הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
מצב
השרשור נעול

אנאבל זית חבה

משתמש מתחיל
12
4
נק' מוניטין:
10
12
4
היי, מבקשת מראש תגובות ענייניות וייעוץ, לא להתנפל עלי בביקורת ;)
אני 3 חוד׳ לאחר לידה, לפני כן התאמנתי חזק הורדתי אחוזי שומן ל- 20% בעזרת מאמן אישי ותזונה בחיטוב, בטיפשותי הרבה העלתי בהריון 30 קילו (!) שחייבים חייבים לרדת עכשיו דחוף!
חזרתי לתוכנית חיטוב ואימונים כמו מקודם, אבל רוצה משהו שיזרז את התהליך, כי אני לא יכולה לסבול את עצמי ככה וזה מכניס אותי לדיכאון.. אני מבינה שכל תהליך לוקח זמן אבל בכל זאת.. כששאלתי לגבי שורף שומן, הוצע לי ה-T3, לא מכירה את תופעות הלוואי ובכלל מה זה עושה לגוף מכל הבחינות, אשמח לעצות, הערות והארות מקצועיות. תודה מראש!

גם בזמן השימוש ב-T3 הסוד להצלחה בלהגיע למטרה זה התזונה הנכונה. בשילוב של האימונים והאירובי.
אם את רוצה להכניס שורפי שומן לחיטוב שלך עדיף להתחיל באפדרין+קפאין. או קלן וקפאין. T3 מטיס לך תחילוף חומרים והמטבוליזים בזמן השימוש וזה עובד ותורם לירידה במשקל. אבל בסיום השימוש יש מצב לעליה במשקל בגלל שאת מורידה את ה-T3 ואז הבלוטה צריחה להתאושש. בקיצור אם אפשר להמנע אז עדיף להמנע .

אז מה אתם ממליצים לי לקחת שיזרז את התהליל בנוסף לתזונה נכונה ואימונים?
אנחנו לא מכירים אותך ואנחנו לא מוסמכים להמליץ לך חומר כזה או אחר.

אבל מה שנהוג לקחת בשביל לזרז זה קלן ואפדרין. כל אלו לא יעבדו בלי תזונה נכונה + אימונים אופטימליים.

יש מספיק מידע בפורטל על שני החומרים האלו, מציע לשבת ולקרוא ותגיעי להחלטה בעצמך אם מתאים לך או לא.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית