עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
להטרילמה מטרת הדיון?
אני כן 🥰75% מהשבוע אנחנו לא בפאמפ.
הכיצד? 😲אני כן 🥰
🤫הכיצד? 😲
הוא שותה חלבוניםהכיצד? 😲
בהחלט יש מקום לתמונות בפאמפ. אלא אם כן מישהו אומר שהוא במצב קר והוא בעצם בפאמפ שזאת הטעייה, ממש כמו להגיד שאתה טבעי ובאותו הזמן להזריק מיכלים לטוסיק.השאלה האם באמת בתמונות גולשים לצורך העניין יש מקום לתמונות במצב חם ולא תמונות במצב קר.
אני רק מכניסה את הבטן אז זה לא נחשב...אני לא אוהב אותם תכלס זה מצג שווא.
סתם שאלה כי אני מעוניין האם זה באמת מפריע לך שמישהו משקר שהוא במצב קר ובעצם הוא לא ?בהחלט יש מקום לתמונות בפאמפ. אלא אם כן מישהו אומר שהוא במצב קר והוא בעצם בפאמפ שזאת הטעייה, ממש כמו להגיד שאתה טבעי ובאותו הזמן להזריק מיכלים לטוסיק.
בפורום הזה כולם מוציאים אותה דווקא...אני רק מכניסה את הבטן אז זה לא נחשב...
😆😆😆
זה מאוד מפריע זה יכול להטעות אנשים שישאפו למשהו שהם לא יכולים להשיגסתם שאלה כי אני מעוניין האם זה באמת מפריע לך שמישהו משקר שהוא במצב קר ובעצם הוא לא ?
כמה זה משפיע על החיים שלך שזה באמת מפריע לך?
אוקיי(לדעתי זה טוב שאנשים שואפים למשוה שלא יכולו להגיע זה נותן להם מוטיבציה תמיד להמשיך[עד שיגלו והתאכזבו])זה מאוד מפריע זה יכול להטעות אנשים שישאפו למשהו שהם לא יכולים להשיג
או שלא יגלו, לא יבינו למה הם לא מצליחים ויאשימו את עצמם. זה יכול להוריד את הביטחון, את המוטיבציה ולפגוע בדימוי העצמי.אוקיי(לדעתי זה טוב שאנשים שואפים למשוה שלא יכולו להגיע זה נותן להם מוטיבציה תמיד להמשיך[עד שיגלו והתאכזבו])
עירום זה מה שהולך לו מתחת לזקן.. אם הוא מקצץשמעתי שכל התמונות עירום של @nlr666 הם בפאמפ, תשאל אותו מה דעתו על זה
מודהשמעתי שכל התמונות עירום של @nlr666 הם בפאמפ, תשאל אותו מה דעתו על זה