הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ח"כ חזן: שנתניהו לא יבנה עליי

• פותח/ת השרשור Stark
  • פורסם בתאריך
העתק-הדבק מאתר gplanet:
דאעש-עזה נוטל אחריות מדוייקת לירי לעבר אשדוד, כנקמה נגד חמאס על המעצרים נגד אנשיו. הוא מזהיר כאן שאם תוך 48 שעות לא ישוחררו העצורים שלו בעזה, ויוחזר נשקם, תתגבר המלחמה נגד חמאס בכל האמצעים. הם יורים בישראל כדי לפגוע בחמאס, ודאעש כבר בשטח. כך צפוי להיות מיד גם ביו"ש, אלמלא צה"ל. המציאות משתנה. שתפו?

سرية الشيخ عمر حديد بيت المقدس تقصف اسدود

אקרא

[QUOTE="Vosegus, post: 908283, member: 4738"

ומה הלאה?כבר הוצע לערבים במשא ומתן הכל. לא עובד. הלאה, הגיע הזמן לשנות פרדיגמה.

אני אסביר לך איך אני רואה את הדברים.
הטיעון שהשטח ביו''ש שלנו מחייב אותנו לתת לתושבים הערבים שם זכויות שוות וזה הופך אותנו למדינה דו לאומית. אם לא, יש לנו שטח שבו אנחנו מנהיגים 2 מערכות חוקים שונות, שזו מדינת אפרטהייד לכל דבר.
גם המטרה שלי היא שיהיה כאן רוב יהודי מוצק. כשמדברים על כיבוש לא מדובר על אדמה אלא על האנשים (כבושים או משוחררים). אתה רוצה להנהיג מדינה שבה יש לך מיליונים שמרגישים שהם כבושים וחיים במדינת אפרטהייד? הם לא יאבדו את הזיקה הדתית שיש להם למקום הזה, ואיך שאני רואה את זה, זו פצצת זמן מתקתקת.

הרעיונות הכלכליים של הממשלה לא רעים, אני אתן לך את זה. אני לא אתמוך בימין לעולם בגלל הרעיונות המדיניים שלהם.[/QUOTE]
גם אם תספח עכשיו את כל איו"ש ותחלק להם תעודות כחולות, שום דבר שמישהו מתכוון לעשות, אתה תהיה 66% מהאוכלוסיה עדיין.

הטיעון שהשטח ביו''ש שלנו מחייב אותנו לתת לתושבים הערבים שם זכויות שוות וזה הופך אותנו למדינה דו לאומית. אם לא, יש לנו שטח שבו אנחנו מנהיגים 2 מערכות חוקים שונות, שזו מדינת אפרטהייד לכל דבר.
גם המטרה שלי היא שיהיה כאן רוב יהודי מוצק. כשמדברים על כיבוש לא מדובר על אדמה אלא על האנשים (כבושים או משוחררים). אתה רוצה להנהיג מדינה שבה יש לך מיליונים שמרגישים שהם כבושים וחיים במדינת אפרטהייד? הם לא יאבדו את הזיקה הדתית שיש להם למקום הזה, ואיך שאני רואה את זה, זו פצצת זמן מתקתקת.

הרעיונות הכלכליים של הממשלה לא רעים, אני אתן לך את זה. אני לא אתמוך בימין לעולם בגלל הרעיונות המדיניים שלהם.
גם אם תספח עכשיו את כל איו"ש ותחלק להם תעודות כחולות, שום דבר שמישהו מתכוון לעשות, אתה תהיה 66% מהאוכלוסיה עדיין.[/QUOTE]
ומה יקרה עוד כמה שנים? הערבים מתרבים הרבה יותר מהר מאיתנו.
ועדיין יש את הקטע הזה שיחיו מיליונים בהרגשה של עם כבוש

גם אם תספח עכשיו את כל איו"ש ותחלק להם תעודות כחולות, שום דבר שמישהו מתכוון לעשות, אתה תהיה 66% מהאוכלוסיה עדיין.
ומה יקרה עוד כמה שנים? הערבים מתרבים הרבה יותר מהר מאיתנו.
ועדיין יש את הקטע הזה שיחיו מיליונים בהרגשה של עם כבוש[/QUOTE]
הם לא.
סטטיסטיקה עדכנית מראה שהילודה שלהם ירדה פלאים בעוד ששלנו עלתה ועוברת אותם 😃
שוב, תקרא את הספר 'סיפוח עכשיו'.
הגיע הזמן לשנות פרדיגמה.
אף אחד גם לא אמר לתת לכולם אזרחות ישר. יש רעיונות מה לעשות, אבלתקרא את הספר, תכיר את המידע ואז תחווה את דעתך.

אקרא

[QUOTE="Vosegus, post: 908283, member: 4738"

ומה הלאה?כבר הוצע לערבים במשא ומתן הכל. לא עובד. הלאה, הגיע הזמן לשנות פרדיגמה.

א.אפרטהייד זה המדיניות שהושלטה בדרא"פ בשביל להפרדים בין לבנים ושחורים ומכיוון שזה לא המקרה בישראל, המונח לא רלוונטי.
ב.כבר צוין מספיק פעמים שאין לפלסטינים שום דרישה חוקתית לשטחים ביו"ש אלא לירדן.
ג.יו"ש ככלל הם שטחים בשליטה ישראלית ולא חלק ממדינת ישראל ככה שאין שום מחויבות של ישראל להשליט את החוקים שלה שם, במיוחד לא באיזור בשליטה פלסטינית.
ד.ההודעה הקודמת שלי מסבירה את הסיבה למה לא יהיה הסדר עם הפלסטינים בשנים הקרובות, ולא משנה כמה השמאל ההזוי (בניגוד לשפוי) ואירופה הצבועה יפמפמו את זה.[/QUOTE]

IMG-20150604-WA0007.jpg

קבצים מצורפים

• IMG-20150604-WA0007.jpg
    IMG-20150604-WA0007.jpg
    KB 32 · צפיות: 111
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית