הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"לחלשים אין מקום בשרשרת המזון"-לוג SS

• פותח/ת השרשור
לא,אשכרה המדריכה כמעט גרמה לי ליפול בסקוואט,ובנוסף איזה ליצן צחק עליי.

• פותח/ת השרשור
סט אחרון של ה80 קילו,הרגיש לי דווקא יותר קל מהראשון חזרתי שלישית פתאום אני מרגיש חוסר שיווי משקל,תפסה לי תמוט ה******,שמתי זין וסחטתי 2 חזרות.
התחילה לזבל במוח "אתה דופק תפיקה של הברך" "כל העומס על הפיקה" "אתה שובר תגב" בלה בלה בלה
ואיזה ליצן מסריח התחיל לזיין תמוח שאני עוצר תגביהה,הסברתי לו יפה שלא,אז הוא זיין שאני דופק תגב,הסברתי שלא,הוא זין תמוח שאני צריך לחטב,הסברתי יפה שלא.

וואלה היית צריך להעיף את המוט על הרגל של ה******, היא יכלה לגרום לך לפציעה

אני אישית מתעלל במדריכות שאומרות שסקוואט מזיק לברכיים.
שים משקל מכובד בבנץ, תעצור למטה ותצעק עליה אני נחנק תעזרי תעזרי. אצלי במכון בספה של הבנץ בעמדת הספוטר יש ברזל שחותך את הטביות בשמירה. בקיצור היא קיבלה ממני גילוח בחינם בשתי הטיביות.
בנוסף, מתי שתראה אותה במשמרת, רגע לפני שאתה הולך הביתה, תוריד מהסטנד את כל הדאמבלים הכי כבדים.

בהצלחה 👹

• פותח/ת השרשור
שים משקל מכובד בבנץ, תעצור למטה ותצעק עליה אני נחנק תעזרי תעזרי. אצלי במכון בספה של הבנץ בעמדת הספוטר יש ברזל שחותך את הטביות בשמירה. בקיצור היא קיבלה ממני גילוח בחינם בשתי הטיביות.
בנוסף, מתי שתראה אותה במשמרת, רגע לפני שאתה הולך הביתה, תוריד מהסטנד את כל הדאמבלים הכי כבדים.

בהצלחה 👹

דבר ראשון אני עצבני,לא בגללה בגלל השחיף המסריח והמדריך עזוב את זה שאני פי 2 יותר גדול ורחב מהם אני גם מרים יותר מהם,אבל אין לי קוביות:(
אגב,יש פה למישהו ציטוט טוב או רפרנס או אסמכתא שיוכיח שיש לרדת מתחת ל90 מעלות ולשבור מקביל,אני לא קורא כרגע את SS כי אני אמור לקבל עותק בקרוב ואני מעדיף לא לשרוף את הראייה מול המסך:suicide:

תגיד לה שלמצוצ יותר מזיק לברכיים מסקווט מלא
והיא בכל זאת מוצצת...

בהצלחה 👹
👑

מזל טוב על הPR .
ככל שתתחזק ותגדל , ליצנים יפחדו ממך ויפסיקו להציק לך .
תקרא בנתיים את המאמר של אלכס בקילוגרם .

בהצלחה 👹
👏
גדול

• פותח/ת השרשור
אצלנו אי אפשר לעשות את זה,יש להן את הבחורים השפוטים שירימו דאמבלים/יפרקו פלטות

• פותח/ת השרשור
מזל טוב על הPR .
ככל שתתחזק ותגדל , ליצנים יפחדו ממך ויפסיקו להציק לך .
תקרא בנתיים את המאמר של אלכס בקילוגרם .
קראתי,באמת מאמר טוב(שימו לב שיש שורות שנבלעות ,די מציק אבל לא קריטי)
לילה אנאבולי לכם
hail rippetoe

• פותח/ת השרשור
a workout:
squat 85 5-5-5 was fucking hard,last rep in the third set was near to failure PR
Bench press: 67.5,also fucking hard 5-5-5 PR
Deadlift 90 kg 5 rep,was also hard,but less than i taught PR

חתכתי במשקלי העלאה בבנץ',רוב הסיכוי גם בסקוואט

מזל טוב. אתה מתקדם יפה מאוד 😃 אם הסקוואט היה ממש קשה זה באמת רעיון טוב לחתוך...

• פותח/ת השרשור
מזל טוב. אתה מתקדם יפה מאוד 😃 אם הסקוואט היה ממש קשה זה באמת רעיון טוב לחתוך...

תודה,יש לציין ש90 בדד ו85 בסקוואט היו משקלים שיכולתי רק לפנטז עליהם בתחילת התוכנית.
וכן,רוב הסיכוי שאני אחתוך,יום שלישי בחימום אם יהיה קשה כמו שאני חושב אז אני פשוט יעשה 87.5(מה שאומר שביום חמישי פאקינג 90 קילו סקוואט ו100 דד!!!)

והכי חשוב סקוואט שובר מקביל מעודד סרטן והוא הגורם לרעב באפריקה:nono:

מזל טוב על השיאים, תמשיך להתקדם! כמה אתה שוקל?
77-78 אולי קצת פחות אולי קצת יותר(צריך להשקל)
בן 15
גובה 178(אולי קצת יותר אולי פחות)
*יש לציין שמתחילת התוכנית עליתי 2-3 ק"ג,והרגליים שלי קיבלו וואחד בשר לעומת לפני כן.
הנה עדכון גב קטנטן:
2wn3ipy.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית