הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אינסולין ללא סטרואידים

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
האם שימוש באינסולין בלבד ללא חומרים יתן גדילה? כמובן בשמירת הכללים הנכונים בשימוש האינסולין.

לא יודע עם ייתן גדילה אבל הבנתי שיש מפתחי גוף שמשתמשים בזה לשימור מאסה בין סיקלים בזמן המנוחה.

האם שימוש באינסולין בלבד ללא חומרים יתן גדילה? כמובן בשמירת הכללים הנכונים בשימוש האינסולין.
בוודאי שייתן, אבל כל העניין באינסולין כחלק מהשימוש הוא האפשרות להוסיף גדילה בזכות מנגנוני פעולה שונים וכמובן הסינרגיה עם הורמון הגדילה. ברגע שתוריד את הסטרואידים מהסטאק ויתרת למעשה על התרומה הכי משמעותית לגדילה ויותר מזה תמשיך להפסיד רווחים משימוש העבר בהם.
הלכה למעשה בעייתי מאוד להשתמש באינסולין לתקופה ארוכה ורצופה מבלי לפגוש בסכנות הידועות ואין סיכוי להחזיק גדילה משמעותית ללא סטרואידים.

השאלה היא עם הורמון גדילה ו igf1 בתור התחלה עם אינסולין וללא חומרים איך הגדילה תהיה ו נשמרת בעתיד

תום הזכיר פעם לשאלתי על gh בפיסיטי שהשילוב עשוי לשמר יותר רווחים נקיים במידה ו ההתאוששות תקינה ו כמו כן רצוי להתחיל ליטול את ה gh עוד בזמן הסייקל כי התמורה איטית ומצטברת עם הזמן.

בפיסיטי זה יכול לתת עובודה טובה אם משלבים GHואינסולין...בדוק!
IGF עוד לא ניסיתי
כעקרון igf1 זה התוצר הסופי של הורמון הגדילה מה שתקבל מימנו אחרי חודשיים הוא מגרה igf1 בגוף , ולהכניס על ההתחלה עם gh לדעתי זה השילוב הכי טוב

בוודאי שייתן,

יש לי חבר מאוד טוב חולה סכרת יכול בכיף להשיג ממנו הכל בחינם, כולל מחטים יש לו סטוקים להכל ובחינם, מתלבט אם להשקיע כסף או פשוט לקחת ממנו בחינם, אם סטרואיד מגדיל 10X כמה מגדיל השילוב שאמרת וכמה מגדיל רק אינסולין (תעריך את היחס בבקשה כדי שאקבל מושג בנושא).

hg: hg+אינסולין : אינסולין
10 : ? : ?

יש לי חבר מאוד טוב חולה סכרת יכול בכיף להשיג ממנו הכל בחינם, כולל מחטים יש לו סטוקים להכל ובחינם, מתלבט אם להשקיע כסף או פשוט לקחת ממנו בחינם, אם סטרואיד מגדיל 10X כמה מגדיל השילוב שאמרת וכמה מגדיל רק אינסולין (תעריך את היחס בבקשה כדי שאקבל מושג בנושא).

hg: hg+אינסולין : אינסולין
10 : ? : ?
בחינם להשיג ? אתה מתכוון במחיר עלות , ואין קשר להשיג gh מבן אדם חולה סוכרת

ממנו להשיג את האינסולין בלבד, ה GH לקנות בעצמי, מה אבל יחס הפיתוח גוף (בערך - תן לי מושג).
אני אף פעם לא לקחתי תקופה ארוכה gh אבל הוא נותן גדילה יפה מאוד עם שימוש בחומרים ואינסולין , ללא חומרים לא ניסיתי זה הצעד הבא שלי , אבל הורמון גדילה אמיתי משכפל אותך לעוד בן אדם בגדילה כמובן במינון של 10-8 איו ביום, משהו מטורף

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
נכון
אבל יתן...חומר טוב יתן תוצאות ברמה גם בלי חומר
העניין שזה הרבה כסף אחי
זה לא סטרואידים

אחי אני מדבר על הזרקת אינסולין לא על הורמון גדילה והדברים הסובבים אותו, אינסולין עולה גרושים.

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר שטויות, בפרוטוקול כמו שצריך ובמינון נורמלי אין שום סיבה שאני יתפוצץ.
בסופו של דבר הכל תלוי בתזונה נטו.

אתה מדבר שטויות, בפרוטוקול כמו שצריך ובמינון נורמלי אין שום סיבה שאני יתפוצץ.
בסופו של דבר הכל תלוי בתזונה נטו.
יאללה תתחיל אינסולין לבד אחינו.....
תעשה לי טלפון עוד חודש!
אני אוהב חוכמולוגים ששואלים שאלות וכשנותנים להם תשובות משחקים אותה מבינים
דווקא זו תופעת לוואי של gh ולא של האינסולין.
התכוונתי שהבחור ישמין
כרס GH זה כשעושים מינונים גבוהים ביחד אם אינסולין
לא נראה לי שיש לך כסף למינון כזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית