עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בוודאי שייתן, אבל כל העניין באינסולין כחלק מהשימוש הוא האפשרות להוסיף גדילה בזכות מנגנוני פעולה שונים וכמובן הסינרגיה עם הורמון הגדילה. ברגע שתוריד את הסטרואידים מהסטאק ויתרת למעשה על התרומה הכי משמעותית לגדילה ויותר מזה תמשיך להפסיד רווחים משימוש העבר בהם.האם שימוש באינסולין בלבד ללא חומרים יתן גדילה? כמובן בשמירת הכללים הנכונים בשימוש האינסולין.
בפיסיטי זה יכול לתת עובודה טובה אם משלבים GHואינסולין...בדוק!השאלה היא עם הורמון גדילה ו igf1 בתור התחלה עם אינסולין וללא חומרים איך הגדילה תהיה ו נשמרת בעתיד
כעקרון igf1 זה התוצר הסופי של הורמון הגדילה מה שתקבל מימנו אחרי חודשיים הוא מגרה igf1 בגוף , ולהכניס על ההתחלה עם gh לדעתי זה השילוב הכי טובבפיסיטי זה יכול לתת עובודה טובה אם משלבים GHואינסולין...בדוק!
IGF עוד לא ניסיתי
בוודאי שייתן,
בחינם להשיג ? אתה מתכוון במחיר עלות , ואין קשר להשיג gh מבן אדם חולה סוכרתיש לי חבר מאוד טוב חולה סכרת יכול בכיף להשיג ממנו הכל בחינם, כולל מחטים יש לו סטוקים להכל ובחינם, מתלבט אם להשקיע כסף או פשוט לקחת ממנו בחינם, אם סטרואיד מגדיל 10X כמה מגדיל השילוב שאמרת וכמה מגדיל רק אינסולין (תעריך את היחס בבקשה כדי שאקבל מושג בנושא).
hg: hg+אינסולין : אינסולין
10 : ? : ?
בחינם להשיג ? אתה מתכוון במחיר עלות , ואין קשר להשיג gh מבן אדם חולה סוכרת
אני אף פעם לא לקחתי תקופה ארוכה gh אבל הוא נותן גדילה יפה מאוד עם שימוש בחומרים ואינסולין , ללא חומרים לא ניסיתי זה הצעד הבא שלי , אבל הורמון גדילה אמיתי משכפל אותך לעוד בן אדם בגדילה כמובן במינון של 10-8 איו ביום, משהו מטורףממנו להשיג את האינסולין בלבד, ה GH לקנות בעצמי, מה אבל יחס הפיתוח גוף (בערך - תן לי מושג).
נכון
אבל יתן...חומר טוב יתן תוצאות ברמה גם בלי חומר
העניין שזה הרבה כסף אחי
זה לא סטרואידים
אינסולין לבד זה כוסות רוח למתאחי אני מדבר על הזרקת אינסולין לא על הורמון גדילה והדברים הסובבים אותו, אינסולין עולה גרושים.
דווקא זו תופעת לוואי של gh ולא של האינסולין.ותגדל בטן
יאללה תתחיל אינסולין לבד אחינו.....אתה מדבר שטויות, בפרוטוקול כמו שצריך ובמינון נורמלי אין שום סיבה שאני יתפוצץ.
בסופו של דבר הכל תלוי בתזונה נטו.
התכוונתי שהבחור ישמיןדווקא זו תופעת לוואי של gh ולא של האינסולין.
אין לי כסף לקנות 100 גרם קשיו ברגע זה.לא נראה לי שיש לך כסף למינון כזה