הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תקיעה בחיטוב

• פותח/ת השרשור Dror.B
  • פורסם בתאריך

Dror.B

משתמש קבוע
1,886
829
נק' מוניטין:
2,196
1,886
829
פרופיט פ״ת
בחודש האחרון שמתי לב שהמשקל נתקע, האח״ש לא בדיוק נראה שירד ובכללי, תקיעה.
קצת פרטים אישיים:
משקל: 73 כשאני ממש מיובש מנוזלים.
גובה: 1.71, אולי טיפה יותר.
גיל 16 וחמישה חודשים (כמעט 16 וחצי).
RMR: ללא שום פעילות 2100 קלוריות.
צורך ביום בסביבות 1600 קלוריות, משתנה טיפה לפעמים אבל הבדל שמגיע במקסימום ל100 קלוריות לכאן או לכאן ככה שזה לא כזה משנה.
נמצא על עד 30 גר׳ פחמימה ליום.
3 אימוני כוח בשבוע (ליניארית של ביל סטאר)+3 אימונים של אומנויות לחימה, כל אימון ביום נפרד, יום שישי יום מנוחה.

עד החודש האחרון הכל הלך מצויין בחיטוב (ירדתי מ 22 אח״ש לסביבות 18 אח״ש), אבל בחודש הזה לא היה שום שינוי, לא במשקל, לא באח״ש (מבדיקת צילום של לפני ואחרי החודש לא רואים שום הבדל).

מחר אני סוגר 4 חודשים לחיטוב, ירידה במשקל מ 82+- כשאני די נוזלי ל 73.1 כשאני ממש מיובש.

עד עכשיו הייתה העמסה שבועית בת יומיים, השישי-שבת האחרון הזה יהיה העמסת בת יומיים אחרונה והעמסה צעבור להיות קארבנייט/העמסה של יום אחד.

חפרתי מספיק, בקיצור, מה אפשר לשנות בתפריט לשבוע (גג שבועיים) הקרובים כדי לאפס את החיטוב ולחדש את הירידה?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אולי תעשה העמסה יום אחד ובמקום כל שבוע כל שבועיים?
את ההעמסות אני הולך לשנות, עוד לא החלטתי איל בדיוק אבל כנראה קארבנייט.
מבחינת התפריט עצמו, הגוף שלי התרגל להיות בדל פחמימה + גירעון קלורי ופשוט נתקע.

בקיצור, איך אני יכול לאפס את המטאבוליזם כדי להמשיך את החיטוב?

את ההעמסות אני הולך לשנות, עוד לא החלטתי איל בדיוק אבל כנראה קארבנייט.
מבחינת התפריט עצמו, הגוף שלי התרגל להיות בדל פחמימה + גירעון קלורי ופשוט נתקע.

בקיצור, איך אני יכול לאפס את המטאבוליזם כדי להמשיך את החיטוב?
שבוע-שבועיים ניטרלי ובהדרגה לרדת לדל פחמימה
אולי תנסה להיות באזור ה80-100 פחמימה לי זה עובד יפה וכבר חודשיים בחיטוב אני מוריד קילו בשבוע

• פותח/ת השרשור
שבוע-שבועיים ניטרלי ובהדרגה לרדת לדל פחמימה
אולי תנסה להיות באזור ה80-100 פחמימה לי זה עובד יפה וכבר חודשיים בחיטוב אני מוריד קילו בשבוע
את הניטרלי לעשות עלדל פחמימה או להחזיר פחמימה לשבועיים ומשם לרדת בחזרה לגירעון ודל?

את הניטרלי לעשות עלדל פחמימה או להחזיר פחמימה לשבועיים ומשם לרדת בחזרה לגירעון ודל?
הבעיה היא שאם תחזיר את הפחמימות מיד תעלה במשקל בעיקר מספיחת המים שלהן, וכך אתה עלול לחשוב שאתה בנייטרלי או אפילו בפלוס בשעה שלמעשה אתה לא. בעיה נוספת היא אם אתה קטוגני (אבל אני מניח שזה לא המצב).

• פותח/ת השרשור
הבעיה היא שאם תחזיר את הפחמימות מיד תעלה במשקל בעיקר מספיחת המים שלהן, וכך אתה עלול לחשוב שאתה בנייטרלי או אפילו בפלוס בשעה שלמעשה אתה לא. בעיה נוספת היא אם אתה קטוגני (אבל אני מניח שזה לא המצב).
אני לא נלחץ מקצת נוזלים, והאמת, המשקל לא כל כך מעניין אותי, אני עוקב אחריו רק כדי לראות שאין יותר מדי בעיות.

ברמת העיקרון, לחזור לניטרלי עם ערכים רגילים (חלבון פי 2, שומן פי 0.8-1 ופחמימה כל שאר הקלוריות) לשבועיים ואחר כך בהדרגה לחזור לגירעון קלורי ולדל פחמימה?

לחזור לניטרלי עם ערכים רגילים (חלבון פי 2, שומן פי 0.8-1 ופחמימה כל שאר הקלוריות) לשבועיים ואחר כך בהדרגה לחזור לגירעון קלורי ולדל פחמימה?
לדעתי, כן, אם כי אני לא רואה בעיה גם בלהשאר על דל פחמימה ולהעלות את הצריכה הקלורית בעיקר משומן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית