הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ח"כ חזן: שנתניהו לא יבנה עליי

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך

Stark

משתמש משקיע
2,588
1,701
נק' מוניטין:
3,412
2,588
1,701
"חבר הכנסת הטרי חש כי רה"מ זלזל בו בחלוקת התפקידים, זאת למרות שלטענתו הציג דרישות צנועות. כעת הוא מגבש רשימת דרישות חדשות ואמר למקורביו כי הקואליציה לא תוכל לבנות עליו בהצבעות חשובות."

"באחרונה התברר כי דרישה של ח"כ אורן חזן, שהועברה לנתניהו, להיות מרכז הקואליציה בוועדת הכספים וחבר בוועדה, לא נענתה על ידי אנשי ראש הממשלה ובמקום זאת שובץ חזן כחבר בוועדה לביקורת המדינה בלבד. חזן, שלטענת מקורביו היה היחיד מבין חברי הכנסת שהעביר דרישות צנועות יחסית, זעם על היחס המזלזל והעביר מסר בחזרה לפיו הקואליציה לא תוכל לבנות עליו בהצבעות החשובות לה."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4662999,00.html

🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

אני כמעט שמח שביבי ניצח את הבחירות האלה. רק בשביל השמחה לאיד לראות אותו סובל, ואיך הקדנציה הזאת הולכת להיות הקצרה בתולדות isra-hell.

לא מכיר את החוק, אבל ראש ממשלה לא רשאי לפטר ח"כ ואז הבא ברשימה אחריו נכנס במקומו?

אני כמעט שמח שביבי ניצח את הבחירות האלה. רק בשביל השמחה לאיד לראות אותו סובל, ואיך הקדנציה הזאת הולכת להיות הקצרה בתולדות isra-hell.

אני כמעט שמח לראות מישהו עם שם משפחה כמו של הח"כ הזה

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את החוק, אבל ראש ממשלה לא רשאי לפטר ח"כ ואז הבא ברשימה אחריו נכנס במקומו?
לא, היו מקרים שח״כים עזבו מפלגות והפכו לזאבים בודדים.

ראש ממשלה יכול לפטר רק שרים מהממשלה.
http://reshet.tv/News_n/heb/news/Politics/Politics/articlenews,187032/

מקורביו של ח"כ חזן: הוא דורש להיות סגן שר החוץ ברוטציה

״בתפקיד הזה ח"כ חזן יוכל למצות את יכולותיו״

יש מצב שהוא מטריל?

מקורביו של ח"כ חזן: הוא דורש להיות סגן שר החוץ ברוטציה

״בתפקיד הזה ח"כ חזן יוכל למצות את יכולותיו״

יש מצב שהוא מטריל?

הוא מיחידי הסגולה שמטרילים גם בלי לדעת כלומר ללא כוונה תחילה.

כמה שהממשלה הזו נוראית, אין סיבה שזו תהיה קדנציה קצרה מאוד. רוב הקואליציה חולקת את אותם רעיונות מדיניים וכלכליים, גם אם הם לא טובים.

כמה שהממשלה הזו נוראית, אין סיבה שזו תהיה קדנציה קצרה מאוד. רוב הקואליציה חולקת את אותם רעיונות מדיניים וכלכליים, גם אם הם לא טובים.

לא ממש. כחלון ממש לא חולק את אותן עמדות על מערכת המשפט והפרדת הרשויות כמו הבית היהודי, בנט לא בדיוק מסכים עם פתרון שתי המדינות (בהנחה שזה נתניהו "הנכון", ולא זה שזרק כל מיני דברים בשביל להיבחר שוב), ובנט גם לא מסכים מבחינת משרד הדתות על ההגמוניה של ש"ס (בגלל זה אגב הם התעקשו שאיילת שקד תהיה שרת משפטים, כדי שיהיו להם סמכויות עוקפות), ואף אחד לא מסכים עם האחר על תקציב - חכה שיתחילו הדיונים על התקציב וכל אחד ירצה את חלקו. תוסיף לזה את מערכות היחסים העכורות בין בנט וזיבי, דרעי וזיבי, כחלון וזיבי, בנט והחרדים.

בנט לא בדיוק מסכים עם פתרון שתי המדינות (בהנחה שזה נתניהו "הנכון", ולא זה שזרק כל מיני דברים בשביל להיבחר שוב)
זה בדיוק זה. אם זה היה נתניהו ''הנכון'', הוא היה טורח לפחות להיענות לאחת ממיליון ההצעות של אבו מאזן למו''מ.

זה בדיוק זה. אם זה היה נתניהו ''הנכון'', הוא היה טורח לפחות להיענות לאחת ממיליון ההצעות של אבו מאזן למו''מ.

הוא נענה. היה מו"מ לפני שנה. גם אולמרט וברק ושרון הציעו לו הצעות מפליגות והוא סירב. אבו מאזן הוא לא פרטנר, וגם אם הוא היה - הוא א. לא יכול לחתום על משהו שיהיה שווה את הנייר שעליו זה רשום לגבי עזה, כי גם החמאס והפת"ח לא בדיוק חברים. ב. לא יחזיק מעמד 10 דקות ברש"פ בלי התיאום הבטחוני עם ישראל, כי במקרה הטוב הרש"פ תיפול לידי החמאס, ובמקרה הפחות טוב - לידי דאע"ש.

הוא נענה. היה מו"מ לפני שנה. גם אולמרט וברק ושרון הציעו לו הצעות מפליגות והוא סירב. אבו מאזן הוא לא פרטנר, וגם אם הוא היה - הוא א. לא יכול לחתום על משהו שיהיה שווה את הנייר שעליו זה רשום לגבי עזה, כי גם החמאס והפת"ח לא בדיוק חברים. ב. לא יחזיק מעמד 10 דקות ברש"פ בלי התיאום הבטחוני עם ישראל, כי במקרה הטוב הרש"פ תיפול לידי החמאס, ובמקרה הפחות טוב - לידי דאע"ש.
אני בתקופת מבחנים ואין לי ראש לדיון הזה עכשיו. כל מה שאני אומר זה שהמשא ומתן שהיה שנה שעברה היה בדיחה, אבו מאזן הוא לא הפרטנר האולטמטיבי אבל זה מה יש, אין לך אופציה אחרת.

• פותח/ת השרשור
סגן היו"ר: אורן חזן שובץ לוועדות הכי חשובות

זכה בכל הקופה: הלחץ הכבד של מספר 30 ברשימת הליכוד העניק לו תפקידים קריטיים בממשלת ה-61 של נתניהו, בה לכל ח"כ יש תפקיד מכריע. חזן יכהן כסגן יו"ר הכנסת, וכן כחבר ועדת חוץ וביטחון וועדת הכספים

http://m.ynet.co.il/Articles/4663728

זה הפך להיות קרקס באופן רשמי.

סגן היו"ר: אורן חזן שובץ לוועדות הכי חשובות

זכה בכל הקופה: הלחץ הכבד של מספר 30 ברשימת הליכוד העניק לו תפקידים קריטיים בממשלת ה-61 של נתניהו, בה לכל ח"כ יש תפקיד מכריע. חזן יכהן כסגן יו"ר הכנסת, וכן כחבר ועדת חוץ וביטחון וועדת הכספים

http://m.ynet.co.il/Articles/4663728

זה הפך להיות קרקס באופן רשמי.

safe_image.jpg

11644852-Im-ou.gif

אני בתקופת מבחנים ואין לי ראש לדיון הזה עכשיו. כל מה שאני אומר זה שהמשא ומתן שהיה שנה שעברה היה בדיחה, אבו מאזן הוא לא הפרטנר האולטמטיבי אבל זה מה יש, אין לך אופציה אחרת.
יש אופציה אחרת.
תקרא את הספר 'סיפוח עכשיו'.

לא

ומה הלאה?כבר הוצע לערבים במשא ומתן הכל. לא עובד. הלאה, הגיע הזמן לשנות פרדיגמה.
איזה רעיונות כלכליים רעים יש לממשלה הזו?בינתיים זה צעידה לכיוון פתיחת שוק.
או שאתה מעדיף את המודל של יוון/ונצואלה?

כן, אותו הפרטנר האולטימטיבי שסירב לקבל את ההצעה של אולמרט (שרק הייתה צריכה חתימה כדי לסגור עניין), ההצעה הכי טובה שהפלסטינים יקבלו אי פעם.
תתעורר ילד, אין אופציה. בכלל.

יש אופציה אחרת.
תקרא את הספר 'סיפוח עכשיו'.
אקרא

[QUOTE="Vosegus, post: 908283, member: 4738"

ומה הלאה?כבר הוצע לערבים במשא ומתן הכל. לא עובד. הלאה, הגיע הזמן לשנות פרדיגמה.

[/QUOTE]

אני אסביר לך איך אני רואה את הדברים.
הטיעון שהשטח ביו''ש שלנו מחייב אותנו לתת לתושבים הערבים שם זכויות שוות וזה הופך אותנו למדינה דו לאומית. אם לא, יש לנו שטח שבו אנחנו מנהיגים 2 מערכות חוקים שונות, שזו מדינת אפרטהייד לכל דבר.
גם המטרה שלי היא שיהיה כאן רוב יהודי מוצק. כשמדברים על כיבוש לא מדובר על אדמה אלא על האנשים (כבושים או משוחררים). אתה רוצה להנהיג מדינה שבה יש לך מיליונים שמרגישים שהם כבושים וחיים במדינת אפרטהייד? הם לא יאבדו את הזיקה הדתית שיש להם למקום הזה, ואיך שאני רואה את זה, זו פצצת זמן מתקתקת.

הרעיונות הכלכליים של הממשלה לא רעים, אני אתן לך את זה. אני לא אתמוך בימין לעולם בגלל הרעיונות המדיניים שלהם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית