עצבני! עצבני! עצבני!
בא לי לקחת גרון של מישהו ולשסף,******.
squat 80kg 5-5-5 pr
press 35kg 5-5-5
pull ups 3xmax
צריך לרצוח ליצנים ומאמנים,פשוט לרצוח ולייסר בעינוים
למה אתה עצבני ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עצבני! עצבני! עצבני!
בא לי לקחת גרון של מישהו ולשסף,******.
squat 80kg 5-5-5 pr
press 35kg 5-5-5
pull ups 3xmax
צריך לרצוח ליצנים ומאמנים,פשוט לרצוח ולייסר בעינוים
למה אתה עצבני ?
אני אישית מתעלל במדריכות שאומרות שסקוואט מזיק לברכיים.
שים משקל מכובד בבנץ, תעצור למטה ותצעק עליה אני נחנק תעזרי תעזרי. אצלי במכון בספה של הבנץ בעמדת הספוטר יש ברזל שחותך את הטביות בשמירה. בקיצור היא קיבלה ממני גילוח בחינם בשתי הטיביות.
בנוסף, מתי שתראה אותה במשמרת, רגע לפני שאתה הולך הביתה, תוריד מהסטנד את כל הדאמבלים הכי כבדים.
בהצלחה 👹
👑אני אישית מתעלל במדריכות שאומרות שסקוואט מזיק לברכיים.
שים משקל מכובד בבנץ, תעצור למטה ותצעק עליה אני נחנק תעזרי תעזרי. אצלי במכון בספה של הבנץ בעמדת הספוטר יש ברזל שחותך את הטביות בשמירה. בקיצור היא קיבלה ממני גילוח בחינם בשתי הטיביות.
בנוסף, מתי שתראה אותה במשמרת, רגע לפני שאתה הולך הביתה, תוריד מהסטנד את כל הדאמבלים הכי כבדים.
בהצלחה 👹
👏אני אישית מתעלל במדריכות שאומרות שסקוואט מזיק לברכיים.
בהצלחה 👹
קראתי,באמת מאמר טוב(שימו לב שיש שורות שנבלעות ,די מציק אבל לא קריטי)מזל טוב על הPR .
ככל שתתחזק ותגדל , ליצנים יפחדו ממך ויפסיקו להציק לך .
תקרא בנתיים את המאמר של אלכס בקילוגרם .
מזל טוב. אתה מתקדם יפה מאוד 😃 אם הסקוואט היה ממש קשה זה באמת רעיון טוב לחתוך...
77-78 אולי קצת פחות אולי קצת יותר(צריך להשקל)מזל טוב על השיאים, תמשיך להתקדם! כמה אתה שוקל?