זה לא משקף מציאות ובעיני זה חבל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית